Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση με τεσσάρα η Τσέλσι

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση με τεσσάρα η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2017 21:08
Η Τσέλσι διέλυσε με 4-0 την Καραμπάγκ στο Μπακού και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο γκολ και δύο κερδισμένα πέναλτι ο Γουίλιαν, με δέκα από το 19’ οι γηπεδούχοι.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Τσέλσι το παιχνίδι με την Καραμπάγκ στο Μπακού. Παίζοντας με παίκτη παραπάνω για παραπάνω από 70 λεπτά, οι «μπλε» πήραν εμφατική νίκη με 4-0, εξασφαλίζοντας με άνεση την πρόκριση για τους «16».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 13’ θα μπορούσαν να προηγηθούν στο σκορ, έχοντας δοκάρι με σουτ του Μίτσελ από πλεονεκτική θέση. Η Τσέλσι γλίτωσε το γκολ και στο 19’ ο Γουίλιαν κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του Σαντίγκοφ, μια απόφαση που σήκωσε αντιδράσεις από την πλευρά των γηπεδούχων. Στα αξιοσημείωτα πως η Καραμπάγκ έγινε μόλις η τρίτη ομάδα στο θεσμό που βλέπει κόκκινη κάρτα σε τρίτο παιχνίδι ομίλων.

Ο Αζάρ ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το 1-0 για τους «μπλε», οι οποίοι δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα. Στο 36’ οι Λονδρέζοι έκρυψαν τη μπάλα και ο Γουίλιαν με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0, ενώ ο ίδιος ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Φάμπρεγκας «έγραψε» το 3-0 στο 73ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος έβαλε το… κερασάκι στο 83ο λεπτό, σκοράροντας με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής για το τελικό 4-0.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1. Τσέλσι 10 (15-7)- 5αγ.
2. Ρόμα 8 (8-4)
3. Ατλέτικο 3 (2-3)
4. Καραμπάχ 2 (2-13)- 5αγ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.