5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Δανία - Κροατία

10/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 195
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 688 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κροατία - Δανία στις 22/9/2022

Προϊστορία

22/9/2022 ΚροατίαΔανία 2 - 1
10/6/2022 ΔανίαΚροατία 0 - 1
1/7/2018 ΚροατίαΔανία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 578,070 78.2%
X
€ 96,011 13.0%
2
€ 64,946 8.8%
Over
€ 15,860 37.9%
Under
€ 25,947 62.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

187 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

2

8

Σουτ εκτός εστίας

3

48%

Κατοχή μπάλας

52%

1

Οφσάιντ

1

1

Αποκρούσεις

1

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

8

Κόρνερ

3

40

Σέντρες

14

5

Αλλαγές

5

11

Φάουλ

11

0

Ασίστ

0

4

Αντεπιθέσεις

5

20

Πλάγια Άουτ

17

12

Εκτελέσεις Φάουλ

12

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

13

14

Προσπάθειες Για Γκολ

9

5

«Κομμένα» Σουτ

4

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Parken
  • Χωρητικότητα: 38065
  • Θεατές: 35862
Δεν αρέσει το Nations League στους Κροάτες

Δεν αρέσει το Nations League στους Κροάτες

Η Κροατία πήρε τον πρώτο της βαθμό στον όμιλό και πηγαίνει στη Δανία που έχει το απόλυτο.

Δεν πατάει φρένο πουθενά και συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις μετά τα προκριματικά του Μουντιάλ και στο Nations League. Έκανε το απόλυτο στον όμιλό με δύο νίκες εκτός έδρας, αφού μετά τη Γαλλία επικράτησε και στην Αυστρία με 2-1. Σε ένα ματς που ξεκίνησε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση πήρε το προβάδισμα με τον Κρίστενσεν στο 27', αλλά στο 67' ένα λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα έφερε την ισοφάριση με τον Σλάγκερ. Η Δανία δεν το έβαλε κάτω και είχε δοκάρι με τον Έρικσεν στο 70', αλλά και η Αυστρία σημάδεψε την δοκό τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Αρναούτοβιτς. Πάντως, οι Σκανδιναβοί βρήκαν το νικητήριο γκολ στο 84' με τον Στρίγκερ να νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με φοβερό πλασέ έξω από την περιοχή.

«Κάθομαι εδώ με μερικές φωτογραφίες από μια τεράστια τρύπα στη μέση του γηπέδου που ήταν άμεσα επικίνδυνη για τους παίκτες. Ήταν βαρύ και γεμάτο τρύπες. Αυτή η τρύπα ήταν απολύτως φρικτή. Υπήρχε μια τρύπα που ήταν πιθανώς μισό μέτρο βάθος. Ήταν στη μέση του γηπέδου, και είναι πολύ επικίνδυνο να το συναντήσει κάποιος. Μπορείς να σπάσεις το πόδι. Είναι πολύ κακό και πρέπει να βελτιωθεί. Θα μπορούσε να είχε καταστρέψει μια καριέρα, αλλά ευτυχώς δεν έγινε», ανέφερε ο τεχνικός της Κάσπερ Χιούλμαντ.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος δίνετια ο μέσος Ματίας Γιένσεν. Επιστρέφει ο στόπερ Αντρέας Κρίστενσεν, ο οποίος έγινε πατέρας την Κυριακή, αλλά αποχώρησε από την αποστολή ο μέσος Νόργκορντ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Λέστερ), Βίνταλ Γιένσεν (Αλκμααρ), Ίβερσεν (Πρέστον)

Αμυντικοί: Γ, Κρίστενσεν (Τσέλσι), Βέστεργκαρντ (Λέστερ), Στρίγκερ Λάρσεν (Ουντινέζε), Μέλε (Αταλάντα), Ρ. Κρίστενσεν (Σάλτσμπουργκ), Νέλσον (Γαλατασαράι), Μποΐλεσεν (Κοπεγχάγη),

Μέσοι: Ντιλένι (Σεβίλη), Έρικσεν (Μπρέντφορντ), Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Μπίλινγκ (Μπόρνμουθ), Χιούλμαντ (Λέτσε), Βας (Ατλέτικο Μαδρίτης).

Επιθετικοί: Κορνέλιους (Τραμπζονσπόρ), Σκοβ Ολσεν (Μπολόνια), Βιντ (Βόλφσμπουργκ), Ντόλμπεργκ (Νις), Πόουλσεν (Λειψία), Σκοβ (Χόφενχαϊμ), Ντάμσγκααρντ (Σαμπντόρια), Ντόλμπεργκκ (Νις), Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα)

Πήρε τον πρώτο της βαθμό στον όμιλό, αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Αυστρία στο Όσιγiεκ, φιλοξένησε τη Γαλλία και έφερε ισοπαλία με 1-1. Οι Γάλλοι αγωνίστηκαν χωρίς του Εμπαπέ, Μπενζεμά, αλλά πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ραμπιό στο 52'. Όμως, στο 150ο παιχνίδι του Λούκα Μόντριτς με την Εθνική Κροατίας, ο Κράμαριτς στο 83' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πάντως, μέχρι το φινάλε η Κροατία είχε δύο ευκαιρίες για να πανηγυρίσε το τρίποντο με τους Βλάσιτς και Σούτσιτς.

Ο προπονητής Ζλάτκο Ντάλιτς έχει τονίσει πως θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει καλέσει, αφού θέλει να έχει πλήρη εικόνα για τους παίκτες που μπορεί να υπολογίζει για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Πάντως, σχολίασε και τις αποδοκιμασίες από το κοινό μετά το ματς.

«Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και πήραν έναν βαθμό. Ίσως θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα. Συμφωνώ ότι επικρίθηκα ως προπονητής, αλλά οι παίκτες έδωσαν τα πάντα για την Κροατία και το έδειξαν ξανά. Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων στους φιλάθλους. Δεν κατηγορώ τα παιδιά για τίποτα, κάνουν το καλύτερο δυνατό. Μερικές φορές δεν είναι της υψηλότερης ποιότητας, αλλά η προσπάθεια είναι στο επίπεδο. Είναι δύσκολο με αυτούς τους ρυθμούς και είμαι υπέρ της κατάργησης του Nations League. Θα κάνουμε αλλαγές. Οι Μάγερ και Μπρεκάλο έπαιξαν δύο παιχνίδια. Δεν θα καλέσουμε κανέναν, κανείς δεν θα φύγει από την εθνική ομάδα, είμαστε όλοι εδώ και θα είμαστε » ήταν τα λεγόμενα του τεχνικού, Ζλάτκο Ντάλιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμος ο μπακ Σόσα και αμφίβολοι δίνονται οι μπακ Μπάρισιτς, Βρσάλκο. Ξεπέρασε τον κορονοϊό και επιστρέφει ο επιθετικός Λιβάγια.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ιβουσιτς (Οσιγιεκ), Λάμπροβιτς (Ριέκα)

Αμυντικοί: Βίντα (Μπεσίκτας), Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Βρσάλκο (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τσάλετα-Σαρ (Μαρσέιγ), Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), Σόσα (Στουτγάρδη), Πόνγκρατιτς (Ντόρτμουντ), Στάνισιτς (Μπάγερν), Ερλιτς (Σπέτσια), Σούταλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόβασιτς (Τσέλσι), Μπρόζοβιτς (Ιντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Γουέστ Χαμ), Μάγερ (Ρεν), Γιάκιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Ιβάνουσετς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σούτσιτς (Σάλτσμπουργκ)

Επιθετικοί: Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Ορσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Αντε Μπούντιμιρ (Οσασούνα).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Δανία μέχρι στιγμής παίζει φοβερό ποδόσφαιρο και έχει κάνει το απόλυτο στον όμιλό και μάλιστα εκτός έδρας. Στο δρόμο της θα βρει τώρα την Κροατία που δεν είναι στην καλύτερη της κατάσταση και ο προπονητής της είναι υπέρ της κατάργησης του Nations League και θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του. Θα πάμε με το μομέντουμ και τον άσο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Δανία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.85 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Κροατία 6 13 4 1 1 8:6
  2 Δανία 6 12 4 0 2 9:5
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.96% έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +7.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X
  • » Ο kostasa, με το υψηλότερο yield +3.70% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες