Χαμηλό σκορ στο Ζανκτ Πάουλι
* Αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην 16η αγωνιστική αλλά αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών.
ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ
Δεν κουνήθηκε φύλλο στο παραδοσιακό ντέρμπι με το Αμβούργο. Με τον φόβο για την ενδεχόμενη ήττα να κυριαρχεί, το 0-0 στο Μίλερντορ Στάντιον ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στις κερκίδες, καμία σχέση με την εικόνα στο τερέν καθώς οι δύο ομάδες είχαν ως προτεραιότητα να αποφύγουν τις φάσεις στην περιοχή τους. Ελαφρώς πιο επιθετικοί σε γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, ανέβηκαν στο δεύτερο οι γηπεδούχοι μεγάλη φάση ωστόσο δεν καταγράφηκε.
«Είμαι απλώς απογοητευμένος. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καθόλου μέσα στο παιχνίδι. Για ένα ντέρμπι που αφορά μια μάχη για τον υποβιβασμό, δεν είχαμε την κατάλληλη απόδοση» είπε ο Αλεξάντερ Μπλέσιν που θα πρέπει να βρει λύσεις έτσι ώστε να τα βγάλει πέρα με την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν τέσσερις αγώνες σε χρονικό διάστημα 11 ημερών. Το Agones.gr 🔎εντόπισε τη στοιχηματική με την ευκολότερη εγγραφή. Επόμενο ματς πρωταθλήματος, στο Άουγκσμπουργκ, ακολουθεί το ματς Κυπέλλου στο Λεβερκούζεν και στις 7 Φεβρουαρίου υποδέχεται τη Στουτγκάρδη.
Με 13 βαθμούς (3-4-11) βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στο -5 από την σωτηρία. Στα έξι τελευταία εντός έχει μόλις μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Τρείς φορές έχει υποδεχτεί την Λειψία από το 2015 και έπειτα, νίκησε στις δύο (με 1-0), 0-0 η περσινή αναμέτρηση.
Αγωνιστικά Νέα: Νέα απώλεια ο τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών, κεντρικός αμυντικός Ντζβιγκάλα (12/1). Παραμένουν εκτός ο βασικός επιθετικός Ουντότζι (14/4), ο βασικός μέσος Μέτκαλφ (17/0), μακροχρόνια απουσιάζει ο στόπερ Νέμετ (1/0). Επέστρεψε στις προπονήσεις ο βασικός μέσος και αρχηγός Ιρβάιν (9/0), έτοιμος για ντεμπούτο ο χαφ Ράσμουσεν που αποκτήθηκε από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.
ΛΕΙΨΙΑ
Της πήρε μόλις οκτώ λεπτά για να μετατρέψει την αμφίρροπη αναμέτρηση του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Χαϊτενχάιμ, σε άνετη επικράτηση με 3-0. Εγκλωβισμένη από το δυναμικό παιχνίδι των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος δεν έδειξε πολλά, στο δεύτερο όμως εμφανίστηκε αποφασισμένη για τη νίκη. Πήρε το προβάδισμα στο 62’ με σκόρερ τον Μπακού, γκολ που έλυσε τα πόδια των παικτών της καθώς έξι λεπτά αργότερα ο Νούσα πέτυχε το δεύτερο γκολ. Το τρίτο ήρθε στο 70’ από τον αρχηγό του κλαμπ, Ράουμ.
«Η ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές μου φάνηκε στο σημερινό παιχνίδι με τα γκολ που πέτυχαν. Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλαν μετά τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα» είπε ο Βέρνερ που χαρακτήρισε τη νίκη ως «πάρτι αποτελεσματικότητας».
Στο τέλος της 19ης αγωνιστικής είναι πέμπτη στην κατάταξη (11-2-5) στο -1 από την τέταρτη Στουτγκάρδη αλλά με αγώνα λιγότερο, τον σημερινό. Εκτός έδρας οι επιδόσεις της (4-2-3) την φέρνουν στην πέμπτη θέση του σχετικού πίνακα. Όβερ έχουν ολοκληρωθεί τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς που έδωσε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν νέα προβλήματα. Παραμένουν εκτός αγώνων ο βασικός στόπερ Λουκέμπα (16/1), ο βασικός δεξιός μέσος Ουεντραόγκο (11/3), ο αμυντικός Γκέμπελ που δεν έχει αγωνιστεί φέτος και ο αναπληρωματικός δεξιός μεσοεπιθετικός Μπακαγιόκο (12/2). Επέστρεψε έπειτα από 13 μήνες αγωνιστικής απραξίας ο αμυντικός Χένρικς που αγωνίστηκε στα τέσσερα τελευταία λεπτά του προηγούμενου αγώνα. Πήρε τον 20χρονο αμυντικό Κονέ από την Ρέιμς.
Εκτίμηση
Χειρότερη εντός έδρας ομάδα της Μπουντεσλίγκα η Ζανκτ Πάουλι έχει συλλέξει οκτώ βαθμούς, σε οκτώ ματς, έχοντας σκοράρει μόλις οκτώ φορές. Η αντιπαλότητα που υφίσταται στα δύο κλαμπ δίνει συνήθως αναμετρήσεις με ένταση και χαμηλά σκορ. Ίσως είναι καλύτερο το ποντάρισμα στο Under από οποιοδήποτε σημείο. Αυτό διότι οι γηπεδούχοι μπορεί να θέλουν αλλά δεν δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν πολλά σε δημιουργία και γκολ όσο για την Λειψία δυσκολεύεται στο Μίλερντορ, επιπρόσθετα δεν είναι τότο πειστική εκτός τον τελευταίο καιρό.
Μπρέντφορντ
Άρσεναλ
Τίγκρε
Αλντοσίβι
Αρχεντίνος Τζούνιορς
Ρίβερ Πλέιτ
Αντβέρπ
Άντερλεχτ
Βάσκο Ντα Γκάμα
Μπαΐα
Σάο Πάουλο
Γκρέμιο
Σιόν
Βασιλεία
Τουν
Λωζάνη
Μπάγερν Μονάχου
Ντόρτμουντ
Στουτγκάρδη
Χοφενχάιμ
Φράιμπουργκ
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Αμβούργο
Άουγκσμπουργκ
Κολωνία
Ουνιόν Βερολίνου
Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Βέρντερ Βρέμης
Μάιντζ
Γκλάντμπαχ
Βόλφσμπουργκ
Χαϊντενχάιμ
Το ματς ξεκινάει από Χ κ αν φυγει απο το Χ θα νικήσει η Leipzig