Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Ποστέκογλου από την Αυστραλία

Τέλος ο Ποστέκογλου από την Αυστραλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2017 15:55
Ο Άγγελος Ποστέκογλου παραιτήθηκε τον πάγκο της Εθνικής Αυστραλίας, παρά το γεγονός ότι οδήγησε τους «σόκερος» στα τελικά του Μουντιάλ.

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Αυστραλίας αποτελεί ο Άγγελος Ποστέκογλου. Ο ομογενής τεχνικός οδήγησε τους «σόκερος» στα τελικά του Μουντιάλ, ωστόσο την Τετάρτη (22/11) ανακοίνωσε την απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση του.

Ο 52χρονος είχε πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση πριν από τους αγώνες μπαράζ με Συρία και Ονδούρα, κάτι που φέρεται ότι οφείλεται στη συνεχή κριτική που δέχονταν από τα ΜΜΕ της χώρας.

Ο Ποστέκογλου, που θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη (σ.σ η μοναδική ομάδα εκτός Αυστραλίας που έχει εργαστεί είναι η Παναχαϊκή), κάθισε για τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Αυστραλίας, οδηγώντας τα «καγκουρό» σε δύο Μουντιάλ (2014, 2018) και στην κατάκτηση του Ασιατικού Κυπέλλου το 2015.

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση για μένα. Ήταν προνόμιο να είμαι προπονητής στην εθνική ομάδα της χώρας μου, να την οδηγήσω στα τελικά του Μουντιάλ 2014, να κερδίσουμε το Κύπελλο Ασίας του 2015 και τώρα να έχουμε προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ 2018. Όλα αυτά όμως μου έκαναν ζημιά τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά. Επένδυσα τα πάντα, γνωρίζοντας πόσο σημαντική περίοδος είναι για το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας. Με βαριά καρδιά πρέπει να βάλω τέλος σε αυτό το ταξίδι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ποστέκογλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.