Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ξέφυγαν Νάπολι και Γιουβέντους

Σέριε Α: Ξέφυγαν Νάπολι και Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2018 01:17
Νάπολι και Γιουβέντους πήραν δύσκολες νίκες με Βερόνα (2-0) και Κάλιαρι (1-0) αντίστοιχα και ξέφυγαν ακόμα περισσότερο από την 3η Ίντερ. Εντός έδρα ήττα για Ρόμα, την πέρασε στην 4η θέση η Λάτσιο.

Έστω και δύσκολα, η Νάπολι κέρδισε με 2-0 την Βερόνα στο «Σαν Πάολο» και διατηρήθηκε στο +1 από την 2η Γιουβέντους.

Οι «παρτενοπέι» που προέρχονταν από τον εντός έδρας αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Αταλάντα, τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Βερόνα, ωστόσο «καθάρισαν» το ματς στο δεύτερο μέρος.

Στο 65’ ο Κουλιμπαλί έλυσε το γόρδιο δεσμό με κοντινή κεφαλιά, ενώ στο 78’ ο Καγιεχόν σκόραρε με προβολή «κλειδώνοντας» τη νίκη των γηπεδούχων. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έφτασε τους 51 βαθμούς, όντας στο +1 από την 2η Γιουβέντους και στο +9 από την 3η Ίντερ.

Η Γιουβέντους τη νίκη, η Κάλιαρι τις φωνές


Σέριε Α: Ξέφυγαν Νάπολι και Γιουβέντους
Από την άλλη, η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Κάλιαρι στη Σαρδηνία και διατηρήθηκε στο -1 από την κορυφή.

Η «Γηραιά Κυρία» μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο είχε δύο δοκάρια με απευθείας φάουλ του Ντιμπάλα (9’) και διαγώνιο σουτ του Μπερναντέσκι (17’).

Η Κάλιαρι ισορρόπησε και στο 26’ είχε σημαντική στιγμή με κοντινή κεφαλιά του Παβολέτι, όμως ο Σέζνι κράτησε το μηδέν. Στο φινάλε του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ, όμως ο Φαρίας (43’) σημάδεψε το δοκάρι με σουτ από τη μικρή περιοχή.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Γιουβέντους έχασε με τραυματισμό τον Ντιμπάλα και το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο. Η Κάλιαρι κοίταξε στα μάτια τους πρωταθλητές, όμως στο 74’ ο Ντάγκλας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπερναντέσκι με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-0. Βέβαια οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για αγκωνιά του Μπενάτια στο ξεκίνημα της φάσης, με τον διαιτητή Καλβαρέζε να μην εξετάζει το περιστατικό με τη βοήθεια του VAR.

Ο Ιταλός διαιτητής δεν έκανε χρήση του VAR ούτε στο 77’ όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπερναρντέσκι εντός περιοχής. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για τις αποφάσεις του διαιτητή.

«Σφαλιάρα» για Ρόμα, με σούπερ Ιμόμπιλε η Λάτσιο

Στα άλλα ματς, η Ρόμα ηττήθηκε με 2-1 από την Αταλάντα στο «Ολίμπικο» και υποχώρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας! Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους «τζιαλορόσι», παίρνοντας από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Κορνέλιους (14’) και Ντε Ρουν (15’). Ο τελευταίος αποβλήθηκε στο 45’, όμως το μόνο που κατάφερε η Ρόμα στο δεύτερο μέρος ήταν να μειώσει στο 56’ με τον Τζέκο για το τελικό 1-2.

Την ήττα της Λάτσιο εκμεταλλεύτηκε η Λάτσιο, η οποία μετά το εντυπωσιακό 5-2 εκτός έδρας επί της Σπαλ, πέρασε στην 4η θέση. Ο Λουίς Αλμπέρτο άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό και ακολούθησαν τέσσερα γκολ από τον τρομερό Ιμόμπιλε (19’, 26’, 41’, 50’), ο οποίος έφτασε ήδη τα 20 γκολ στη φετινή Σέριε Α.

Με Μπονούτσι η Μίλαν, νέα νίκη η Μπενεβέντο

Στα άλλα ματς, η Μίλαν νίκησε με 1-0 την Κροτόνε στο «Σαν Σίρο» και πήρε βαθμολογική «ανάσα» μετά από τρείς σερί απώλειες. Οι «ροσονέρι» είχαν την υπεροχή και πήραν τη νίκη χάρη σε τυχερό γκολ του Μπονούτσι στο 54’.

Από την άλλη, η ουραγός Μπενεβέντο πήρε δεύτερη σερί νίκη, επικρατώντας με 3-2 της Σαμπντόρια. Οι νεοφώτιστοι, που έφτασαν τους 7 βαθμούς, πήραν τη νίκη με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (84’, 90+1’) και πλέον βρίσκονται στο -8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.










Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.