7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εσθονία - Τσεχία

Προϊστορία

16/11/2021 ΤσεχίαΕσθονία 2 - 0
24/3/2021 ΕσθονίαΤσεχία 2 - 6

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 4,083 1.4%
X
€ 10,060 3.5%
2
€ 274,207 95.1%
Over
€ 15,885 76.1%
Under
€ 4,979 23.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

131 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Arena Lublin
  • Χωρητικότητα: 15500
Σε ουδέτερο στην Πολωνία και χωρίς τον προπονητή της η Εσθονία

Σε ουδέτερο στην Πολωνία και χωρίς τον προπονητή της η Εσθονία

Η Εσθονία αντιμετωπίζει την Τσεχία για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

* Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην πολωνική πόλη Λούμπλιν.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΕΣΘΟΝΙΑ

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκινάει για εκείνη η προκριματική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ. Αλλιώς τα υπολόγιζαν οι άνθρωποί της κι αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, καθώς βρέθηκαν θετικά κρούσματα στο εσωτερικό της και γι’ αυτόν το λόγο υπήρξαν ριζικές αλλαγές στην αποστολή και οι περισσότεροι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σχέση με τις αρχικές επιλογές, υπήρξαν 21 αλλαγές. Το παιχνίδι με την Τσεχία αλλά κι αυτό με τη Λευκορωσία που ακολουθεί είναι εξαιρετικά δύσκολο και τώρα η προσπάθεια γίνεται ακόμα δυσκολότερη. Ο αρχικός στόχος είναι να αποφύγει την τελευταία θέση συναντώντας εκτός από την Τσεχία και τη Λευκορωσία, το ισχυρό Βέλγιο, αλλά και την Ουαλία.

Όσον αφορά τις προηγούμενες επίσημες υποχρεώσεις της Εσθονίας, τον περασμένο Νοέμβριο ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Βόρεια Μακεδονία με 2-1 και στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην Τιφλίδα με τη Γεωργία. Αυτά τα αποτελέσματα δεν ήταν αρκετά για να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου της στη Γ’ Κατηγορία του Nations League. Υποβιβάστηκε πλέον στην τελευταία Κατηγορία στην οποία θα διαγωνιστεί στην επόμενη διοργάνωση. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ήταν αμφίσκορα.

Ο Ελβετός νέος προπονητής των γηπεδούχων Τόμας Χάμπερλι βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και γι’ αυτόν το λόγο δεν θα είναι παρών ούτε σε αυτόν τον αγώνα, ούτε στα επόμενα με Λευκορωσία και Σουηδία. Στις δηλώσεις του υπογράμμισε: «Δεν φανταζόμουν έτσι το ντεμπούτο μου στην Εσθονία. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα βρίσκομαι μόνος μου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, αλλά θα έχω επικοινωνία μέσω ίντερνετ με κάποιον συνεργάτη μου από το τεχνικό επιτελείο». Χρέη υπηρεσιακού θα εκτελέσει ο κόουτς των Ελπίδων της χώρας, Μάρτιν Ρέιμ.

Αγωνιστικά Νέα: Απών λόγω τραυματισμού ο μέσος Λουτς (43/4), ενώ αποκλείστηκαν λόγω κορωνοϊού οι τερματοφύλακες Χέιν (6/0), Ίγκονεν (4/0), οι αμυντικοί Τενίστε (84/0), Μετς (65/0), Μπαράνοφ (43/0), Πικ (41/1), Ταμ (38/3), Έλχι (9/0), Κούουσκ (6/0), Ογιάμα (4/0), Γιάρβελαϊντ (4/0) και Σέπικ (0/0). Εκτός επίσης οι μέσοι Μοσνίκοφ (35/2), Κάιτ (31/5), Μίλερ (13/1), Κρέιντα (9/0) και Σούμετς (2/0). Στα «πιτς» και οι επιθετικοί Χ. Ογιάμα (44/1), Λίιβακ (24/3), Σόργκα (8/1) και Σινιάφσκι (7/0).

Η αποστολή της Εσθονίας:

Τερματοφύλακες: Ακσάλου (Πάιντε Λιναμέεσκοντ), Βάλνερ (Λεβάντια Ταλίν), Πέχτερ (Ταμέκα)

Αμυντικοί: Λιλάντερ (Φλόρα Ταλίν), Κάλιουμαε (Βάρπους), Πουργκ (Φλόρα Ταλίν), Κάσε (Πάιντε Λιναμέεσκοντ), Βιλότα (Βάρπους), Σούμπκα (Φλόρα Ταλίν), Πασκότσι (Τότεναμ)

Μέσοι: Αντόνοφ (Λεβάντια Ταλίν), Βασίλιεφ (Φλόρα Ταλίν), Πούρι (Λέτζιον), Ρόονσουπ (Λεβάντια Ταλίν), Φρόλοβ (Πάιντε Λιναμέεσκοντ), Πουμ (Φλόρα Ταλίν), Ντομόφ (Λέτζιον), Βάστσουκ (Λεβάντια Ταλίν)

Επιθετικοί: Άνιερ (Πάιντε Λιναμέεσκοντ), Σάπινεν (Φλόρα Ταλίν), Αλίκου (Φλόρα Ταλίν), Κρις (1/0), Όλγκους (0/0).



ΤΣΕΧΙΑ

Από την ανεξαρτητοποίησή της κι έπειτα έχει λάβει μέρος σε έξι προκριματικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου κι έχει κατορθώσει να πανηγυρίσει μόνο μία φορά την πρόκριση, καθώς είχε δώσει το «παρών» στην τελική φάση του Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006. Από τότε δεν τα κατάφερε ξανά σε τρεις προσπάθειες και θα προσπαθήσει σε αυτήν την περίπτωση να πετύχει κάτι καλύτερο. Η κληρωτίδα την έφερε στον 5ο όμιλο όπου εκτός από την προσεχή αντίπαλο Εσθονία θα κληθεί να αντιμετωπίσει το μεγάλο φαβορί Βέλγιο, την Ουαλία, αλλά και την αδύναμη Λευκορωσία. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι η 2η θέση πίσω από τους Βέλγους και οδηγεί σε μπαράζ. Παράλληλα έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Euro που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Η Τσεχία τον περασμένο Νοέμβριο έπαιξε δύο επίσημα παιχνίδια για το 2ο γκρουπ της Β’ Κατηγορίας του Nations League. Αμφότερα ήταν εντός έδρας και πανηγύρισε ισάριθμες νίκες. Αρχικά έκαμψε την αντίσταση του Ισραήλ με 1-0 και στη συνέχεια «λύγισε» τη Σλοβακία με 2-0. Αυτές οι επιτυχίες την οδήγησαν στην κορυφή του ομίλου της και στην προσεχή διοργάνωση θα λάβει μέρος στην Α’ Κατηγορία. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

«Συνεχώς έχουμε απουσίες και τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα όμως θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Ούτε το προηγούμενο φθινόπωρο είχαμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους αλλά τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε καλά και να δώσουμε τα πάντα αυτοί που είμαστε εδώ. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η Εσθονία είναι μία ξένη προς εμάς ομάδα αλλά θα δώσουμε προσοχή. Στη συνέχεια θα δούμε τον αγώνα με το Βέλγιο» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων Γιάροσλαβ Σιλχάβι.

Αγωνιστικά Νέα: Αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα ο 36χρονος στόπερ της Σίγκμα Όλομουτς, Χούμπνικ (30/3). Απών λόγω τραυματισμού ο μέσος της Σλάβια Πράγας, Σέβτσικ (6/0), ενώ αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν ταξίδεψε με την αποστολή ο αμυντικός Γεμέλκα (2/0). Απών φυσικά και ο γκολκίπερ Κόλαρ (1/0) που πριν μερικές ημέρες τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Σλάβια με τη Ρέιντζερς. Εκτός επίσης ο αμυντικός Κάλας (22/2) και ο χαφ Κραλ (16/2).

Η αποστολή της Τσεχίας:

Τερματοφύλακες: Βάτσλικ (Σεβίλλη), Μάντους (Σίγκμα Όλομουτς), Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), Κόλαρ (Σλάβια Πράγας)

Αμυντικοί: Ζίμα (Σλάβια Πράγας), Κουφάλ (Γουέστ Χαμ), Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Ματέγιου (Μπρέσια), Μπορίλ (Σλάβια Πράγας), Χόλες (Σλάβια Πράγας), Καντεράμπεκ (Χόφενχαϊμ), Τσελούστκα (Σπάρτα Πράγας), Κούντελα (Σλάβια Πράγας)

Μέσοι: Μπαράκ (Βερόνα), Νταριντά (Χέρτα Βερολίνου), Μάσοπουστ (Σλάβια Πράγας), Γιανκτό (Σαμπντόρια), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Κραλ (Σπάρτακ Μόσχας), Παβέλκα (Σπάρτα Πράγας), Πρόβοντ (Σλάβια Πράγας), Πέσεκ (Σλόβαν Λίμπερετς), Μαλίνσκι (Σλάβια Πράγας)

Επιθετικοί: Κρμέντσικ (ΠΑΟΚ), Βίντρα (Μπέρνλι), Σικ (Λεβερκούζεν), Πέκχαρτ (Λέγκια Βαρσοβίας)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Εσθονία δεν αποτελεί μυστικό ότι αποτελεί μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της ευρωπαϊκής ζώνης και θα προσπαθήσει να κάνει μία προκριματική φάση με αρκετές «ζημιές» ούτως ώστε να θεωρηθεί επιτυχημένη η πορεία της. Βεβαίως αυτό δεν θα είναι εύκολο σε αυτά τα ματς λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που είχαν ως αποτέλεσμα τις πολλές αλλαγές στην αποστολή της, ενώ το παιχνίδι θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο στην Πολωνία. Η Τσεχία από την πλευρά της περιμένει το Euro 2020 στο οποίο έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της, όμως σε Μουντιάλ έχει βρεθεί μόλις μία φορά και «διψάει» για να φτάσει στα τελικά του Κατάρ. Υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας. Θεωρούμε ότι οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να πετύχουν αρκετά τέρματα και θα πάμε με τα 4-6 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  3 Τσεχία 8 14 4 2 2 14:9
  4 Εσθονία 8 4 1 1 6 9:21
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
16/11/2021
Τσεχία
Εσθονία
2 - 0
24/3/2021
Εσθονία
Τσεχία
2 - 6

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.86% έπαιξε: 2
  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.12% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες