1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτογαλία - Γαλλία

23/6/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 135
2 - 2
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 27' Lloris Hugo
  2. 31' Ronaldo Cristiano (πέναλτι)
  3. 36' Hernandez Lucas
  4. 40' Griezmann Antoine
  5. 47' Benzema Karim (πέναλτι)

2ο Ημίχρονο 2 - 2

  1. 47' Benzema Karim
  2. 60' Ronaldo Cristiano (πέναλτι)
  3. 83' Kimpembe Presnel

      Προϊστορία

      23/6/2021 ΠορτογαλίαΓαλλία 2 - 2
      14/11/2020 ΠορτογαλίαΓαλλία 0 - 1
      11/10/2020 ΓαλλίαΠορτογαλία 0 - 0
      10/7/2016 ΠορτογαλίαΓαλλία 1 - 0*
      4/9/2015 ΠορτογαλίαΓαλλία 0 - 1
      11/10/2014 ΓαλλίαΠορτογαλία 2 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,898,548 28.8%
      X
      € 850,783 12.9%
      2
      € 3,838,883 58.3%
      Over
      € 407,504 36.7%
      Under
      € 701,695 63.3%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      215 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Puskás Aréna, Budapest
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 67215
      Οι πρωταθλητές Ευρώπης παίζουν την πρόκριση κόντρα στους πρωταθλητές κόσμου

      Οι πρωταθλητές Ευρώπης παίζουν την πρόκριση κόντρα στους πρωταθλητές κόσμου

      Η Πορτογαλία και η Γαλλία συγκρούονται στη Βουδαπέστη στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του έκτου ομίλου του Euro 2020. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από «βαριά» ήττα από τη Γερμανία, ενώ οι τυπικά φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Ουγγαρία.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με κατάμεστες εξέδρες (περίπου 67.215 θεατές), κάτι που συμβαίνει μόνο σε αυτό το γήπεδο.

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

      Το περασμένο Σάββατο ταξίδεψε στο Μόναχο για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την Γερμανία. Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε ιδιαίτερα δύσκολο έργο, από τη στιγμή που οι αντίπαλοι είχαν ήδη μία ήττα και «καίγονταν» για θετικό αποτέλεσμα. Πραγματοποίησε πιθανότατα τη χειρότερή της εμφάνιση επί ημερών Φερνάντο Σάντος και ηττήθηκε με το «βαρύ» 4-2. Δέχτηκε πίεση από το ξεκίνημα όμως ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 15’, έπειτα από όμορφη αντεπίθεση. Άντεξε μέχρι το 35’ όταν ο Ρούμπεν Ντίας έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Ρούι Πατρίσιο για το 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, ένα νέο αυτογκόλ από τον Γκερέιρο τέσσερα λεπτά αργότερα την ανάγκασε να πάει κυνηγώντας στο σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Δεν βελτιώθηκε καθόλου στην επανάληψη. Στο 51’ ο Χάβερτς πέτυχε το 3-1 και το 4-1 έγινε στο 60’ από τον Γκόσενς. Κινδύνευσε με ακόμα μεγαλύτερο διασυρμό, όμως στο 67’ ο Ζότα μείωσε για το τελικό 4-2.

      Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την Πορτογαλία στο Euro 2020, καθώς είχε προηγηθεί μερικά εικοσιτετράωρα νωρίτερα η δύσκολη νίκη επί της Ουγγαρίας με 3-0 στη Βουδαπέστη. Έχει συγκεντρώσει τρεις βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του έκτου ομίλου της διοργάνωσης. Μπορεί να παίξει για δύο αποτελέσματα απέναντι στη Γαλλία, καθώς ακόμα και η ισοπαλία είναι αρκετή προκειμένου να της χαρίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Και τα δύο ματς της μέχρι τώρα στο τουρνουά ολοκληρώθηκαν Over.

      Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης Φερνάντο Σάντος υπογράμμισε: «Νιώθαμε απογοήτευση όταν επιστρέφαμε στη Βουδαπέστη από τη Γερμανία. Ο καθένας έχει την αίσθηση της υπευθυνότητας και οι παίκτες μου αντέδρασαν καλά την επόμενη μέρα. Είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές και ξέρουν ότι μερικές φορές δεν μπορείς να νικήσεις. Υπάρχουν στιγμές που ακόμα και σπουδαίες ομάδες, δεν αντιδρούν καλά μετά από ήττα. Παίξαμε το Σάββατο και είχε πολλή ζέστη. Οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι. Αναλύσαμε τον αγώνα με τη Γερμανία και δεν παίξαμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Πρέπει να επιτίθεσαι και να αμύνεσαι καλά. Κάτι δεν πήγε όπως έπρεπε όταν μία ομάδα που σε 58 αγώνες είχε δεχθεί μόνο μία φορά τρία γκολ, δέχτηκε τέσσερα. Αύριο η Γαλλία θα επιτεθεί διαφορετικά με τους μέσους να έρχονται βαθιά. Έχουν τρεις αρκετά κινητικούς επιθετικούς και δύο μέσους που μπαίνουν στην περιοχή. Καμιά φορά το κάνει αυτό και ο Καντέ. Έχουμε αξιολογήσει τα τρία τελευταία παιχνίδια των αντιπάλων. Έχει αλλάξει ο σχηματισμός τους με τον Μπενζεμά. Είναι ισχυρή ομάδα που αμύνεται πολύ. Απέναντι στη Γερμανία είδαμε τον Γκριεζμάν να παίζει σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο δεξιός μπακ και να ανταποκρίνεται».

      Αγωνιστικά Νέα: Ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα από το τεχνικό επιτελείο. Πάντοτε εκτός ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ Νούνο Μέντες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας).

      Η αποστολή της Πορτογαλίας:

      Τερματοφύλακες: Άντονι Λόπες (Λυών), Ρούι Πατρίσιο (Γουλβς), Ρουί Σίλβα (Γρανάδα)

      Αμυντικοί: Νταλότ (Μίλαν), Νέλσον Σεμέδο (Γουλβς), Ζοσέ Φόντε (Λιλ), Πέπε (Πόρτο), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Νούνο Μέντες (Σπόρτινγκ), Γκερέιρο (Ντόρτμουντ)

      Μέσοι: Ντανίλο Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζοάο Παλίνια (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοάο Μουτίνιο (Γουλβς), Ρενάτο Σάντσες (Λιλ), Σέρτζιο Ολιβέιρα (Πόρτο), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Μπέτις)

      Επιθετικοί: Πέδρο Γκονσάλβες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Αντρέ Σίλβα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), Ντιόγκο Ζότα (Λίβερπουλ), Γκονζάλο Γκέντες (Βαλένθια), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ράφα Σίλβα (Μπενφίκα)



      ΓΑΛΛΙΑ

      Θεωρητικά ήταν το απόλυτο φαβορί του αγώνα της προηγούμενης «στροφής» με αντίπαλο την αδύναμη Ουγγαρία στη Βουδαπέστη. Παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και παραχώρησε ισοπαλία 1-1, κινδυνεύοντας ακόμα και με ήττα. Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ήταν η καλύτερη ομάδα στο χορτάρι και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Ο Καρίμ Μπενζεμά αστόχησε από καλή θέση μετά από ασίστ του Εμπαπέ και λίγο αργότερα ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκουλάτσι μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Σαν να μην έφτανε αυτό είδε τους Μαγυάρους να ανοίγουν το σκορ κόντρα στη ροή. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φιόλα βρέθηκε απέναντι στον Γιορίς και τον εκτέλεσε ψύχραιμα για το 1-0. Δεν είχε άλλα περιθώρια και στην επανάληψη ήταν υποχρεωτικό να επιτεθεί. Το έκανε και μετά από έντονη πίεση έφερε το ματς στα ίσα με τον Γκριεζμάν στο 66’. Διατήρησε μία ανούσια κατοχή μέχρι το φινάλε και δίχως να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες περιορίστηκε σε μία απρόσμενη ισοπαλία.

      Η Γαλλία αν είχε νικήσει θα μπορούσε απλώς με μία ισοπαλία στο προσεχές παιχνίδι με την Πορτογαλία να εξασφάλιζε την πρωτιά στον έκτο όμιλο που αποτελούσε άλλωστε και το στόχο της πριν τη σέντρα του Euro 2020. Το ευχάριστο για εκείνη είναι ότι έχει προκριθεί και μαθηματικά κι ανησυχεί μόνο για το πλασάρισμά της. Παράλληλα μπορεί να πάρει κι ενός είδους εκδίκηση για την ήττα από τους Πορτογάλους στον τελικό του Euro 2016. Η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών φέρνει τους πρωταθλητές κόσμου στην κορυφή και με «τρίποντο» θα είναι σίγουρα πρώτοι. Και τα δύο ματς τους έως τώρα στο τουρνουά ήταν Under.

      «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο επειδή μπορούμε να αφήσουμε εκτός συνέχειας την Πορτογαλία. Η φιλοδοξία μας είναι να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα βοηθήσει την πορεία μας και θα δείξει στους αντιπάλους μας ποιοι είμαστε. Έχουμε ήδη προκριθεί στους 16 κι αυτό μας δίνει μία μεγαλύτερη ηρεμία. Έκανα μόνο μία αλλαγή στην ενδεκάδα από το πρώτο στο δεύτερο παιχνίδι. Τώρα μπορεί να κάνω περισσότερες αλλά ίσως το κάνουν και οι αντίπαλοι. Ξέρω ότι ο Γκριεζμάν μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και προτιμάει να είναι στο κέντρο. Κάνω όμως ότι φέρνει καλύτερη ισορροπία στην ομάδα. Ελπίζω ότι θα κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Οι Πορτογάλοι βασίζονται στον Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε και στα δύο παιχνίδια. Θα πρέπει να τον σταματήσουμε. » ήταν τα λόγια του προπονητή των «μπλε», Ντιντιέ Ντεσάμπ.

      Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης ο εξτρέμ Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα).

      Η αποστολή της Γαλλίας:

      Τερματοφύλακες: Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Μάικ Μενιάν (Μίλαν)

      Αμυντικοί: Λούκας Ντίνιε (Έβερτον), Λέο Ντιμπουά (Λυών), Λούκας Ερνάντεζ (Μπάγερν Μονάχου), Πρεσνέλ Κιμπεμπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζιλ Κουντέ (Σεβίλλη), Κλεμάν Λανγκλέ (Μπαρτσελόνα), Μπεντζαμίν Παβάρντ (Μπάγερν Μονάχου), Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ Μαδρίτης) , Κερτ Ζουμά (Τσέλσι)

      Μέσοι: Ενγκολό Καντέ (Τσέλσι), Τομά Λεμάρ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πολ Πογκμπά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Αντριέν Ραμπιό (Γιουβέντους), Μούσα Σισοκό (Τότεναμ), Κορεντίν Τολισό (Μπάγερν Μονάχου)

      Επιθετικοί: Ουισάμ Μπεν Γεντέρ (Μονακό), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν Μονάχου), Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα), Ολιβιέ Ζιρού (Τσέλσι), Αντουάν Γκριεζμάν (Μπαρτσελόνα), Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μάρκους Τουράμ (Γκλάντμπαχ)

      Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Μεγάλο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που έχουν αμφότερες καλές και κακές στιγμές έως τώρα στο Euro 2020 και παράλληλα μία άτυπη ρεβάνς για τον τελικό του 2016. Η Πορτογαλία είναι εκείνη που «καίγεται» παραπάνω για τους βαθμούς, καθώς σε περίπτωση ήττας θα κινδυνεύει σοβαρά με αποκλεισμό. Στον αντίποδα η Γαλλία έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για τους «16», όμως προβλημάτισε με την παρουσία της στον αγώνα με την Ουγγαρία και θέλει να στείλει μήνυμα προς όλες τις πλευρές, την ώρα που μπορεί να πάρει μία μικρή εκδίκηση για την ήττα στον τελικό πριν πέντε χρόνια. Σωστό το σετ αποδόσεων δεν μας δίνει την ευκαιρία να πάμε με κάποιο σημείο. Αντίθετα θα στραφούμε στο αμφίσκορο θεωρώντας ότι και οι δύο επιθέσεις θα κάνουν καλά τη δουλειά τους και θα πετύχουν τουλάχιστον από ένα τέρμα.

      FACTS

      • Η ομάδα Γαλλία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.21 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Γαλλία νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 1.88 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Πορτογαλία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.94 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
      Euro: 6ος όμιλος
        1 Γαλλία 3 5 1 2 0 4:3
        3 Πορτογαλία 3 4 1 1 1 7:6
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.83% έπαιξε: 2
      • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες