Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ξεκίνημα με 3αρες για Ίντερ και Μίλαν, με το «δεξί» και η Ρόμα

Σέριε Α: Ξεκίνημα με 3αρες για Ίντερ και Μίλαν, με το «δεξί» και η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2017 00:36
Η Ίντερ κέρδισε με 3-0 την Φιορεντίνα στο «Μετάτσα», η Μίλαν επικράτησε με το ίδιο σκορ της Κροτόνε και οι δύο ομάδες του Μιλάνου ξεκίνησαν νικηφόρα την πορεία τους στη νέα Σέριε Α. Νίκη και για Ρόμα, 1-0 την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Με τριάρα ξεκίνησε τη σεζόν η Ίντερ του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 3-0 της Φιορεντίνα του Στέφανο Πιόλι, ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Μεάτσα».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος «καθάρισε» το ματς στο πρώτο τέταρτο. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ στο 15’ «έγραψε» με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Πέρισιτς. Ο Κροάτης ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 3-0 στο 79' με κεφαλιά από την σέντρα του Ζοάο Μάριο.

Τριάρα η Μίλαν, με το δεξί και η Ρόμα


Σέριε Α: Ξεκίνημα με 3αρες για Ίντερ και Μίλαν, με το «δεξί» και η Ρόμα
Με τριάρα ξεκίνησε τη σεζόν και η Μίλαν, η οποία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Κροτόνε. Οι «ροσονέρι» έριξαν ένα σωρό εκατομμύρια στην αγορά για μεταγραφές, ωστόσο αυτός που έλαμψε στην πρεμιέρα ήταν ο 19χρονος Πάτρικ Κουτρόνε.

Ο Ιταλός επιθετικός κέρδισε πέναλτι στο 5ο λεπτό που έφερε και αποβολή του Τσεκερίνι, δίνοντας την ευκαιρία στον Κέσι να «γράψει» το 1-0 από την άσπρη βούλα. Στο 18’ ο νεαρός άσος έκανε το 2-0 με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ενώ στο 23’ μοίρασε την ασίστ στον Σούσο για το τελικό 3-0.

Με το… δεξί ξεκίνησε τη σεζόν και η Ρόμα, η οποία πέρασε με 1-0 από την έδρα της Αταλάντα. Το «χρυσό» γκολ για τους «τζιαλορόσι» πέτυχε στο 31’ ο νεοαποκτηθείς Κολάροφ, ο οποίος σκόραρε με το… καλημέρα στην επιστροφή του στην Ιταλία.

Από την άλλη, η Λάτσιο έμεινε στους… πανηγυρισμούς από την κατάκτηση του ιταλικού Σούπερ Καπ, μένοντας στο 0-0 με την νεοφώτιστη Σπαλ στο «Ολίμπικο». Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με τους «λατσιάλι» να κολλούν στο μηδέν και να χάνουν δύο βαθμούς.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.