Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Κέρδισε και ελπίζει σε πρόκριση η ΤΣΣΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Κέρδισε και ελπίζει σε πρόκριση η ΤΣΣΚΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2017 21:44
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κέρδισε με 2-0 την Μπενφίκα στη Ρωσία και έμεινε ζωντανή για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Κράτησε το μηδέν ο Ακινφέεφ μετά από 11 χρόνια.

Την 3η νίκη της στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία κέρδισε με 2-0 την Μπενφίκα στην έδρα της. Οι Μοσχοβίτες έφτασαν τους 9 βαθμούς και περιμένουν το παιχνίδι της Βασιλείας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να δουν αν θα διατηρηθούν στην 2η θέση. Από την άλλη, η Μπενφίκα έμεινε οριστικά εκτός Ευρώπης, μετρώντας μόνο ήττες μετά από 5 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 4’ «άγγιξαν» το γκολ με τον Βιτίνιο, ο οποίος αστόχησε με πλασέ από πλεονεκτική θέση. Το γκολ για την ΤΣΣΚΑ ήρθε στο 13’, με τον εκτεθειμένο Σενίκοφ να σκοράρει από κοντά για το 1-0. Η Μπενφίκα θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα (16’) όμως ο Ζόνας αστόχησε από θέση βολής. Στο 26’ ο Βαρέλα έδιωξε με το ένα χέρι το σουτ του Τζαγκόεφ και το 1-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Τα πάντα τελείωσαν στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν στο 56’ ο Βιτίνιο έκανε το γύρισμα, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Ζαρντέλ και κατέληξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια, οι Ρώσοι έδωσαν χώρο, οι παίκτες της Μπενφίκα δεν μπόρεσαν να τον εκμεταλλευτούν και ο Ακινφέεβ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε παιχνίδι ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 11 χρόνια (44 συνεχόμενα παιχνίδια)!

Η βαθμολογία:


1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12
2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 9*
3. Βασιλεία 6
4. Μπενφίκα 0*

*ματς περισσότερο

Τελευταία αγωνιστική (5/12):

Μπενφίκα – Βασιλεία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.