Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος για ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2018 21:35
Η ΑΕΚ ισοπέδωσε με 4-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της για το 2018, πιάνοντας προσωρινά τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ. Μπακασέτας (6’), Χριστοδουλόπουλος (36’ πεν.), Αραούχο (45’+1’) και Λόπες (60’) τα γκολ, μείωσε ο Μοράρ (68’ πεν.) για τους γηπεδούχους.

Με τον ίδιο τρόπο που αποχαιρέτησε το 2017 υποδέχτηκε το νέο έτος η ΑΕΚ! Μετά την τεσσάρα στο Αγρίνιο για το Κύπελλο, η «Ένωση» κέρδισε με 4-1 τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ματς άρχισε ιδανικά για την ΑΕΚ αφού στο 6' ο Μπακασέτας με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Ο Έλληνας άσος θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ στο 12’, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Μπακασέτας είχε νέο καλό σουτ στο 19’, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κυριακίδης πρόλαβε τον Αραούχο γλιτώνοντας την ομάδα του από ένα δεύτερο γκολ.

Στο δεκάλεπτο 20’-30’ οι φιλοξενούμενοι έριξαν την απόδοση τους, ωστόσο δεν απειλήθηκαν και στο 36’ ο Χριστοδουλόπουλος μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μπακασέτας από τον Μύγα. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πετύχει ένα τέρμα πριν το ημίχρονο, έχοντας δοκάρι στο 41’ με σουτ του Ρόσα από το ημικύκλιο.

Τρία λεπτά μετά ο Τσιντώτας απέκρουσε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Μοράρ και στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ πέτυχε τρίτο γκολ, «καθαρίζοντας» το ματς. Ο Λιβάγια βρήκε τον Μπακασέτα, αυτός έκανε το γύρισμα στον Αραούχο και ο Αργεντινός με όμορφο πλασέ έκανε το 3-0.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Μοράρ για να μειώσουν το σκορ, όμως ο Ρουμάνος νικήθηκε από τον Τσιντώτα (49’, 51’). Ο Χιμένεθ έριξε στο ματς τους Μασούντ (ντεμπούτο) και Λόπες και οι δύο άσοι συνεργάστηκαν για το 4ο γκολ της «Ένωσης». Στο 60’ ο Ιρανός γύρισε στον Πορτογάλο και αυτός με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη για το 4-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Παναιτωλικός ήταν να μειώσει στο 67’ για το τελικό 4-1. Ο Κονέ έσπρωξε τον Μάσουρεκ μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Καραντώνης έδωσε πέναλτι και ο Μοράρ εκτέλεσε το εύστοχα, πετυχαίνοντας το γκολ της… τιμής για τους γηπεδούχους. Η ΑΕΚ είχε καλή στιγμή με κεφαλιά του Λιγάβια (72’) για ένα πέμπτο γκολ, ωστόσο το 4-1 έμεινε ως το τελικό σφύριγμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.