Ανεβαίνει η Σεβίλλη, παραπαίει η Ρεάλ
Η Σεβίλλη προέρχεται από ευρωπαϊκή τριάρα στην έδρα της Κάραμπαγκ, όπως και η Ρεεάλ στο Παρίσι, αλλά η διαφορά είναι πως η ομάδα της Μαδρίτης την δέχθηκε από τη Παρί Σεν Ζερμέν δείχνοντας πως είναι σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση.ΣΕΒΙΛΛΗ
Συνεχίζει ακάθεκτη στο ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας τρεις νίκες στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν διαξαχθεί μέχρι τώρα. Στο πιο πρόσφατο επικράτησε εκτός έδρας της Αλαβές με 1-0. Ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήρε το τρίποντο με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Ζορντάν στο 37', ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχε και δοκάρι. Ο Λοτεπέγκι θα αντιμετωπίσει πρώτη φορά τη Ρεάλ από τότε που έφυγε από τη Μαδρίτη.
Δεν σταματάει πουθενά το τρένο της Σεβίλλης αφού την Πέμπτη έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της πέρασε ένα εύκολο βράδυ στην έδρα της Κάραμπαγκ για το Γιουρόπα Λιγκ επικρατώντας με 3-0. Άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιτσαρίτο στο 62' και ο Μουνίρ στο 78' ανέβασε το δείκτη του σκόρ με τον Τόρες να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα πέντε λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.Αγωνιστικά Νέα: Μοναδικός απών ο Νολίτο (3/1).
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και το έδειξε και στο Παρίσι όπου έχασε πανεύκολα με 3-0 από την Παρί για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αξιοσημείωτο στατιστικό είναι πως δεν έκανε ούτε μια τελική προσπάθεια εντός εστίας. Από την άλλη, ο Κουρτουά έχει δεχθεί 11 γκολ στα τέσσερα τελευταία ευρωπαϊκά ματς. Ήδη ακούγονται φήμες για την αντικατάσταση του Ζινεντίν Ζιντάν.
Στο πρωτάθλημα φαινόταν πως είχε καθαρίσει την υπόθεση νίκη από το ημίχρονο στην αναμέτρηση με τη Λεβάντε στη Μαδρίτη όταν προηγήθηκε με 3-0 χάρη σε τέρματα των Μπενζεμά (25', 31') και Καζεμίρο (40΄). Ομως, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και μείωσαν με τον Μαγιοράλ στο 49' και τον Μεγέρο στο 75' και λίγο έλειψε να πάρουν μια επική ισοπαλία στο φινάλε.
Αγωνιστικά Νέα: Ούτε τώρα οι Μαρσέλο (3/0), Μόντριτς (2/0) και Ισκο (2/0).
Γιώργος Βροντάκης
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Κανονικά το παιχνίδι είναι για άσο, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει μια μεγάλη ομάδα σαν τη Ρεάλ μετά από τριάρα είναι προτιμότερο να επιλέξουμε τα πολλά γκολ.
ΚΠΡ
Ντέρμπι
Λίνκολν Σίτι
Γουέστ Χαμ
Νόριτς
Σαουθάμπτον
Πόρτσμουθ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Ουρακάν
Χιμνάσια Λα Πλάτα
Σαρμιέντο Χουνίν
Ρίβερ Πλέιτ
Σάλτσμπουργκ
Μίλαν
Χαρτς
Νόρτζελαντ
Τβέντε
Τουν
Λουγκάνο
Ερυθρός Αστέρας
Ναϊμέγκεν
Λέφσκι Σόφιας
Χάιντουκ Σπλιτ
Άγιαξ
Μπραν
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς
Κοπεγχάγη
Μπράγκα
Εγκνατία Ρογκοζίνα
Μίντιλαντ
Μιάλμπι
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλδες
Μπενφίκα
Σέλτικ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Μονακό
Σλόβαν Μπρατισλάβας
Στουτγκάρδη
Ατλέτικο Μινέιρο
Μοντεβιδέο Σίτι Τορκέ
Ρόμα
Άστον Βίλα
Φενερμπαχτσέ
Μπόντο Γκλιμτ
Ντόρτμουντ
Σαχτάρ Ντόνετσκ
ΑΕΚ
Μάντσεστερ Σίτι
Παρί Σεν Ζερμέν
Μπέτις
Πόρτο
Φλουμινένσε
Παλμέιρας
Κολόμπους Κρου
Σάρλοτ
Κολοράντο Ράπιντς
Μινεσότα Γιουνάιτεντ
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Πόρτλαντ Τίμπερς
Μόντρεαλ Ίμπακτ
Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Νάσβιλ
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
Ντάλας
Σιάτλ Σάουντερς
DC Γιουνάιτεντ
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Ρεάλ Σολτ Λέικ
Σαν Χοσέ Έρθκουεικς
Σικάγο Φάιαρ
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
Σινσινάτι
Νιου 'Ινγκλαντ Ρεβολούσιον
Τορόντο
Ορλάντο Σίτι
Λος Άντζελες
Όστιν
Ίντερ Μαϊάμι
Νιου Γιόρκ Σίτι
Σεντ Λούις Σίτι
Βανκούβερ Γουάιτκαπς
Σαν Ντιέγκο
Ντιναμό Χιούστον