1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γερμανία - Τσεχία

11/11/2020 21:45
1 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 13' Waldschmidt Gian-luca

2ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 76' Soucek Tomas

      Προϊστορία

      11/11/2020 ΓερμανίαΤσεχία 1 - 0
      1/9/2017 ΤσεχίαΓερμανία 1 - 2
      8/10/2016 ΓερμανίαΤσεχία 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 340,001 85.6%
      X
      € 29,801 7.5%
      2
      € 27,276 6.9%
      Over
      € 9,627 64.4%
      Under
      € 5,320 35.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      74 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Red Bull Arena
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 42558
      Εξαρτάται από τους Γερμανούς

      Εξαρτάται από τους Γερμανούς

      Η Γερμανία υποδέχεται την Τσεχία σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στη Λειψία. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» τους με αντίπαλο την Ελβετία, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Σκωτία.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      ΓΕΡΜΑΝΙΑ

      Πριν από περίπου ένα μήνα έπαιξε στο γήπεδο της Κολωνίας με αντίπαλο την Ελβετία. Δεν μπόρεσε να δικαιώσει τον τίτλο του μεγάλου φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και περιορίστηκε σε ισοπαλία 3-3 μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Αιφνιδιάστηκε πλήρως στο ξεκίνημα και δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 5’ από τον Γκαβράνοβιτς, ενώ στο 26’ ο Φρόιλερ την έβαλε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση «γράφοντας» το 0-2. Έβγαλε αντίδραση όπως συνηθίζει κι αρχικά μείωσε με πλασέ του Βέρνερ στο 28’. Συνέχισε να πιέζει όμως δεν άλλαξε κάτι μέχρι το ημίχρονο. Στο ξεκίνημα της επανάληψης μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με τον Χάβερτς στο 55’, όμως δεν το χάρηκε για πολύ, καθώς δύο λεπτά μετά ήταν ξανά ο Γκαβράνοβιτς εκείνος που νίκησε τον Νόιερ για το 2-3. Αυτήν την φορά απάντησε κι εκείνη άμεσα με τακουνάκι του Γκνάμπρι στο 60’. Στο τελευταίο ημίωρο ήταν η κυρίαρχος στο χορτάρι όμως δεν βρήκε ποτέ το γκολ της νίκης.

      Το κλίμα στην Εθνική Γερμανίας δεν είναι το καλύτερο δυνατό, με την αμφισβήτηση να είναι έντονη προς το πρόσωπο του Γιόακιμ Λεβ ο οποίος πάντως προς το παρόν έχει τη στήριξη των διοικούντων την ομοσπονδία. Παραμένει αήττητη μετά από τέεσερα παιχνίδια, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μία νίκη. Έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση του τετάρτου ομίλου του Nations League, έναν πόντο πίσω από την Ισπανία. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ήταν αμφίσκορα, αφού δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της όμως έχει σκοράρει σε όλα.

      Ο τεχνικός των «πάντσερ» Γιόακιμ Λεβ επισήμανε: «Το πρόγραμμα γενικά είναι πολύ γεμάτο και οι παίκτες είναι αυτοί που θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες. Η υγεία είναι το πιο σημαντικό αλλά αυτό δεν φαίνεται να ισχύει. Υπάρχει λόγος που παθαίνουν κακώσεις οι αθλητές πολύ συχνά. Κάθε προπονητής θα πρέπει να ενεργεί με σύνεση αν θέλει να έχει φρέσκους ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι. Όλοι οι παίκτες που έχουμε είναι διαθέσιμοι».

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν (19/0). Δεν υπολογίζονται επίσης οι μέσοι Σερντάρ (4/0) και Ρόις (44/13), αμφότεροι λόγω τραυματισμού. Θετικοί στον Covid-19 ο στόπερ Σίλε (27/1) και ο μεσοεπιθετικός Χάβερτς (10/2).

      Η αποστολή της Γερμανίας:

      Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Λένο (Άρσεναλ), Τραπ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ)

      Αμυντικοί: Κοχ (Λιντς), Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Ταχ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Ρούντινγκερ (Τσέλσι), Γκόσενς (Αταλάντα), Σουλτζ (Ντόρτμουντ), Χένρικς (Λειψία), Σταρκ (Χέρτα Βερολίνου), Μαξ (Αϊντχόφεν), Ουντοκάι (Άουγκσμπουργκ), Μπακού (Βόλφσμπουργκ)

      Μέσοι: Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπραντ (Ντόρτμουντ), Νίχαους (Γκλάντμπαχ), Χόφμαν (Γκλάντμπαχ), Γκορέτσκα (Μπάγερν Μονάχου), Γκιντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Σανέ (Μπάγερν Μονάχου), Αμίρι (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Νταχούντ (Ντόρτμουντ)

      Επιθετικοί : Βέρνερ (Τσέλσι), Βάλντσμιντ (Μπενφίκα), Γκνάμπρι (Μπάγερν Μονάχου)



      ΤΣΕΧΙΑ

      Στο πλαίσιο της προηγούμενης «στροφής» του Nations League ταξίδεψε στη Γλασκώβη για να κοντραριστεί στο «Χάμπντεν Παρκ» με τη Σκωτία. Δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκε με το «φτωχό» -αλλά αρκετό για να της κάνει τη ζημιά- 1-0. Λίγο μετά την έναρξη της αναμέτρησης και πιο συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό «πλήρωσε» ένα λάθος της άμυνας της κι έμεινε πίσω στο σκορ από ψύχραιμο πλασέ του Φρέιζερ. Πήρε τον έλεγχο και θέλησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στην επανάληψη ανέβασε κι άλλο την απόδοσή της κι έκλεισε τους Βρετανούς στα «καρέ» τους. Δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες όμως είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, με αποκορύφωμα το άστοχο σουτ του Σούτσεκ από τη μικρή περιοχή στο 80’. Λίγο έλειψε να την τιμωρήσει η μπάλα, καθώς στο 83’ σώθηκε από το δοκάρι. Δεν έλυσε ποτέ το «Γόρδιο δεσμό» της άμυνας των γηπεδούχων και μοιραία ηττήθηκε.

      Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της Τσεχίας σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων για το δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης. Η συγκομιδή των 6 βαθμών τη φέρνει στη 2η θέση του βαθμολογικού του δευτέρου ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Απέχει τέσσερις πόντους από την προηγούμενη αντίπαλό της που στέκεται μόνη της στην κορυφή και πέντε πόντους από την ουραγό Σλοβακία που όλα δείχνουν ότι θα υποβιβαστεί. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

      Δεν είναι εύκολο να προετοιμάσεις την ομάδα για ένα παιχνίδι κόντρα στη Γερμανία χωρίς τις προπονήσεις αλλά και τα συνηθισμένα παιχνίδια. Πρέπει να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλουμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Το κίνητρο είναι μεγάλο και θα προσπαθήσουμε να σταθούμε καλά παρά τις πολλές δυσκολίες που υπάρχουν«» σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής των Τσέχων, Γιάροσλαβ Σιλχάβι ο οποίος είχε προσβληθεί από τον Covid-19 αλλά βγήκε νικητής.

      Αγωνιστικά Νέα: Υπήρξε ένα θετικό κρούσμα στην ομάδα κι αποχώρησε. Πρόκειται για τον μέσο Παβέλκα (22/1).

      Η αποστολή της Τσεχίας:

      Τερματοφύλακες: Παβλένκα (Βέρντερ Βρέμης), Μάντους (Σίγκμα Όλομουτς), Βάτσλικ (Σεβίλλη), Κούμπεκ (Άουγκσμπουργκ)

      Αμυντικοί: Μπράμπετς (Βικτόρια Πλζεν), Γεμέλκα (Λέουβεν), Χόλες (Σλάβια Πράγας), Νόβακ (Φενέρμπαχτσε), Κάλας (Μπρίστολ Σίτι), Ματέγιου (Μπρέσια), Κουφάλ (Γουέστ Χαμ), Χοβόρκα (Σλάβια Πράγας)

      Μέσοι: Γιάνκτο (Σαμπντόρια), Μπαράκ (Βερόνα), Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Μάσοπουστ (Σλάβια Πράγας), Κραλ (Σπαρτάκ Μόσχας), Νταρίντα (Χέρτα Βερολίνου), Ντόκαλ (Σπάρτα Πράγας), Παβέλκα (Σπάρτα Πράγας), Κόπιτς (Βικτόρια Πλζεν), Τσέρνι (Τβέντε)

      Επιθετικοί : Κρμέτσικ (Κλαμπ Μπριζ), Πέκχαρτ (Λέγκια Βαρσοβίας), Όντρασεκ (Βικτόρια Πλζεν), Βίντρα (Μπέρνλι)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Γερμανία αναμένεται να παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα αφού είναι δεδομένο ότι ο Γιόακιμ Λεβ θα θελήσει να κάνει κάποιες δοκιμές, ενόψει των επίσημων αγώνων που ακολουθούν. Παρ’ όλα αυτά τα «πάντσερ» παίζουν πάντοτε με στόχο τη νίκη, ακόμα κι όταν πρόκειται για φιλικά παιχνίδια. Είναι σίγουρο ότι θα έχουν κίνητρο μετά την ισοπαλία με την Ελβετία. Στον αντίποδα η Τσεχία δεν θυμίζει σε τίποτα παλαιότερα σύνολα που διέθετε και δύσκολα θα κοιτάξει στα μάτια τους γηπεδούχους. Θα επιλέξουμε τον άσο στο ημίχρονο, έχοντας πάντα στο νου μας ότι πρόκειται για φιλικές αναμετρήσεις.

      FACTS

      • Η ομάδα Γερμανία έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Τσεχία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο mpala10, με το υψηλότερο yield +0.01% στο [ΦΙΛΙΚΑ: Διεθνή Φιλικά] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες