Με την πλάτη στον τοίχο ο Πανιώνιος
* Νότιος όμιλος
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Πισωγύρισμα για την Καλλιθέα η ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε στο Αιγάλεω την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ μόλις στο 3’, αλλά στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της. Πήρε τα ηνία και είδε την υπεροχή της να καρποφορεί με το δυνατό σου του Βασιλόγιαννη στο 45’. Στο 68’ όμως ήταν αυτός που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί ήταν πολύ δύσκολο να κυνηγήσει κάτι περισσότερο. Ευτυχώς για την ίδια αμύνθηκε σωστά έως τη λήξη και δεν κινδύνεψε περισσότερο. Παραμένει στην 3η θέση που δείχνει να είναι το «ταβάνι» για φέτος με τη σεζόν να θεωρείται ήδη αποτυχημένη έχοντας χάσει από νωρίς τον στόχο της ανόδου. Την επόμενη αγωνιστική θα ακολουθήσει η «πονηρή» έξοδος στη Σύρο.
Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο πολύτιμος Σαταριάνο (Ε). Παραμένει στα πιτς ο Παϊσάο (Ε), τιμωρημένος φυσικά ο σημαντικός Βασιλόγιαννης (ΜΕ).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Δεν είχε υποχρεώσεις την προηγούμενη εβδομάδα ο Πανιώνιος, καθώς έγινε δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού Β’ για αναβολή του αγώνα λόγω των πολλών διεθνών. Στο τελευταίο επίσημο ματς που έδωσε πριν από δύο εβδομάδες έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα κερδίζοντας 2-0 τα Χανιά στα Περιβόλια και παραμένει στο κυνήγι της Καλαμάτας με τη μεταξύ τους διαφορά μετά τα χθεσινά αποτελέσματα να αυξάνεται στο -8 έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα. Στο α’ ημίχρονο είδε την υπεροχή του να μην καρποφορεί, όμως δεν επηρεάστηκε και στο 47’ προηγήθηκε στο 47’ με τον Μωραΐτη. Στο 68’ ο ίδιος παίκτης έβγαλε την ασίστ για τον Μόρσεϊ που έδωσε διαφορά ασφαλείας. Στη φάση των πανηγυρισμών αποβλήθηκε ο Γιακόβλεφ για χειρονομίες και λίγα λεπτά αργότερα απέφυγε τη μείωση από το δοκάρι.
Μην το ξεχάσεις: Διεκδικείς με την εγγραφή σου μια από τις 25 τηλεοράσεις 📺65 ιντσών & ένα από τα 25 🎮PS5 - Εντελώς δωρεάν*, χωρίς καμία κατάθεση (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις).
Για λόγους ασφαλείας δεν έγινε δεκτό το αίτημα του για 500 εισιτήρια σήμερα. «Παλεύουμε για την άνοδο φέτος. Η βασική μας αντίπαλος είναι η Καλαμάτα, οπότε θα γίνει μία ωραία μάχη για τον προβιβασμό. Αν πετύχουμε τον στόχο μας, τότε ο Πανιώνιος που είναι πολύ μεγάλη ομάδα θα παίζει στην πρώτη κατηγορία και εκεί θέλω να βρίσκομαι» σχολίασε ο Φιλανδός αμυντικός Γιένσεν.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Γιακόβλεφ (Ε). Επιστρέφουν οι Φαν Ντερ Βάτερ (Ε), Σαραμαντάς (Α).
Δημήτρης Σιώρης
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Η Καλλιθέα έχει χάσει από νωρίς τον στόχο της ανόδου. Η πρόσληψη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχει βοηθήσει να βελτιώσει την εικόνα της, αλλά και πάλι έχει «ταβάνι» την 3η θέση. Ο Πανιώνιος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και το σημερινό ματς είναι από αυτά που πρέπει να κερδίσει, αν θέλει να κερδίσει την άνοδο. Θα εμπιστευτούμε τους φιλοξενούμενους.
Άρσεναλ
Γουίγκαν
Όξφορντ Γιουνάιτεντ
Σάντερλαντ
Μπέρμιγχαμ
Λιντς
Μπόκα Τζούνιορς
Πλατένσε
Ροσάριο Σεντράλ
Μπαράκας Σεντράλ
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα
Ινστιτούτο Κόρδοβα
Σέντραλ Κόρδοβα
Σιντ Τρούιντεν
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Άντερλεχτ
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Αντβέρπ
Βέστερλο
Σερκλ Μπριζ
Κλαμπ Μπριζ
Λυών
Νις
Μετς
Οσέρ
Λοριάν
Ανζέ
Χάβρη
Τουλούζ
Μπόχουμ
Πάντερμπορν
Χόλσταϊν Κίελ
Σάλκε
Μαγδεμβούργο
Αρμίνια Μπίλεφελντ
Λειψία
Βόλφσμπουργκ
Άουγκσμπουργκ
Χαϊντενχάιμ
Λωζάνη
Σερβέτ
Βασιλεία
Λουγκάνο
Τουν
Σιόν
Χανιά
Ελλάς Σύρου
Καλαμάτα
Αιγάλεω
Ηλιούπολη
Παναργειακός ΑΠΟ
Μαρκό
Ολυμπιακός Β'
Παναθηναϊκός
ΑΕΛ Novibet
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Κηφισιά
ΟΦΗ
Μαγιόρκα
Μπέτις
Λεβάντε
Βαλένθια
Ράγιο Βαγιεκάνο
Ατλέτικο Μαδρίτης
Ρεάλ Οβιέδο
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Πάρμα
Βερόνα
Νάπολι
Ρόμα
Τορίνο
Μπολόνια
Κρεμονέζε
Τζένοα
ΑΕ Λεμεσού
Πάφος
Εθνικός Άχνας
ΑΠΟΕΛ
Ολυμπιακός Λευκωσίας
Ομόνοια Αραδίππου
Σπάρτα Ρότερνταμ
Ναϊμέγκεν
Τελστάρ
Τβέντε
Χέρενφεν
Τσβόλε
AVS Φουτεμπόλ
Εστορίλ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Φαμαλικάο
Νασιονάλ Μαδέιρα
Πόρτο
Κιλμάρνοκ
Σέλτικ
Μάδεργουελ
Αμπερντίν
Ρέιντζερς
Χαρτς