Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τον «κατασπάραξαν»!

Τσάμπιονς Λιγκ: Τον «κατασπάραξαν»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2017 23:43
Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα σοβαρά αμυντικά του προβλήματα, ηττήθηκε με 3-1 από την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα και αποχαιρέτησε την Ευρώπη. Ντοστ (40’, 66’) και Σέζαρ (43’) τα γκολ για τα «λιοντάρια», που ελπίζουν και για πρόκριση στους «16». Μείωσε στο 86’ ο Οφόε.

Ευρώπη τέλος για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και έχασαν με 3-1 από την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή βρέθηκε στο -6 από την πορτογαλική ομάδα και πλέον δεν έχει ελπίδες για την 3η θέση.

Οι Πειραιώτες στόχευαν αποκλειστικά στη νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση, ωστόσο τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας είχαν την απόλυτη υπεροχή στο ματς και πέτυχαν τρία γκολ ύστερα από λάθη της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Το ματς:


Για τέταρτο σερί παιχνίδι στην Ευρώπη ο Τάκης Λεμονής κατέβασε ομάδα χωρίς σέντερ φορ, βάζοντας τον Φορτούνη σε ρόλο «ψευτοεννιαριού». Η Σπόρτινγκ πήρε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και «άγγιξε» το γκολ στο 3ο λεπτό. Το σουτ του Πίντο από θέση βολής τράνταξε το δοκάρι και στη συνέχεια ο Ντοστ αστόχησε ουσιαστικά σε κενή εστία, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» ξανά το γκολ. Μετά από εκτέλεση πλαγίου, ο Μπρούνο Φερνάντες βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε δυνατά, με τον Ένγκελς να βάζει σωτήρια την κόντρα. Μετά το πρώτο τέταρτο ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το ματς, πάγωσε το ρυθμό στη μεσαία γραμμή και προσπαθούσε να φτιάξει ευκαιρίες, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.Η Σπόρτινγκ δεν ανησύχησε και χρειάστηκε ένα τρίλεπτο για να «καθαρίσει» το ματς. Στο 40’ οι γηπεδούχοι έκρυψαν τη μπάλα, ο Ντοστ ξέφυγε από τον Μποτία με κοντινό τελείωμα «έγραψε» το 1-0. Τρία λεπτά μετά, ένα τραγικό λάθος του Κούτρη έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπρούνο Σέζαρ για το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Σπόρτινγκ να κάνει διαχείριση του ματς. Παρά τις τρεις γρήγορες αλλαγές του Λεμονή (Σεμπά, Τζούρτζεβιτς και Οτζίτζα αντί των Καρσελά, Φορτούνη και Ταχτσίδη), οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πετάξει λευκή πετσέτα. Οι Πορτογάλοι είχαν κάποιες καλές στιγμές από στατικές φάσεις και στο 66’ κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ. Ο Φερνάντες εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ντοστ με κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής (ανάμεσα σε Μποτία και Έγχελς) διαμόρφωσε το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 86’ με όμορφο σουτ του Οτζίτζα μέσα από την περιοχή. Η Σπόρτινγκ διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ στον Σεμπά, ο οποίος κάλυπτε το οπτικό πεδίο του Ρουί Πατρίσιο, ωστόσο ο διαιτητής μέτρησε κανονικά το γκολ. Το φινάλε του αγώνα, βρήκε τη Σπόρτινγκ να παίρνει τη νίκη και να παίζει την πρόκρισή της την τελευταία αγωνιστική.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ζόρζε Ζέζους): Ρούι Πατρίσιο, Πιτσίνι (85' Ριστόφσκι), Ανδρέ Πίντο, Ματιέ (77' Τομπίας), Κοεντράο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάλια, Μπρούνο Σέζαρ (89' Ματέους), Μπρούνο Φερνάντεζ, Ζέλσον Μάρτινς, Ντοστ

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ενγκελς, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης (65' Οφόε), Ζιλέ, Καρσελά (46' Σεμπά), Πάρντο, Φορτούνης (57' Τζούρτζεβιτς)

Η βαθμολογία:


1. Μπαρτσελόνα 11
2. Γιουβέντους 8
3. Σπόρτινγκ 7
4. Ολυμπιακός 1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.