Χωρίς Κόντε στο Περιστέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα
Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα συγκρούονται στο Περιστέρι για την πρεμιέρα των πλει-άουτ, δύο εβδομάδες μετά τη μονομαχία τους στους «Ζωσιμάδες» για την τελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.Διαιτητής: Μανούχος (Ψαρρής, Νικολαΐδης, 4ος Τσιάρας, VAR: Τσακαλίδης, Μεϊντάνας)
* Οι δύο ομάδες έχουν φέρει έξι ισοπαλίες στα επτά τελευταία, όλες με σκορ 1-1!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ«Στο α’ ημίχρονο μετά το 15λεπτο ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά από ένα πολύ μεγάλο λάθος δεχτήκαμε το 1-0. Στο β’ ημίχρονο σκοράραμε, αλλά δυστυχώς πήραμε την κόκκινη κάρτα. Στο τέλος ο ένας βαθμός είναι καλός για μας όπως εξελίχθηκε το ματς», ανέφερε ο τεχνικός του Ίλιτς.
Τρέχει αήττητο τριών αγώνων (1-2-0) ενώ είχαν προηγηθεί πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Μπαίνει στα πλει-άουτ όντας δεύτερος στη βαθμολογίας και στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα πρέπει να γίνουν τρομερά πράγματα για να κινδυνεύσει και ως εκ τούτου δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ ο βασικός γκολκίπερ Τσιντώτας (25/0) που υπέστη κάκωση στο τρίτο μετακάρπιο. Τιμωρημένοι ο μπακ Αθανασίου (12/0) και ο κάπτεν/στόπερ Κιβρακίδης (9/0), ξανά εκτός με προβλήματα οι εξτρέμ Ρομπάιγ (19/3) και Γιουμπιτάνα (21/3). Σε σχέση με το τελευταίο επιστρέφουν οι βασικοί στόπερ Ασεβέδο (17/2), Τζαβέλλας (18/0), οι βασικοί δύο μπακ Ντε Μποκ (23/0), Κεσχρίντα (17/0) αλλά και ο εξτρέμ Τζοβάρας (1/0) που έλειπε πολύ καιρό.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΟ τεχνικός του Γρηγορίου έκανε λόγο για άδικο αποτέλεσμα: «Αν δούμε και τα δύο ματς, τόσο απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά και σήμερα, μας αδικεί το σκορ. Πρέπει να κάνουμε πάνω από πέντε-έξι ευκαιρίες για να βρούμε γκολ και ο αντίπαλος στην πρώτη ευκαιρία σκοράρει και μετά όλα γίνονται πιο δύσκολα, ειδικά όταν είσαι σε τέτοια βαθμολογική θέση και κάνεις τέτοια προσπάθεια, όπως η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά».
Έχει μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία (1-3-1), και αυτή στην έδρα της ΑΕΚ, αλλά ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην τελευταία θέση και στο -2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι αξιοσημείωτο πως προηγήθηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια του αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει, με το ένα βέβαια να ήταν απέναντι στην «Ένωση».
Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο ηγετικός στόπερ Εραμούσπε (21/3), από την άλλη συνεχίζει εκτός ο γκολκίπερ Νάγκι (3/0) ενώ θα λείψουν ο αρχισκόρερ Κόντε (21/7) λόγω θλάσης αλλά και ο μπακ Σόρια (24/, 6 ασίστ) λόγω καρτών.
Εκτίμηση
Το βαθμολογικό ενδιαφέρον ανήκει στην πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα, βέβαια η απουσία του αρχισκόρερ Κόντε είναι κομβική για τους Ηπειρώτες που θα επιχειρήσουν να πάρουν κάτι από το ματς. Αγγαρεία τα πλει-άουτ για τον Ατρόμητο και μένει να φανεί πως θα προσεγγίσουν τα παιχνίδια. Έξι ισοπαλίες στα επτά τελευταία έχουν φέρει οι δύο ομάδες, δεν θα ενοχλήσει κανέναν άλλη μία.
Ίπσουιτς
Μπόρνμουθ
Κρίσταλ Πάλας
Λίβερπουλ
Μπράιτον
Μπρέντφορντ
Σάντερλαντ
Τσέλσι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Άστον Βίλα
Σέντραλ Κόρδοβα
Λανούς
Στουρμ Γκρατς
Σάλτσμπουργκ
Χάρτμπεργκ
Αλτάχ
WSG Τιρόλ
Αούστρια Βιέννης
Σιντ Τρούιντεν
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Γκενκ
Γάνδη
Κόρτραϊκ
Κλαμπ Μπριζ
Άντερλεχτ
Λανς
Μαρσέιγ
Λε Μαν
Μονακό
Χάβρη
Λοριάν
Μπρεστ
Λυών
Ανζέ
Νις
Ρεν
Λιλ
Χοφενχάιμ
Σάλκε
Κολωνία
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Φράιμπουργκ
Ουνιόν Βερολίνου
Μαγδεμβούργο
Ζανκτ Πάουλι
Μπόχουμ
Καρλσρούη
Χαϊντενχάιμ
Αννόβερο
Μίντιλαντ
Σοντερίσκε
Ράντερς
Νόρτζελαντ
Άαρχους
Χόρσενς
Τουν
Βασιλεία
Σερβέτ
Ζυρίχη
Σεντ Γκάλεν
Λουγκάνο
ΠΑΣ Πύργος 1968
ΠΑΟΚ Β'
Αναγέννηση Καρδίτσας
Μαρκό
Καλλιθέα
Πανιώνιος
Νέστος Χρυσούπολης
Άστερας Τρίπολης Β'
ΑΕΚ
Λεβαδειακός
Αστέρας Τρίπολης
Καλαμάτα
Ηρακλής
Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ
ΟΦΗ
Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα
Βιγιαρεάλ
Χετάφε
Θέλτα
Λεβάντε
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ράγιο Βαγιεκάνο
Έλτσε
Μπέτις
Ίντερ
Κόμο
Φιορεντίνα
Γιουβέντους
Μόντσα
Αταλάντα
Τζένοα
Μίλαν
Πάφος
Ομόνοια 29ης Μαΐου
ΑΠΟΕΛ
Άρης Λεμεσού
Ανόρθωση
Ομόνοια
Λεόν
Γουαδαλαχάρα Τσίβας
Κερέταρο
Πουέμπλα
Σάντεφιορντ
Μόλντε
Φρέντρικσταντ
Μπραν
Χαμ Καμ
Σάρπσμποργκ 08
Τρόμσο
Μπόντο Γκλιμτ
Λίλεστρομ
Αάλεσουντ
Βίκινγκ
Κφουμ Όσλο
Χάουγκεσουντ
Οντ
Μπρίνε
Κόνγκσβινγκερ
Άλκμααρ
Χρόνινγκεν
Καμπούρ
Αϊντχόφεν
Ουτρέχτη
Ναϊμέγκεν
Τβέντε
Άγιαξ
Ρίο Άβε
Μπράγκα
Εστρέλα Αμαδόρα
Μπενφίκα
Βιτόρια Γκιμαράες
Πόρτο
Σάντα Κλάρα
Ζιλ Βιθέντε
Νασιονάλ Μαδέιρα
Ακαντέμικο Βίσεου
Σέλτικ
Κιλμάρνοκ
Χαρτς
Φόλκερκ
Κάλμαρ
Σίριους
Μπρομαποϊκάρνα
Μιάλμπι
ΑΪΚ Στοκχόλμης
Χάκεν
Χάλμσταντ
Γιουργκόρντεν
Γκέτεμποργκ
Μάλμε
Μπεσίκτας
Γκεντσλερμπιρλιγκί
Αλάνιασπορ
Τραμπζονσπόρ
Τσορούμ
Φενερμπαχτσέ
Πανσερραϊκός
Βόλος Elabet
Παναιτωλικός
Κηφισιά