Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Εφτάρα και ρεκόρ η Παρί, «διπλό» η Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Εφτάρα και ρεκόρ η Παρί, «διπλό» η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2017 01:03
Η Σέλτικ έκανε το… λάθος να προηγηθεί στο «Παρκ ντε Πρένς» και η Παρί Σεν Ζερμέν την διέλυσε με 7-1, κάνοντας ρεκόρ παραγωγικότητας στην ιστορία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρασε από την Άντερλεχτ η Μπάγερν (2-1).

Ότι ήθελε έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Σέλτικ. Οι Παριζιάνοι διέλυσαν με 7-1 τους Σκωτσέζους στο «Παρκ ντε Πρένς» και με τα 24 γκολ που έχουν συνολικά στον όμιλο, έκαναν δική τους την κορυφαία επίδοση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού παιχνιδιού η Σέλτικ πήρε το προβάδισμα με όμορφο σουτ του Ντεμπέλε. Η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στην Παρί, η οποία έφερε… τούμπα το ματς με δύο γκολ του Νεϊμάρ (9’, 21’). Στο 28’ ο Βραζιλιάνος έδωσε κεφαλιά-ασίστ στον Καβάνι για το 3-1, ενώ στο 35’ ο Εμπαπέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με διαγώνιο πλασέ.

Στο 75’ ο Βεράτι σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή για το 5-1, ενώ στο 79’ το σκαστό σουτ του Καβάνι κόντραρε στον Μπράουν και κατέληξε στα δίχτυα. Το… κερασάκι έβαλε στο 80’ ο Ντάνι Άλβες με τρομερό σουτ εκτός περιοχής.

Δύσκολη νίκη για Μπάγερν

Στο άλλο ματς, η Μπάγερν κέρδισε δύσκολα με 2-1 την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και θα υποδεχτεί την Παρί στο Μόναχο, σε παιχνίδι τελικό για την πρώτη θέση. Βέβαια οι Παριζιάνοι έχουν μεγάλο προβάδισμα μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Παρίσι.

Η Άντερλεχτ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Ο Ούλραϊχ έσωσε την Μπάγερν σε αρκετές περιπτώσεις και στο 51’ οι Βαυαροί πήραν το προβάδισμα με τον Λεβαντόφσκι. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 63’ με τον Χανί, όμως στο 77’ ο Τολισό διαμόρφωσε το τελικό 2-1 δίνοντας την νίκη στην Μπάγερν.

Η βαθμολογία:


1. Παρί 15 (24-1)
2. Μπάγερν 12 (10-5)
3. Σέλτικ 3 (5-17)
4. Αντερλεχτ 0 (1-17)

Τελευταία αγωνιστική (5 Δεκεμβρίου):

Σέλτικ – Αντερλεχτ
Μπάγερν - Παρί

Όλα τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.