Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Γκέλα με το… καλημέρα ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Γκέλα με το… καλημέρα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2017 21:19
Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και ξεκίνησε με το… αριστερό την πορεία του στο νέο πρωτάθλημα. Τις πιο «τρανταχτές» ευκαιρίες οι γηπεδούχοι με δοκάρι και χαμένο τετ-α-τετ στο 90+4’!

Απώλεια με το… καλημέρα για τον ΠΑΟΚ στην Σούπερ Λιγκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλήρωσε την φλύαρη κατοχή και έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, αφήνοντας δύο βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά στην εξέδρα των φιλοξενούμενων, αφού το μεσημέρι οπαδός του «Δικεφάλου» έχασε τη ζωή του μετά από ατύχημα στην Λιβαδειά.

Στα του αγώνα, ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο, δημιούργησε δύο αξιόλογες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 7' ο Γιουσούφ έκλεψε τη μπάλα από τον Βαρέλα, «πάτησε» περιοχή, όμως το πλασέ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Τρία λεπτά αργότερα, ο Νιάσε αστόχησε με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, χάνοντας την ευκαιρία του ημιχρόνου.

Από εκείνο το σημείο, ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο, ωστόσο περιορίστηκε σε φλύαρη περιοχή, αδυνατώντας να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Βοιωτών. Ο Δικέφαλος του Βορρά απείλησε κυρίως με τα μακρινά σουτ από τους Βαρέλα (23') και Λημνιό (28') ενώ στο 30’ ο Μάνταλος απέβαλε τους δύο προπονητές, Λουτσέσκου και Ανιγκό, οι οποίοι είχαν έντονη λογομαχία μετά από φάση που ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι (το ριπλέι δικαιώνει τον διαιτητή).

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (45+2’), ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη του στιγμή με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Βαρέλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Επασί. Οι Θεσσαλονικείς «άγγιξαν» το γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Ενρίκε στο 48' να βλέπει τον Ζαραδούκα να σώζει στην γραμμή το πλασέ του, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Κάτσε.

Η απάντηση του Λεβαδειακού ήρθε στο 53’, με τον Ρέι να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Γιουσούφ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε περισσότερα μέτρα και έψαχνε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 62’ ο Λέοβατς αστόχησε με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 67’ η κεφαλιά του Ενρίκε πέρασε δίπλα από το δοκάρια.

Η τελευταία φάση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 78’, με τον Κάμπος να αποφεύγει τρεις παίκτες, όμως το τελείωμα του δεν ήταν καλό. Ο Λεβαδειακός κράτησε το μηδέν και στο 90+4’ «άγγιξε» τη νίκη, με τον Ρέι να σταματά σε τετ-α-τετ τον Γιακουμάκη. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και ο ΠΑΟΚ πέταξε δύο βαθμούς στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.