6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γαλλία - Πορτογαλία

11/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 379
0 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1301 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πορτογαλία - Γαλλία στις 23/6/2021

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 2' Dias Ruben

2ο Ημίχρονο 0 - 0

        Προϊστορία

        23/6/2021 ΠορτογαλίαΓαλλία 2 - 2
        14/11/2020 ΠορτογαλίαΓαλλία 0 - 1
        11/10/2020 ΓαλλίαΠορτογαλία 0 - 0
        10/7/2016 ΠορτογαλίαΓαλλία 1 - 0*
        4/9/2015 ΠορτογαλίαΓαλλία 0 - 1
        11/10/2014 ΓαλλίαΠορτογαλία 2 - 1

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 589,129 70.7%
        X
        € 121,958 14.6%
        2
        € 121,917 14.6%
        Over
        € 103,950 52.3%
        Under
        € 94,697 47.7%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Κυριακή, 21:45

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        315 ψήφοι:

        Videos

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Stade de France, Saint Denis
        Άλλο Ουκρανία, άλλο Πορτογαλία

        Άλλο Ουκρανία, άλλο Πορτογαλία

        Η Γαλλία έχει ξεκινήσει με το απόλυτο στον όμιλο του Nations League και για την 3η αγωνιστική υποδέχεται την σκληρή Πορτογαλία.

        ΓΑΛΛΙΑ

        Έκανε το δύο στα δυο στον όμιλο του Nations League, αφού χωρίς να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα στη Σουηδία επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στο 41΄. Για την 2η αγωνιστική φιλοξένησε την Κροατία των πολλών απουσιών και επικράτησε με 4-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέρμα του Λόβρεν στο 17', αλλά πριν το ημίχρονο πήρε το προβάδισμα με τον Γκριεζμάν στο 43' και αυτογκόλ του Λιβάκοβιτς στο 45΄. Οι Κροάτης ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Μπρεκάλο στο 55' και δέκα λεπτά αργότερα ο Ουπαμεκάνο έγραψε το 3-2 για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Ζιρού με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 77΄. Στις 11 Οκτωβρίου φιλοξενεί την Πορτογαλία.

        Την Τετάρτη περίμενε να παίξει ένα δυνατό φιλικό τεστ με την Ουκρανία, αλλά οι φιλοξενούμενοι γέμισαν κορονοϊά και μετά βίας συμπλήρωσαν αποστολή. Οι τρικολόρ επικράτησαν με 7-1 χωρίς να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Το σκορ στο πρώτο μέρος ήταν 4-0 (9' Καμαβίνγκα, 24΄,34΄Ζιρού, 39' αυτογκόλ Μικολένκο). Στην επανάληψη, οι Γάλλοι πέτυχαν άλλα τρία τέρματα με τους Τολισό (65΄), Εμπαπέ (82') και Γκριεζμάν (89'), με τους φιλοξενούμενους να έχουν μειώσει προσωρινά σε 4-1 με τον Τσιγκάνκοφ στο 53΄.

        «Δεν ξέρω τι είναι η τελειότητα, αλλά ήταν ένα πολύ όμορφο βράδυ για εμάς. Δεν μπορώ να πιστώσω από τους παίκτες μου ότι είχαν τόσες πολλές ευκαιρίες και σημείωσαν επτά γκολ. Έχουμε μια πολύ καλή χημεία μεταξύ έμπειρων και νέων», είπε ο κόουτς Ντιντιέ Ντεσάν.

        Αγωνιστικά Νέα: Θετικός στον κορονοϊό ο αμυντικός Ντιμπουά και εκτός έμεινε και ο Ουπαμεκανό.

        Η αποστολής της Γαλλίας

        Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τότεναμ), Μενιάν (Λιλ), Μανταντά (Μαρσέιγ).

        Αμυντικοί: Ντιν (Εβερτον), Μαντί (Ρεάλ Μ.), Λούκας Ερναντέζ (Μπάγερν), Κιμπεμπέ (Παρί), Λενγκλέ (Μπαρτσελόνα), Παβάρ (Μπάγερν), Βαράν (Ρεάλ), Ζουμά (Τσέλσι).

        Μέσοι: Καμαβινγκά (Ρεν, Καντέ (Τσέλσι), Ν’Ζονζί (Ρεν), Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τολισό (Μπάγερν), Αουάρ (Λυών).

        Επιθετικοί: Μπεν Γεντέρ (Μονακό), Κομάν (Μπάγερν), Ζιρού (Τσέλσι), Γκριεζμάν (Μπαρτσελόνα), Μαρσιάλ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Εμπαπέ (Παρί).

        ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

        Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το Nations League έχοντας το δυο στα δυο. Συνέτριψε στο Ντραγκάο την Κροατία με 4-1 για την πρεμιέρα και τη δεύτερη αγωνιστική επικράτησε στη Σουηδία με 2-0 χάρη σε τέρματα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 45' (πέναλτι) και στο 72', ενώ από τα 44΄ έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Την Τετάρτη έδωσε δυνατό εντός έδρας φιλικό με την Ισπανία και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερες ευκαιρίες.

        «Το παιχνίδι με την Ισπανία δεν είχε μόνο γκολ. Οι ομάδες δεν έχουν πολύ χρόνο να προπονηθούν και ουσιαστικά έπρεπε να παίξουμε αυτόν τον αγώνα μεταξύ δύο ευρωπαϊκών ομάδων χωρίς προπόνηση. Αλλά η πανδημία έχει συμπιέσει ολόκληρο το ημερολόγιο και βρισκόμαστε σε αυτήν τη νέα κατάσταση στην οποία όλοι πρέπει να προσαρμοστούμε. Στην αρχή του αγώνα η Ισπανία ήταν καλύτερη, αλλά μετά ο έλεγχος ήταν σαφώς από την Πορτογαλία. Γνωρίζουμε πολύ καλά την ποιότητα της εθνικής Γαλλίας και δεν θα είναι εύκολο ματς για τις δυο ομάδες» ανέφερε ο Φερνάντο Σάντος.

        Αγωνιστικά Νέα: Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο αμυντικός Φόντε, ο τερματοφύλακας Λόπες. Απών και ο αμυντικός της Νάπολι, Μάριο Ρουί λόγω της κατάστασης στην ιταλική ομάδα.

        Η αποστολή της Πορτογαλίας

        Τερματοφύλακες: Ρουί Πατρίσιο (Γουλβς), Βαρέλα (Γκιμαράες), Ρουί Σίλβα (Γρανάδα)

        Αμυντικοί: Πέπε (Πόρτο), Ντουάρτε (Γρανάδα), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Σεκέιρα (Μπράγκα), Γκερέιρο (Ντόρτμουντ), Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Ρούμπεν Σεμέδο (Ολυμπιακός), Νέλσον Σεμέδο (Γουλβς)

        Μέσοι: Ντανίλο Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Ζοάο Μουτίνιο (Γουλβς), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σέρζιο Ολιβέιρα (Πόρτο), Καρβάλιο (Μπέτις), Ρενάτο Σάντσες (Λιλ), Ράφα Σίλβα (Μπενφίκα)

        Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), Μπερνάντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Αντρέ Σίλβα (Αϊντραχτ), Ντιόγκο Ζότα (Λίβερπουλ), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τρινκάο (Μπαρτσελόνα), Ποντένσε (Γουλβς)

        Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Η Γαλλία απέναντι στην ελλιπέστατη Ουκρανία έκανε πάρτι σε φιλικό ματς πετυχαίνοντας εφτά γκολ. Όμως, η Πορτογαλία δεν είναι ίδια με την μισή Ουκρανία και η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για τους τρικολόρ. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με το απόλυτο στον όμιλο, αλλά θα πάμε με τους φιλοξενούμενους και το Χ2.

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο Loukoumas, με το υψηλότερο yield +22.85% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: 1
        • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.31% στο σημείο X έπαιξε: X

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες