Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρωτιά η Μπαρτσελόνα

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρωτιά η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2017 00:29
Η Μπαρτσελόνα απέσπασε ισοπαλία 0-0 από την Γιουβέντους στο Τορίνο και εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου. Στο +1 από την Σπόρτινγκ η «Γηραιά Κυρία», που θα επιχειρήσει να «κλειδώσει» την πρόκριση στο Φάληρο.

Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο Τορίνο, με τους Καταλανούς να προκρίνονται ως πρώτοι του ομίλου. Αντίθετα, η «Γηραιά Κυρία» θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ώστε να «σφραγίσει» την 2η θέση αντί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να αφήσει εκτός βασικής ενδεκάδας τον Λιονέλ Μέσι, πιθανότατα προκειμένου να του δώσει ανάσες ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Βαλένθια στο «Μεστάγια».

Μόλις στο 2’ ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε το σουτ του Ντάγκλας Κόστα από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 22’ η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι με φάουλ του Ράκιτιτς. Μάλιστα στη συνέχεια της φάσης ο Παουλίνιο δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή. Η τελευταία σημαντική φάση στο πρώτο μέρος ήρθε στο 43’ όταν ο Ντιμπάλα μπήκε στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Βαλβέρδε έριξε στο ματς τον Μέσι και στο 64’ ο Αργεντινός «άγγιξε» το γκολ με απευθείας φάουλ. Πέντε λεπτά μετά ο Ντιν βρέθηκε απέναντι από τον Μπουφόν αλλά προτίμησε να δώσει πάσα, καταστρέφοντας τη φάση. Στις καθυστερήσεις ο Τερ Στέγκεν πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε βολίδα του Ντιμπάλα, με το 0-0 να μένει ως το φινάλε και τους «μπλαουγκράνα» να προκρίνονται στους «16».

Βαθμολογία (5 αγώνες):


1. Μπαρτσελόνα 11 (7-1)
2. Γιουβέντους 8 (5-5)
3. Σπόρτινγκ 7 (8-7)
4. Ολυμπιακός 1 (4-11)

Τελευταία αγωνιστική (05/12):

Μπαρτσελόνα - Σπόρτινγκ
Ολυμπιακός - Γιουβέντους

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.