Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ποδαρικό με… πάρτι ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Ποδαρικό με… πάρτι ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2018 19:28
Με τους Κάμπος και Πρίγιοβιτς να σκοράρουν από δύο φορές, ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 5-0 τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και ξεκίνησε εντυπωσιακά το 2018!

Σε περίπατο μετέτρεψε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Με άκρως πειστική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε εμφατική νίκη με 5-0 στην Τούμπα και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Λεβαδειακού. Όλα αυτά μέχρι το 18’ όταν ο Πέλκας είδε την εξαιρετική κίνηση του Μάτος, έκανε το γύρισμα και ο Βραζιλιάνος με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι και στο 35’ είχαν σημαντική στιγμή με τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Επασί από το ύψος του πέναλτι. Ο Λεβαδειακός κέρδισε μέτρα στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους και στο 41’ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία με τον Γιακουμάκη, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος και το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 48’ ο Τζάλμα Κάμπος κέρδισε τις κόντρες και με όμορφο σουτ, νίκησε τον Επασί, «γράφοντας» το 2-0. Εννέα λεπτά μετά (57’), ο Λημνιός έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Επασί δεν κατάφερε να μπλοκάρει και ο Πρίγιοβιτς από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, «καθαρίζοντας» οριστικά το ματς.

Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε την πλήρη υπεροχή και στο 59’ πέτυχε ακόμα ένα γκολ. Ο Πέλκας έβγαλε ψηλοκρεμαστή μπαλιά για τον Κάμπος, αυτός τσίμπησε τη μπάλα πάνω από τον Επασί και «έγραψε» το 4-0, πετυχαίνοντας ένα όμορφο τέρμα. Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμό και στο 85’ ο Λεβαδειακός «άγγιξε» το γκολ της… τιμής, όμως ο Πασχαλάκης έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Γιακουμάκη.

Τρία λεπτά μετά (88’) ο Πρίγιοβιτς κέρδισε πέναλτι από τον Αντιλέχου και με εύστοχη εκτέλεση, πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0. Να σημειωθεί πως ο Λεβαδειακος τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού στις καθυστερήσεις Τσαμπούρης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, προκειμένου να χάσει μόνο το ματς του Κυπέλλου και όχι την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λούτσεσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (46’ Τσίμιροτ), Πέλκας (77’ Κουλούρης), Κάμπος, Λημνιός (64’ Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.

Λεβαδειακός (Ζ. Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου, Φαβάρο, Λεονάρντο, Ζαραδούκας (58’ Μπελγκαζουανί), Νιάσε (64’ Μητρόπουλος), Ομπιόρα, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.