Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Εξάρα η Παρί με «όργια» Νεϊμάρ

Σαμπιονά: Εξάρα η Παρί με «όργια» Νεϊμάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/8/2017 00:14
Με τον Νεϊμάρ να σημειώνει δύο γκολ και να μοιράζει δύο ασίστ, η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 6-2 την Τουλούζ στο Παρίσι, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και έμεινε με δέκα παίκτες από το 69ο λεπτό.

Σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε… όλα (γκολ, αυτογκόλ, πέναλτι και αποβολή), η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 6-2 της Τουλούζ στο «Παρκ Ντε Πρενς» και έκανε το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα.

Μετά την… mvp εμφάνιση του κόντρα στην Γκινγκάμπ, ο Νεϊμάρ έλαμψε και στο εντός έδρας ντεμπούτο του με τους Παριζιάνους. Η Τουλούζ προηγήθηκε κόντρα στη ροή με τον Γκραντέλ (18’), όμως ο Βραζιλιάνος με γκολ (31’) και ασίστ στον Ραμπιό (35’) επέτρεψε στην Παρί να φέρει… τούμπα το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά.

Στο 69’ ο Βεράτι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους. Στο 75’ ο Καβάνι «έγραψε» το 3-1 με εύστοχο πέναλτι και παρότι ο Τιάγκο Σίλβα σκόραρε σε λάθος εστία στο 78’, η Παρί πέτυχε άλλα τρία γκολ με παίκτη λιγότερο, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της.

Στο 82’ ο Παστόρε «έγραψε» το 4-2 με τρομερό σουτ εκτός περιοχής και στο 84’ ο Κιρζαβά ανέβασε τον δείκτη του σκορ με τρομερό γυριστό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στο 90+2’, «εκτελώντας» από κοντά τον Λαφόν, αφού πρώτα πέρασε από τρεις παίκτες της Τουλούζ.

Νωρίτερα η Λιλ του Μαρσέλο Μπιέλσα γνώρισε δεύτερη σερί ήττα, χάνοντας με 2-0 από την Καέν στην έδρα της. Εντός έδρας απώλεια και για την Μαρσέιγ, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Ανζέ στο «Βελοντρόμ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.