Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «32» με τεσσάρα η Μάντσεστερ Σίτι

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «32» με τεσσάρα η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2018 19:24
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-1 την Μπέρνλι στο «Έτιχαντ» και πήρε την πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου. Αποκλεισμός-σοκ για Στόουκ (2-1 από Κόβεντρι), «καθάρισαν» Νιούκαστλ και Γουότφορντ.

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, η Μάντσεστερ Σίτι ισοπέδωσε με 4-1 την Μπέρνλι στο «Έτιχαντ» και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε εκφράσει τα παράπονα του για το εορταστικό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο δεν προχώρησε σε ροτέισον, κατεβάζοντας βασική ομάδα, όπως και η Μπέρνλι.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη σε γκολ του Μπαρνς (25’), όμως στην επανάληψη η Σίτι έφερε… τούμπα το ματς. Δύο καταπληκτικές ασίστ του Γκουντογκάν μέσα σε δύο λεπτά (56’, 58’) μετουσιώθηκαν σε ισάριθμα γκολ από τον Αγκουέρο και κάπου εκεί η Μπέρνλι «λύγισε». Σανέ (71’) και Μπερνάρντο Σίλβα (82’) μπήκαν και αυτοί στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Αποκλεισμός-σοκ για Στόουκ

Στα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει ο αποκλεισμός της Στόουκ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από την Κόβεντρι της 4ης κατηγορίας. Η ήττα των «πότερς» αναμένεται να φέρει και εξελίξεις στον πάγκο του συλλόγου, με τον Μαρκ Χιουζ να βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση.

Σε άλλα ματς, η Νιούκαστλ κέρδισε με 3-1 την Λούτον στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», ενώ η Γουότφορντ επικράτησε με 3-0 της Μπρίστολ Σίτι και πήρε εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ. Η Χαλ κέρδισε με 1-0 την Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ», ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πήρε η Σαουθάμπτον στην έδρα της Φούλαμ. Μεγάλη πρόκριση για την Πίτερμπορο με 3-1 στην έδρα της Άστον Βίλα όπως και της Πρέστον με 5-1 στο γήπεδο της Γουίκομ.

Η Μίλγουολ ισοπέδωσε με 4-1 την Μπάρνσλεϊ, ενώ η Μπόρνμουθ χρειάστηκε το γκολ του Κουκ στο 90+2’ για να ισοφαρίσει σε 2-2 την Γουίγκαν (προηγήθηκε με 0-2) και να στείλει το ζευγάρι σε επαναληπτικό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.