1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Ρεάλ Οβιέδο - Εσπανιόλ

16/6/2024 19:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 1624
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 83 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Εσπανιόλ - Ρεάλ Οβιέδο στις 23/6/2024

Προϊστορία

23/6/2024 ΕσπανιόλΡεάλ Οβιέδο 2 - 0
16/6/2024 Ρεάλ ΟβιέδοΕσπανιόλ 1 - 0
20/5/2024 ΕσπανιόλΡεάλ Οβιέδο 2 - 1
1/12/2023 Ρεάλ ΟβιέδοΕσπανιόλ 2 - 0
5/3/2021 ΕσπανιόλΡεάλ Οβιέδο 1 - 1
27/9/2020 Ρεάλ ΟβιέδοΕσπανιόλ 0 - 2
12/8/2010 Ρεάλ ΟβιέδοΕσπανιόλ 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 40,305 52.7%
X
€ 22,952 30.0%
2
€ 13,285 17.4%
Over
€ 11,794 37.2%
Under
€ 19,931 62.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

98 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

0

5

Σουτ εκτός εστίας

3

53%

Κατοχή μπάλας

47%

1

Οφσάιντ

1

0

Αποκρούσεις

3

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

4

15

Φάουλ

18

26

Πλάγια Άουτ

23

18

Εκτελέσεις Φάουλ

14

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Luis Miguel Carrion

14  Alexandre Zurawski Homenchenko Santiago Αλλαγή 79'

17  Sebas Moyano Bretones Abel Αλλαγή 61'

16 Jaime Seoane

18  Pau de la Fuente Dubasin Jonathan Αλλαγή 35'

11 Santiago Colombatto

5  Luismi Baston Borja Αλλαγή 79'

21  Carlos Pomares Masca Αλλαγή 61'

12 Dani Calvo

15 Oier Luengo

7 Viti

31 Leo Roman

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Nuevo Carlos Tartiere
  • Χωρητικότητα: 30500
Φαβορί για την άνοδο η Εσπανιόλ, συνεχίζει να ονειρεύεται την επιστροφή στα «σαλόνια» μετά από 23 χρόνια η Οβιέδο

Φαβορί για την άνοδο η Εσπανιόλ, συνεχίζει να ονειρεύεται την επιστροφή στα «σαλόνια» μετά από 23 χρόνια η Οβιέδο

Οβιέδο και Εσπανιόλ κοντράρονται απόψε στο «Κάρλος Ταρτιέρε» και στον πρώτο τελικό των πλέι οφ προβιβασμού στη Λα Λίγκα με τους Καταλανούς να λογίζονται φυσικά ως φαβορί για την άνοδο και την ομάδα από τις Αστούριες να κάνει όνειρα για επιστροφή στα «σαλόνια» μετά από 23 χρόνια.

Τι ισχύει: Πρώτος αγώνας του διπλού τελικού των πλέι οφ για το τρίτο «εισιτήριο» της ανόδου στη Λα Λίγκα. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση που δεν υπερέχει κάποια πλευρά μετά και από τη ρεβάνς, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση, ενώ αν τα πράγματα μείνουν ως έχουν, τότε ευνοείται η ομάδα με την καλύτερη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ήτοι η Εσπανιόλ. Ο επαναληπτικός στο «Κορνεγιά Ελ-Πρατ» είναι προγραμματισμένος για τις 23 Ιουνίου.

* Από μία νίκη μετρούν οι δυο ομάδες στα μεταξύ του παιχνίδια στην τρέχουσα σεζόν.


Κατόρθωσε να μπει στην ειδική διαδικασία των πλέι οφ για την άνοδο στη Λα Λίγκα ούσα ισόβαθμη με τη Σανταντέρ, της οποίας υπερείχε στη διαφορά τερμάτων, και πηγαίνοντας κόντρα στα προγνωστικά, σόκαρε την Εϊμπάρ στον ημιτελικό αποκλείοντάς τη μέσα στο «Ιπουρούα».

Ήταν πιο τολμηρή στο πρώτο ματς του «Κάρλος Ταρτιέρε» όμως όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να βρει γκολ, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ. Παρ’ όλα αυτά, δεν «μάσησε» στη ρεβάνς στην έδρα των Βάσκων λίγες ημέρες μετά και ούσα πιο αποφασισμένη, πήρε το «διπλό» (0-2) και το «εισιτήριο» για τον τελικό με τα τέρματα των Αλεμάο (59’) και Μογιάνο (79’), κάνοντας έτσι όνειρα για επιστροφή στα «σαλόνια» μετά από 23 χρόνια.

Γενικά, η χρονιά για την ομάδα των «μπλε» ήταν αρκετά «ζόρικη», καθώς ξεκίνησε πολύ «στραβά» και είναι χαρακτηριστικό ότι έπρεπε να φτάσουμε στην 8η αγωνιστική ώστε να πετύχει την πρώτη της νίκη. Ορόσημο για τη μεταμόρφωση της Οβιέδο ήταν οπωσδήποτε η αντικατάσταση του Θερβέρα από τον Καριόν στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου στα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς πολύ γρήγορα, η πρόοδος ήταν εμφανής και έτσι με «όπλο» την έδρα της αλλά και την αποτελεσματική άμυνά της, κατόρθωσε να βρίσκεται σήμερα μια «ανάσα» από το… θαύμα.

Στο μεταξύ, αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει την άνοδο παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει τελικού ο προπονητής της Οβιέδο, Λουίς Μιγκέλ Καριόν: «Οι παίκτες της Εσπανιόλ σίγουρα θα βγουν για να «δαγκώσουν». Θα είναι γενναίοι. Είναι πολύ αποτελεσματικοί στο πρέσινγκ, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε. Το έπαθλο είναι το ίδιο και για τις δύο ομάδες. Και οι δύο θέλουμε να επιστρέψουμε στην πρώτη κατηγορία. Αυτό που βλέπω εδώ είναι ότι υπάρχει πολύς ενθουσιασμός. Αυτή την ευκαιρία την περιμέναμε καιρό και πρέπει να μας δώσει «φτερά». Έχουμε την αίσθηση ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Με σεβασμό για την Εσπανιόλ, αλλά βλέπω ότι μπορούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός για την Οβιέδο ο κεντρικός αμυντικός Κόστας (19/0), ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή τόσο του χαφ Καθόρλα (24/0) όσο και του εξτρέμ Σάντσεθ (15/2), παρότι αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.
«Ζορίστηκε» πολύ στους ημιτελικούς των πλέι οφ ανόδου κόντρα στην πολύ ανταγωνιστική Σπόρτινγκ Χιχόν, παρ’ όλα αυτά, έστω και οριακά, κατάφερε χάρη στο «διπλό» που πέτυχε στον πρώτο αγώνα του «Ελ Μολινόν» με το «χρυσό», όπως εξελίχθηκε, γκολ του Πουάδο στο 88’, να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στον τελικό της ειδικής διαδικασίας.

Η ρεβάνς του «Κορνεγιά Ελ-Πρατ» ήταν εξίσου απαιτητική για την ομάδα του Γκονθάλεθ που είδε το κλαμπ από τις Αστούριες να πιέζει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο για την ισοφάριση του σκορ του πρώτου παιχνιδιού, ωστόσο η ανασταλτική της λειτουργία ήταν αρκετά καλή και έτσι κράτησε για ακόμη μια φορά την αντίπαλό της στο μηδέν, παίρνοντας έτσι το δεύτερο «εισιτήριο» του τελικού.

Η Εσπανιόλ διήνυσε μια σεζόν χωρίς… ηρεμία, αφού πέρασαν τρεις προπονητές από τον πάγκο της, κάτι που της στοίχισε ως έναν βαθμό και εντός αγωνιστικού χώρου, και παρότι διέθετε την πιο ακριβή ομάδα βάσει χρηματιστηριακής αξίας, δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα αν και δεν ήταν μακριά από το να πετύχει τον απευθείας προβιβασμό της. Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι «τρέχει» αήττητο για κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες παρ’ όλο που μέτρησε υπερβολικά πολλές ισοπαλίες, φτάνοντας συνολικά τις 18 σε 42 αγωνιστικές, ενώ προσθέτοντας και εκείνη με τη Χιχόν στη ρεβάνς των ημιτελικών των πλέι οφ, έγιναν 19.

«Η Οβιέδο είναι μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Από τότε που έφτασε ο Λουίς, πάνε πολύ καλά. Είναι πολύ ανταγωνιστικοί και έχουν παίκτες που βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Αμύνονται καλά, είναι οργανωμένοι. Έχει μεγάλη αξία. Όσο για εμάς, η ομάδα είναι στα καλύτερά της στην παρούσα φάση, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δεν νομίζω πάντως ότι η σειρά θα κριθεί στο πρώτο ματς, είναι μεν σημαντικός αγώνας αλλά όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Βαρκελώνης», σημείωσε ενόψει του αποψινού τελικού ο τεχνικός της Εσπανιόλ, Μανόλο Γκονθάλεθ.

Αγωνιστικά Νέα: Στα πιτς από πλευράς Εσπανιόλ οι χαφ Λοθάνο (22/0) και Εσπόζιτο (21/1), ενώ τιμωρημένος είναι ο μπακ Ελ Χιλάλι (38/0). Αντίθετα, εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Γκόμεθ (33/1).

Βασίλης Γούσιος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οπωσδήποτε η Εσπανιόλ τόσο από άποψη υλικού όσο και «φανέλας» αποτελεί το φαβορί για την κατάκτηση του τρίτου «εισιτηρίου» για την άνοδο στη Λα Λίγκα, αν και η λογική λέει ότι δεν θα έχει εύκολο έργο. Η Οβιέδο ήταν εξαιρετική στον ημιτελικό με την Εϊμπάρ αποκλείοντάς τη μάλιστα μέσα στο «Ιπουρούα» και έχει το πλεονέκτημα ότι η πίεση δεν είναι στην πλευρά της. Παρ’ όλα αυτά, θα ποντάρουμε στο αήττητο που «τρέχουν» εδώ και τέσσερις μήνες οι Καταλανοί και θα καταλήξουμε στην επιλογή του Χ2 σε αυτόν τον πρώτο τελικό.

FACTS

  • Η ομάδα Εσπανιόλ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 6 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Σεγούντα Ντιβιζιόν.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.82 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Εσπανιόλ έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Σεγούντα Ντιβιζιόν.
    Σημείο: X με απόδοση 2.90 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Jonydee με το υψηλότερο yield +5.67% έπαιξε: X
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +45.70% στο [ΙΣΠΑΝΙΑ: Σεγούντα Ντιβιζιόν] έπαιξε: 2
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.07% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες