Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νικηφόρο ξεκίνημα για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νικηφόρο ξεκίνημα για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2017 23:17
Με δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών (36’ Τόσκα αυτ., 38’ Ρομπέρτο) η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-0 την Μπέτις στο «Καμπ Νου» και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα. Τρία δοκάρια είχε ο Μέσι!

Λίγες ημέρες μετά τις δύο ήττες στο Σούπερ Καπ από την Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με το… δεξί την πορεία της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της Μπέτις στο «Καμπ Νου». Η νίκη φυσικά αφιερώθηκε στα θύματα του τρομοκρατικού χτυπήματος στην Βαρκελώνη, που βύθισε σε πένθος την Ισπανία.

Πριν τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι Καταλανοί φορούσαν ειδική φανέλα, όπου αντί για το όνομα του κάθε παίκτη, ήταν γραμμένο το όνομα της πόλης. Μάλιστα, στο στήθος είχε προστεθεί το hashtag #TotsSomBarcelona, δηλαδή «Είμαστε όλοι Βαρκελώνη».

Ντεουλοφέου και Αλκάθερ πήραν τη θέση του Νεϊμάρ και του τραυματία Σουάρες στην επιθετική τριάδα της Μπαρτσελόνα. Μόλις στο 3’ ο Ντεουλοφέου δεν κατάφερε να σκοράρει με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 10’ το απευθείας φάουλ του Μέσι πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε την υπεροχή και στο 25’ ο Μέσι «άγγιξε» ξανά το γκολ, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Δέκα λεπτά μετά ο Αργεντινός σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας φάουλ, όμως στο επόμενο λεπτό, έπαιξε το ένα-δύο με τον Ντεουλοφέου, ο Τόσκα έκανε την παρέμβαση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 37’ η Μπέτις θα μπορούσε να φέρει το σκορ στα ίσια, με τον Μασεράνο να κόβει σωτήρια τον Λεόν, που είχε βγει απέναντι στον Τερ Στέγκεν. Η Μπαρτσελόνα γλίτωσε το γκολ και στο επόμενο λεπτό (38’) «έγραψε» το 2-0, με τον Ρομπέρτο να σκοράρει από κοντά, ύστερα από ασίστ του Ντεουλοφέου.

Στην επανάληψη, οι «μπλαουγκράνα» έριξαν την απόδοση τους ωστόσο ακόμα και έτσι είχαν δύο δοκάρια με σουτ του Μέσι (58’, 84’) για ένα τρίτο γκολ. Στον αντίποδα, η μοναδική αξιόλογη φάση της Μπέτις ήρθε στο 88’, με τον αφύλαχτο Φαμπιάν να αστοχεί με σουτ από το ύψος της περιοχής. Το 2-0 έμεινε ως το φινάλε και η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.