Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικό: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς!

Οριστικό: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2018 22:27
Ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Έβερτον για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος επιστρέφει στο… σπίτι του μετά από 5,5 χρόνια! Φτάνει στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής (22.00) ο Βέλγος!

Έσκασε η «βόμβα»! Ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με την Έβερτον και φέρνει στο Λιμάνι τον Κέβιν Μιραλάς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τα «ζαχαρωτά» για τον εξάμηνο δανεισμό του Βέλγου με (πιθανότατα) υποχρεωτική οψιόν αγοράς (ύψους 5.6 εκατ. ευρώ) στο φινάλε της σεζόν.

Όπως διαρρέεται από τον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή στους εκπροσώπους του συλλόγου που ταξίδεψαν στην Αγγλία ώστε «να γίνει ό,τι χρειάζεται» ώστε να ολοκληρωθεί.

Ο διεθνής Βέλγος δεν υπολογίζονταν από τον Σαμ Αλαρντάις στην Έβερτον και ο ίδιος πίεζε από την πλευρά του ώστε η ομάδα του Μερσεϊσάιντ να πει το «ναι». Ο 30χρονος θα προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος το βράδυ της Κυριακής, στις 22:00 ώστε να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην αποστολή των Πειραιωτών.

Ο Μιραλάς είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό με προορισμό την Έβερτον τον Αύγουστο του 2012. Σε 186 συμμετοχές με την αγγλική ομάδα σημείωσε 38 γκολ και 34 ασίστ, ενώ είναι 59 φορές διεθνής με την Εθνική Βελγίου (10 γκολ). Υπενθυμίζεται ότι ο Βέλγος φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα τη διετία 2010-12, σημειώνοντας 34 γκολ και 13 ασίστ σε 71 παιχνίδια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.