5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τσεχία - Εσθονία

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 420,563 96.7%
X
€ 7,460 1.7%
2
€ 6,802 1.6%
Over
€ 16,601 71.0%
Under
€ 6,788 29.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

97 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: epet Arena
  • Χωρητικότητα: 18887
  • Θεατές: 10076
Θα βρίσκεται σίγουρα στα πλέι οφ η Τσεχία

Θα βρίσκεται σίγουρα στα πλέι οφ η Τσεχία

Η Τσεχία θα κοντραριστεί με την Εσθονία στο πλαίσιο της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής του 5ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ζώνης της Ευρώπης για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ρεπό κι εύκολη φιλική νίκη επί του Κουβέιτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από το Βέλγιο.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΣΕΧΙΑ

Από τη στιγμή που είχε ρεπό στην προηγούμενη «στροφή» της προκριματικής φάσης, έπαιξε ένα φιλικό αγώνα για ξεμούδιασμα απέναντι στο αδύναμο Κουβέιτ. Το τελικό 7-0 μαρτυρά τη χαώδη διαφορά δυναμικότητας. Συνάντησε αντίσταση για περίπου 25 λεπτά. Όταν άνοιξε το σκορ στο 26’ με τον Μπαράκ τα πάντα έγιναν πιο εύκολα. Δύο τέρματα του Πέσεκ στο 45’ και το 46’ έκαναν πλέον απλό το έργο της και δεν έδειξε διάθεση να σταματήσει. Το 4-0 σημειώθηκε από τον Σούτσεκ στο 57’ και το 5-0 από τον Νόβακ τρία λεπτά αργότερα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο βρήκε την ευκαιρία για ακόμα δύο γκολ και δεν την άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Ο Σίκορα στο 83’ και στο 88’ ήταν εκείνος ο οποίος διαμόρφωσε το 8-0, δίχως να αλλάξει κάτι στα τελευταία λεπτά.

Αυτή η νίκη δεν πρόσφερε κάτι σημαντικό για την Τσεχία. Άλλωστε το μυαλό όλων βρίσκεται στο επίσημο παιχνίδι με την Εσθονία και στα πλέι οφ στα οποία θα κριθεί η παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου. Για να προσπεράσει τη δεύτερη Ουαλία θα πρέπει να νικήσει με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά και να χάσουν οι Βρετανοί από το Βέλγιο. Ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό πάντως θα μπει στα πλέι οφ λόγω της εξαιρετικής της πορείας στο Nations League. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της για την προκριματική φάση ολοκληρώθηκαν No Goal.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Γιάροσλαβ Σιλχάβι δεν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και δεν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου για να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του. Όπως έγινε γνωστό την περασμένη Τρίτη ο έμπειρος κόουτς προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και γι’ αυτόν το λόγο δεν ήταν στο «τιμόνι» ούτε στη φιλική αναμέτρηση με το Κουβέιτ. Ο άμεσος συνεργάτης του Γίρι Τσιτρί τον αντικατέστησε κι έπλεξε το εγκώμιο των Εσθονών, ζητώντας παράλληλα συγκέντρωση και σοβαρότητα από τους παίκτες.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει προβλήματα. Είχαν κληθεί αλλά «κόπηκαν» εξαιτίας τραυματισμών οι αμυντικοί Τσελούστκα (Σπάρτα Πράγας) και Βίεσνερ (Σπάρτα Πράγας). Το ίδιο συνέβη και με τους μέσους Χλόζεκ (Σπάρτα Πράγας) και Κούντελα (Σλάβια Πράγας).

Η αποστολή της Τσεχίας:

Τερματοφύλακες: Βατσλίκ (Ολυμπιακός), Στάνεκ (Βικτόρια Πλζεν), Μάντους (Σλάβια Πράγας)

Αμυντικοί: Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Νόβακ (Φενέρμπαχτσε), Κούφαλ (Γουέστ Χαμ), Μπράμπετς (Άρης), Ματέγιου (Μπρέσια), Ζίμα (Τορίνο), Χάβελ (Βικτόρια Πλζεν), Πανάκ (Σπάρτα Πράγας)

Μέσοι: Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Κραλ (Γουέστ Χαμ), Μάσοπουστ (Σλάβια Πράγας), Μπαράκ (Βερόνα), Παβέλκα (Σπάρτα Πράγας), Κόπιτς (Βικτόρια Πλζεν), Σίκορα (Βικτόρια Πλζεν), Πέσεκ (Σπάρτα Πράγας), Σάντιλεκ (Τβέντε)

Επιθετικοί: Βίντρα (Μπέρνλι), Κρμέντσικ (Σλάβια Πράγας), Κούχτα (Σλάβια Πράγας)



ΕΣΘΟΝΙΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πάρα πολύ δύσκολο έργο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το πανίσχυρο Βέλγιο που αποτελεί μία από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες του κόσμου. Πραγματοποίησε μία αξιοπρεπή εμφάνιση και η ήττα με 3-1 δεν θεωρήθηκε σε καμία περίπτωση καταστροφικό ή «βαρύ» αποτέλεσμα. Μετά από γκάφα του γκολκίπερ Ίγκονεν έμεινε πίσω στο σκορ στο 11’ από πλασέ του Μπεντέκε σε κενή εστία. Δεν αντέδρασε και σώθηκε από το δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε λίγο αργότερα. Στην επανάληψη είδε τους γηπεδούχους να βρίσκουν δεύτερο τέρμα με «κεραυνό» του Καράσκο έξω από την περιοχή στο 53’. Μπήκε ξανά στο ματς με τον Σόργκα στο 70’ ο οποίος είχε περάσει στο γήπεδο τρία λεπτά νωρίτερα. Δεν το χάρηκε για πολύ μια και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τοργκάν Αζάρ με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η Εσθονία υπέστη τη δεύτερη διαδοχική ήττας η οποία πάντως ήταν δίχως την παραμικρή αμφιβολία εντός προγράμματος. Η συγκομιδή των 4 βαθμών τη φέρνει σίγουρα στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου και θα προσπαθήσει να κλείσει την προκριματική φάση με μία καλή εμφάνιση κόντρα στην σαφώς πιο ισχυρή Τσεχία εκτός έδρας. Προσπαθεί να υιοθετήσει ένα πιο «σφιχτό» στιλ και τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under και No Goal.

«Όλα αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν να αναπτυχθούμε και θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό αν και κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο. Μπορούμε να εξελιχθούμε και διαθέτουμε νέους παίκτες που παίζουν όλο και καλύτερα. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να ρισκάρουμε και να επιτεθούμε. Θα κάνουμε το ίδιο και στον αγώνα με την Τσεχία που είναι πολύ δυνατή ομάδα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Τόμας Χάμπερλι.

Αγωνιστικά Νέα: Απουσιάζουν ως γνωστόν ο τερματοφύλακας Χέιν (Άρσεναλ), ο αμυντικός Καλάστε (Φλόρα Ταλίν), όπως και οι μέσοι Κάιτ (Μπόντο/Γκλιμτ) και Βάστσκουκ (Λεβάντια Ταλίν).

Η αποστολή της Εσθονίας:

Τερματοφύλακες: Ιγκόνεν (Φλόρα Ταλίν), Ακσάλου (Πάιντε) Βάλνερ (Λεβάντια Ταλίν)

Αμυντικοί: Κουσκ (Φλόρα Ταλίν), Πικ (Ρίγας Σκόλα), Ταμ (Βόρσκλα Πολτάβα), Μετς (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Πασκότσι (Τότεναμ), Λούκα (Φλόρα Ταλίν), Καλάστε (Φλόρα Ταλίν), Πούρι (Λέτζιον) Πουργκ (Φλόρα Ταλίν), Τενίστε (Ταμέκα), Λιλάντερ (Φλόρα Ταλίν)

Μέσοι: Κρέιντα (Χέλσινγκμποργκ), Βασίλιεφ (Φλόρα Ταλίν), Πουμ (Φλόρα Ταλίν), Μίλερ (Φλόρα Ταλίν), Σόμετς (Φλόρα Ταλίν)

Επιθετικοί: Ανιέρ (Πάιντε), Σινιάφσκι (Κάρβινα), Ζενιόφ (Φλόρα Ταλίν), Ογιάμαα (Φλόρα Ταλίν), Σάπινεν (Φλόρα Ταλίν), Κιρς (Λεβάντια), Σόργκα (Φένλο)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με το ακουστικό στην Ουαλία θα είναι άπαντες στην Τσεχία, καθώς για να ελπίζουν σε πρόκριση στα πλέι οφ μέσω των προκριματικών θα πρέπει το Βέλγιο να μην χαριστεί στους Βρετανούς και να τους νικήσει. Βέβαια η ομάδα του Σιλχάβι θα παίξει στα πλέι οφ εξαιτίας εισιτηρίου από το Nations League αλλά δεν θα είναι στους ισχυρούς. Όπως και να’ χει οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να σημειώσουν όσα περισσότερα γκολ μπορούν κόντρα στους αδύναμους Εσθονούς οι οποίοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, από τη στιγμή που είναι σίγουρο ότι θα τερματίσουν στην 4η θέση. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο και η Τσεχία θα προσπαθήσει να συνδυάσει σκορ και θέαμα. Θα πάμε στα 4-6 γκολ θεωρώντας ότι μπορούν να επιβεβαιωθούν ακόμα και μόνο από τη μία ομάδα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Εσθονία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.40 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  3 Τσεχία 8 14 4 2 2 14:9
  4 Εσθονία 8 4 1 1 6 9:21
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
16/11/2021
Τσεχία
Εσθονία
2 - 0
24/3/2021
Εσθονία
Τσεχία
2 - 6

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες