Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Έμπλεξε η Τσέλσι

Κύπελλο Αγγλίας: Έμπλεξε η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2018 22:49
Η Τσέλσι αντιμετώπισε σαν αγγαρεία το ματς με την Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ» και το τελικό 0-0 αναγκάζει τους «μπλε» να δώσουν επαναληπτικό στο Λονδίνο για να διεκδικήσουν την πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου.

Σε… μπελάδες βρέθηκε η Τσέλσι. Οι «μπλε» «κόλλησαν» στο 0-0 με την Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ» και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά, αυτή τη φορά στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε γλίτωσε τα χειρότερα, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι στο ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα των «μπλε» προστέθηκε ακόμα ένα παιχνίδι, αποτελεί άσχημη είδηση για τους Λονδρέζους.

Η Τσέλσι έριξε το… βάρος στον ημιτελικό που ακολουθεί με την Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ και κατέβηκε χωρίς αρκετά βασικά στελέχη. Καντέ και Αζάρ έμειναν εκτός αποστολής, ενώ ο Μοράτα βρέθηκε στον πάγκο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο αγώνας ήταν κάκιστης ποιότητας, αφού από την μια οι παίκτες των «μπλε» ήταν νωχελικοί ενώ οι ποδοσφαιριστές της Νόριτς έδειξαν διάθεση, αλλά αδυνατούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις… Το 0-0 ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά σε δέκα ημέρες (16/1).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.