Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντε: «Ο Μουρίνιο είναι ανθρωπάκος και ψεύτικος»

Κόντε: «Ο Μουρίνιο είναι ανθρωπάκος και ψεύτικος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2018 23:38
Συνέχεια στην κόντρα του με τον Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα της Τσέλσι με την Νόριτς, χαρακτήρισε τον συνάδελφό του «ανθρωπάκο» και «ψεύτικο».

Λάβρος κατά του Ζοζέ Μουρίνιο εμφανίστηκε ο Αντόνιο Κόντε μετά το φινάλε του αγώνα της Τσέλσι με την Νόριτς (0-0) για τους «32» του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός των «μπλε» κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο, που άφησε αιχμές για τον Ιταλό και τις κατηγορίες του παρελθόντος για στημένα ματς, και ο 48χρονος χόντρυνε ακόμα περισσότερο την κόντρα, χαρακτηρίζοντας τον Πορτογάλο «ανθρωπάκο» και ψεύτη».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόντε:


«Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να απαντήσεις σε τέτοιου είδους σχόλια γιατί πιστεύω ότι όταν ένα άτομο έχει στόχο να επιτεθεί σε κάποιον και να τον προσβάλει, τότε αυτό το άτομο είναι ένας ανθρωπάκος. Όλοι μας τον ξέρουμε πολύ καλά και από αυτά που έχει δείξει στο παρελθόν. Είναι ο ίδιος.
Δεν με ενοχλεί όλο αυτό, αυτός είναι ο τρόπος που διαχειρίζεται τα πράγματα. Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη. Επαναλαμβάνω, όταν επιτίθεσαι και προσβάλεις κάποιον, τότε είσαι ανθρωπάκος. Πιστεύω ότι είναι ανθρωπάκος. Η ζωή συνεχίζεται και θα είναι μια καλή ευκαιρία όταν θα παίξουμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καθίσουμε σε ένα δωμάτιο και να τα ξεκαθαρίσουμε.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για άλλους προπονητές, αλλά όταν λες κάτι πρέπει να αναλαμβάνεις και τις ευθύνες σου. Θέλει μεγάλη προσωπικότητα και μεγάλες “μπάλες” για να πεις λέω αυτό και αναφέρομαι σε αυτό. Όχι να λες κάτι και μετά να μιλάς γενικά
», δήλωσε στη μικτή ζώνη ο Κόντε και συνέχισε το θέμα στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι πριν κάνεις τέτοια σχόλια, πρέπει να γνωρίζεις την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι τιμωρήθηκα για τέσσερις μήνες από αθλητικό δικαστήριο για αδυναμία αναφοράς. Μετά, ζήτησα μια πραγματική δίκη από δικαστήριο και αθωώθηκα. Προτού κάνεις τέτοια σχόλια, προτού προσπαθήσεις να πληγώσεις κάποιον, πρέπει να δώσεις προσοχή. Με αυτά τα σχόλια δείχνεις ότι είσαι ανθρωπάκος. Όμως τον ξέρω πολύ καλά από το παρελθόν. Φέρθηκε σαν μικρός άνθρωπος στο παρελθόν, φέρεται σαν μικρός άνθρωπος στο παρόν και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει και στο μέλλον.

Αυτός είναι ο Μουρίνιο και τον ξέρετε πολύ καλά. Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Αυτή είναι η γνώμη μου. Πρέπει να ξέρεις όλη την ιστορία πριν πας να πληγώσεις κάποιον. Τον τελευταίο καιρό πάσχει από αμνησία. Όλοι όσο μεγαλώνουμε, κινδυνεύουμε με αυτό, όμως πρέπει να προσέξει γιατί τελευταία ξεχνάει συνεχώς. Θυμάμαι ένα παράδειγμα με τον Ρανιέρι. Πρώτα του επιτέθηκε για τον τρόπο που μιλάει αγγλικά. Μετά όταν ο Ρανιέρι απολύθηκε, εκείνος φόρεσε μια μπλούζα υπέρ του. Είναι ψεύτικος.

Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Δεν έχω κάτι να διευκρινίσω. Υπάρχει ευκαιρία στο παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Εγώ είμαι έτοιμος, δεν ξέρω όμως αν θα είναι και αυτός
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.