Σε καλύτερη κατάσταση η Ουνιόν
Η Μάλμε υποδέχεται την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Απογοητεύουν οι γηπεδούχοι, ευκαιρία να «σφραγίσουν» την πρώτη θέση έχουν οι φιλοξενούμενοι.
ΜΑΛΜΕ Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έτσι την Κυριακή ηττήθηκε με 2-1 στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Χάκεν. Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά είχε δοκάρι στο 41’ για την ισοφάριση. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 49’ το οποίο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί και στο 73’ δέχθηκε και δεύτερο γκολ σε μία αντεπίθεση. Μείωσε στο 85’ χωρίς να πετύχει κάτι παραπάνω έπειτα.
Έμεινε έτσι χωρίς νίκη για έβδομο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις και στην ουσία εκτός στόχων. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε είναι στο -8 από την 3η θέση, στο Γιουρόπα θα τερματίσει τελευταία και η φετινή σεζόν δεν πήγε όπως την περίμενε. Ούτε η έλευση του Χαρέιντε κατάφερε να αλλάξει τα πράγματα και πλέον μπορεί να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.
«Επηρεάζει όλη τη Μάλμε σαν πόλη το γεγονός ότι δεν τα πηγαίνουμε καλά. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε γιατί σε κάποια παιχνίδια τα πηγαίνουμε όντως καλά. Έχουμε κάθε λόγο να βγούμε στο γήπεδο και να δώσουμε ένα καλό τέλος στη χρονιά», σχολίασε ο κόουτς Χαρέιντε.
Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο μέσος Λομοτέι (1/0). Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν ο μπακ Όλσον (16/0) και ο εξτρέμ Μπέργκετ (21/2) και οι αμυντικοί Σίσαϊ (10/0) και Μοϊσάντερ (8/0).
ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑΖ Παρέμεινε έτσι στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς, υπερτερεί στην ισοβαθμία της Μπράγκα που βρίσκεται τρεις βαθμούς κάτω και έτσι αν επικρατήσει σήμερα της αδιάφορης Μάλμε θα πανηγυρίσει την πρώτη θέση.
Το Σάββατο υποδέχτηκε σε ένα δυνατό παιχνίδι την Κλαμπ Μπριζ και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (2-2). Λέμε κατάφερε γιατί στο 16’ βρέθηκε να χάνει με 2-0 και να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αντίγκρα. Στο 32’ όμως μείωσε με τον Μπούργκες και παρά το γεγονός πως δεν είχε την κατοχή βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Νιούκοπ στο 80’.
Έμεινε έτσι για 9ο σερί παιχνίδι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στην 4η θέση με 29 βαθμούς και στο +4 από την 4η Σταντάρι Λιέγης. Έχει βρει ρυθμό, είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να φύγει νικήτρια από τη Σουηδία.
Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικές απουσίες.
Εκτίμηση
Η Μάλμε έρχεται χωρίς ψυχολογία και κίνητρο στο σημερινό παιχνίδι, θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα αλλά αντιμετωπίζει έναν ανεβασμένο αντίπαλο. Η Ουνιόν έχει μία ιστορική ευκαιρία μπροστά της, στην παρθενική της συμμετοχή να πάρει και την πρώτη θέση. Θα πάμε με την ομάδα που έχει το μομέντουμ.
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Τότεναμ
Άρσεναλ
Σάντερλαντ
Φούλαμ
Νότιγχαμ Φόρεστ
Λίβερπουλ
Κρίσταλ Πάλας
Γουλβς
Βελέζ Σάρσφιλντ
Ρίβερ Πλέιτ
Ουνιόν Σάντα Φε
Αλντοσίβι
Σαν Λορέντζο
Εστουντιάντες Ρίο Κουάρτο
Ζούλτε Βάρεγκεμ
Άντερλεχτ
Βέστερλο
Σαρλερουά
Ράαλ Λα Λουβιέρ
Μαλίν
Γκενκ
Σταντάρ Λιέγης
Στρασβούργο
Λυών
Νις
Λοριάν
Ναντ
Χάβρη
Ανζέ
Λιλ
Οσέρ
Ρεν
Πρόισεν Μούνστερ
Καϊζερσλάουτερν
Αννόβερο
Ντιναμό Δρέσδης
Πάντερμπορν
Χέρτα Βερολίνου
Χαϊντενχάιμ
Στουτγκάρδη
Ζανκτ Πάουλι
Βέρντερ Βρέμης
Φράιμπουργκ
Γκλάντμπαχ
Λουκέρνη
Βασιλεία
Λουγκάνο
Λωζάνη
Σιόν
Γιούνγκ Μπόις
Νίκη Βόλου
Ηρακλής
Νέστος Χρυσούπολης
Μακεδονικός
Άστερας Τρίπολης Β'
Αναγέννηση Καρδίτσας
Καβάλα
Καμπανιακός
ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ Β'
ΑΕΛ Novibet
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Λεβαδειακός
Άρης
Κηφισιά
ΟΦΗ
Παναθηναϊκός
Πανσερραϊκός
Βόλος ΝΠΣ
Λος Άντζελες Γκάλαξι
Νιου Γιόρκ Σίτι
Σιάτλ Σάουντερς
Κολοράντο Ράπιντς
Μπαρτσελόνα
Λεβάντε
Χετάφε
Σεβίλλη
Ρόμα
Κρεμονέζε
Μίλαν
Πάρμα
Αταλάντα
Νάπολι
Τζένοα
Τορίνο
Ομόνοια Αραδίππου
ΑΕΚ Λάρνακας
ΑΠΟΕΛ
Ομόνοια
Άλκμααρ
Σπάρτα Ρότερνταμ
Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Χέρακλες
Ουτρέχτη
Τσβόλε
Τβέντε
Χρόνινγκεν
Φέγενορντ
Τελστάρ
Εστορίλ
Ζιλ Βιθέντε
Πόρτο
Ρίο Άβε
Λίβινγκστον
Ρέιντζερς
Σέλτικ
Χιμπέρνιαν
Μπράγκα
Ουνιόν Βερολίνου