Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κροατία - Δανία

Προϊστορία

22/9/2022 ΚροατίαΔανία 2 - 1
10/6/2022 ΔανίαΚροατία 0 - 1
1/7/2018 ΚροατίαΔανία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 166,742 56.7%
X
€ 55,218 18.8%
2
€ 72,347 24.6%
Over
€ 6,578 21.8%
Under
€ 23,643 78.2%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

240 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

4

8

Σουτ εκτός εστίας

3

52%

Κατοχή μπάλας

48%

1

Οφσάιντ

1

3

Αποκρούσεις

2

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

2

17

Σέντρες

15

5

Αλλαγές

5

11

Φάουλ

7

1

Ασίστ

1

2

Αντεπιθέσεις

3

19

Πλάγια Άουτ

17

8

Εκτελέσεις Φάουλ

12

3

Ελεύθερα Λακτίσματα

9

12

Προσπάθειες Για Γκολ

8

0

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Maksimir
  • Χωρητικότητα: 37168
  • Θεατές: 22715
Μάχη κορυφής στο Ζάγκρεμπ

Μάχη κορυφής στο Ζάγκρεμπ

Η Κροατία υποδέχεται την Δανία στο Ζάγκρεμπ σε μια μάχη για την πρωτιά του 1ου ομίλου της League A. Η Δανία με νίκη «σφραγίζει» την κορυφή ενώ με ισοπαλία διατηρείται στο +2 μία αγωνιστική πριν το φινάλε, από την άλλη η Κροατία χρειάζεται μόνο τη νίκη.

Ξεκίνησε άσχημα την πορεία στο Nations League γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα από την Αυστρία (0-3) αλλά η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή, καθώς έφερε ισοπαλία με την Γαλλία εντός (1-1) και ακολούθησαν δύο διαδοχικά «διπλά» με Δανούς (1-0) και Γάλλους (1-0). Πέρασε έτσι στην 2η θέση του ομίλου και στο -2 από την πρωτοπόρο Δανία, την οποία υποδέχεται απόψε και με νίκη θα περάσει στην κορυφή πριν την τελευταία αγωνιστική.

Σ’ όλα τα ματς του Nations League ο Ντάλιτς άνοιξε το ροτέισον κάνοντας και δοκιμές εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η προοπτική πάντως η «Χρβάτσκα» να τερματίσει πρώτη στον όμιλο και να προκριθεί στο Final-Four για το τρόπαιο της διοργάνωσης δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο και ο Ντάλιτς επιβεβαίωσε ότι δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές εν όψει του σημερινού:

«Δεν θα αλλάξω πολύ την ομάδα. Θα παίξουμε με 4-3-3 και τον Πέρισιτς στα αριστερά. Στην άμυνα έχουμε γίνει πολύ δυνατοί όπως και στο κέντρο. Ο Μόντριτς σίγουρα θα ξεκινήσει. Θέλουμε τη νίκη αλλά δεν θα βιαστούμε και θα παίξουμε υπό πίεση. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι και προσεκτικοί και να μην επιτρέψουμε στην Δανία να βγάλει αντεπιθέσεις. Θα παίξουμε επιθετικά αλλά με σκοπό. Όλοι μας οι επιθετικοί είναι σε καλή κατάσταση, θα προσπαθήσω να δώσω σε όλους ευκαιρία», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και αναφέρθηκε στην Δανία: «Έχω ήδη πει ότι η Δανία είναι μία από τις καλύτερες Εθνικές ομάδες στην Ευρώπη. Είναι συμπαγείς, παίζουν επιθετικά, πρεσάρουν ψηλά και δουλεύουν μαζί. Έχουν προβλήματα με τραυματισμούς αλλά διαθέτουν πλούσια δεξαμενή παικτών προς επιλογή».

Αγωνιστικά Νέα: Μοναδικός μη διαθέσιμος από την αποστολή ο αμυντικός Έρλικ (Σασσουόλο). Σε σχέση με τα ματς του Ιουνίου δεν κλήθηκαν μεταξύ άλλων οι στόπερ Τσαλέτα-Τσαρ (Σαουθάμπτον), Πόνγκρατιτς (Λέτσε), ο φορ Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), ο μέσος Ιβάνουσετς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και ο μπακ Βρσάλικο (Ολυμπιακός) ο οποίος αποσύρθηκε από την Εθνική ομάδα.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Λιβάκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Κάλινιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Ίβουσιτς (Οσίγιεκ)

Αμυντικοί: Βίντα (ΑΕΚ), Λόβρεν (Ζενίτ), Μπάρισιτς (Σέλτικ), Γιουράνοβιτς (Σέλτικ), Γκβαρντιόλν (Λειψία), Σόσα (Στουτγκάρδη), Στάνισιτς (Μπάγερν), Έρλικ (Σασουόλο), Σούταλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ), Κόβατσιτς (Τσέλσι), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Πάσαλιτς (Αταλάντα), Βλάσιτς (Τορίνο), Μάϊερ (Ρεν), Σούσιτς (Σάλτσμπουργκ)

Επιθετικοί: Πέρισιτς (Τότεναμ), Κράμαριτς (Χοφενχάιμ), Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Όρσιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Λιβάγια (Χάιντουκ Σπλιτ).Πήρε τρεις νίκες στα τέσσερα ματς του Σεπτεμβρίου στο Nations League, νικώντας μέσα-έξω την Αυστρία (2-1 εκτός, 2-0 εντός), ενώ πήρε «διπλό» στην έδρα της Γαλλίας (2-1). Μοναδική απώλεια η εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Κροατία, ωστόσο παραμένει μόνη στην κορυφή με +2 από τους 2ους Κροάτες και πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στο Ζάγκρεμπ. Με νίκη θα «σφραγίσει» την πρωτιά που οδηγεί στο Final-Four για τη διεκδίκηση του τροπαίου, με ισοπαλία διατηρεί το +2 εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής όπου υποδέχεται την Γαλλία.

Εν όψει του αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χιούλμαντ τόνισε: «Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το παιχνίδι, είναι ένας μεγάλος αγώνας. Είμαστε σε μια κατάσταση όπου μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πρωτιά. Σε παρόμοια κατάσταση ήμασταν στην προηγούμενη έκδοση του θεσμού με το Βέλγιο αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Μας περιμένει μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Σεβόμαστε απόλυτα την Κροατία όμως θα τα δώσουμε όλα για το αποτέλεσμα που θέλουμε. Νομίζω πήραμε το μάθημα μας από την ήττα στην έδρα μας. Είμαστε περίπου παρόμοιες ομάδες, θα είναι μια μάχη μεταξύ δύο μικρών γιγάντων».

Ένα από τα ζητήματα στην Δανία έχει να κάνει με τον μικρό χρόνο συμμετοχής που παίρνουν στους συλλόγους βασικοί παίκτες όπως οι Σμάιχελ, Κρίστενσεν, Ντιλέινι και Ντόλμπεργκ. Ο τεχνικός της Δανίας, Χιούλμαντ στάθηκε συγκεκριμένα στην περίπτωση του Σμάιχελ ο οποίος μετακόμισε από την Λέστερ στην Νις αλλά έχει μετατραπεί σε 2η επιλογή: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την περίπτωση του Κάσπερ. Είναι ένας φανταστικός γκολκίπερ και δεν πήγε στην Νις για να κάθεται στον πάγκο. Αλλά ας δούμε τι θα γίνει. Δεν νομίζω ότι θα έχει πέσει το επίπεδο του».

Αγωνιστικά Νέα: Έχουν προκύψει απουσίες αφού έμειναν εκτός αποστολής λόγω προβλημα΄των οι επιθετικοί Κορνέλιους (Κοπεγχάγη), Σκοβ (Χοφενχάιμ), Πούλσεν (Λειψία) και Βιντ (Χοφενχάιμ), ο μέσος Νόργκααρντ (Μπρέντφορντ) και οι αμυντικοί Σόρενσεν (Νις), Βαλεντίν (Άουγκσμπουργκ). Εν όψει του σημερινού αμφίβολος δίνεται ο χαφ Λίνστρεμ (Άιντραχτ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Σμάιχελ (Νις), Ρένοβ (Ουνιόν Βερολίνου), Κρίστενσεν (Χέρτα Βερολίνου)

Αμυντικοί: Κίαερ (Μίλαν), Α. Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα), Λάρσεν (Τραμπζονσπόρ), Μέλε (Αταλάντα), Άντερσεν (Κρίσταλ Πάλας), Ρ. Κρίστενσεν (Λιντς), Νέλσον (Γαλατασαράι), Μπαχ (Μπενφίκα)

Μέσοι: Έρικσεν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντιλέινι (Σεβίλλη), Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Βας (Μπρόντμπνι), Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Μπίλινγκ (Μπόρνμουθ), Νίελσεν (Κλαμπ Μπριζ)

Επιθετικοί: Μπρέιθγουάιτ (Εσπανιόλ), Ντόλμπεργκ (Σεβίλλη), Όλσεν (Κλαμπ Μπριζ), Ντάμσγκααρντ (Μπρέντφορντ), Λίνστρεμ (Άιντραχτ), Ντέιερ (Μίντιλαντ), Χόιλουντ (Αταλάντα).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Άκρως αμφίρροπη αναμέτρηση. Η Δανία πηγαίνει στο Ζάγκρεμπ για δύο αποτελέσματα αφού βολεύεται και με ισοπαλία, ενώ με νίκη «σφραγίζει» από σήμερα την πρωτιά. Μόνο νίκη χρειάζεται η Κροατία η οποία αναμένεται να πάρει την πρωτοβουλία όμως όπως είπε και ο Ντάλιτς θα παίξει προσεκτικά και χωρίς βιασύνη διότι η Δανία είναι φωτιά στις αντεπιθέσεις. Δεν πιάνεται εύκολα σε σημείο. Δύσκολα θα ξεφύγει πολύ το σκορ, μεταξύ Under και 2-3 γκολ θα επιλέξουμε το 2ο το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα 5/7 τελευταία των Δανών.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Κροατία 6 13 4 1 1 8:6
  2 Δανία 6 12 4 0 2 9:5
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.96% έπαιξε: X
  • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 2
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +3.90% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες