Από τον πρώτο της βαθμό η Αλμερία
Η Αλμερία πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα και φιλοξενεί για την 4η αγωνιστική της LaLiga τη Θέλτα, η οποία ακόμα αγνοεί τη νίκη.
ΑΛΜΕΡΙΑΌμως, είχε τα τεράστια ψυχικά αποθέματα, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο να διεκδικήσει κάτι από το ματς και το κατάφερε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καΐκι να πιάνει ένα φοβερό σουτ. Μάλιστα έχει και παράπονα από τη διαιτησία για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε. Πάντως, για να ελπίζει σε παραμονή στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος πρέπει να αλλάξει άμεσα αγωνιστικό πρόσωπο.
«Τι είναι τα ποδοσφαιρικά πράγματα. Είχαμε την αίσθηση στο πρώτο ημίχρονο ότι είχαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και εκεί πήγε. Πετύχαμε έναν πολύτιμο βαθμό για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε επιλογές να κερδίσουμε. Δεν θέλω να εκτιμήσω τίποτα από τους διαιτητές, αλλά νομίζω ότι είμαστε η ομάδα που δεχόμαστε τα περισσότερα φάουλ σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος», τόνισε ο τεχνικός Βιθέντε Μορένο.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο στόπερ Έντγκαρ (3/1).
ΘΕΛΤΑΟι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ με πιο σημαντικό το πέναλτι του Ροντρίγκο στο 68' με τον πορτιέρο της Θέλτα να διώχνει εντυπωσιακά, όμως, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 81' με τον Μπέλιγχαμ να σκοράρει με κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα και έτσι η Θέλτα δεν έχει νικήσει τη Ρεάλ από το 2014.
«Κάναμε πολύ καλή δουλειά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά κάναμε κάποια λάθη που πληρώνεις στο τέλος. Δεν βλέπω το πρώτο γκολ που μας ακυρώνουν και φαντάζομαι ότι κάποιος θα το δει πιο καθαρά από εμένα. Αν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης σου ακυρώσουν ένα γκολ, σου δώσουν ένα πέναλτι κατά και σκοράρουν με αυτόν τον τρόπο, το φυσιολογικό είναι ότι πρέπει να χάσεις. ρέπει να συνεχίσουμε να ψάχνουμε την ομάδα να είναι πιο σταθερή στον αγωνιστικό χώρο και εκτός πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με πολλά πράγματα που βλέπω. Η προσπάθεια των παικτών μου δίνει μεγάλη ηρεμία.» τόνισε ο κόουτς Ράφα Μπενίτεθ.
Αγωνιστικά Νέα: Η ομάδα του Βίγκο ενισχύθηκε με την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, Τάσου Δουβίκα. Εκτός ξανά ο φορ Πασιένσια και ο εξτρέμ Κάρλες Πέρεθ (1/0).
Εκτίμηση
Η Αλμερία πήρε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα με αρκετό κόπο και στο φινάλε, ενώ υποδέχεται τη Θέλτα που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Σε αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές οι δύο ομάδες δεν δείχνουν να έχουν πολλές διαφορές και αυτό που τους νοιάζει είναι να μην σημειώσουν και άλλη ήττα. Θεωρώ πως θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και θα επιλέξω το under.
Άστον Βίλα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Λέουβεν
Σερκλ Μπριζ
Σιντ Τρούιντεν
Μαλίν
Αντβέρπ
Άντερλεχτ
Κλαμπ Μπριζ
Γάνδη
Βάσκο Ντα Γκάμα
Κορίνθιανς
Οσέρ
Μονακό
Χαϊντενχάιμ
Μπάγερν Μονάχου
Μάιντζ
Ζανκτ Πάουλι
Μαρόκο
Κομόρες
Καβάλα
Νίκη Βόλου
Πανιώνιος
Αιγάλεω
Παναργειακός ΑΠΟ
Ολυμπιακός Β'
Μαρκό
Χανιά
ΠΑΟΚ Β'
Ηρακλής
Ελλάς Σύρου
Ηλιούπολη
ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός
ΑΕΛ Novibet
Ατρόμητος
ΑΕΚ
ΟΦΗ
Μπέτις
Χετάφε
Έλτσε
Ράγιο Βαγιεκάνο
Τζιρόνα
Ατλέτικο Μαδρίτης
Βιγιαρεάλ
Μπαρτσελόνα
Τζένοα
Αταλάντα
Φιορεντίνα
Ουντινέζε
Σασσουόλο
Τορίνο
Κάλιαρι
Πίζα
Φόλενταμ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Φορτούνα Σιτάρντ
Άλκμααρ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Χρόνινγκεν
Φέγενορντ
Τβέντε
Ουτρέχτη
Αϊντχόφεν
Σάντα Κλάρα
Αρούκα
Τοντέλα
Κάζα Πία
AVS Φουτεμπόλ
Νασιονάλ Μαδέιρα
Σέλτικ
Αμπερντίν
Χαρτς
Ρέιντζερς
Ρεάλ Μαδρίτης
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Αλαβές
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Βαλένθια
Μαγιόρκα
Λας Πάλμας
Κάντιθ
Σεβίλλη
Οσασούνα
Γρανάδα