Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Δεν έφτανε ο Τσάβες για τον Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Δεν έφτανε ο Τσάβες για τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2017 23:31
Ο νεοαποκτηθείς Τσάβες ήρθε από τον πάγκο και έβαλε μπροστά στο σκορ (72’) τον Παναθηναϊκό, όμως ο Πλατανιάς απάντησε λίγα λεπτά μετά με τον Κοροβέση (78’) και το τελικό 1-1 στα Περιβόλια αφήνει τους «πράσινους» στο -4 από την κορυφή! Ακύρωσε γκολ του Πλατανιά ο Παπαπέτρου, τραυματίστηκε ο Μολέντο!

Με το… αριστερό ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Πλατανιά στα Χανιά, με αποτέλεσμα να μείνουν με το… καλημέρα στο -4 από την κορυφή, αφού «κουβαλούσαν» τιμωρία δύο βαθμών από την περυσινή σεζόν.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έδειξε εμφανώς κουρασμένη σε σχέση με τα προηγούμενα επίσημα ματς και τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πίεση που του άσκησε ο Πλατανιάς. Οι απουσίες των βασικών μπακ του «τριφυλλιού» (Κουλιμπαλί-Χουλτ) ήταν εμφανείς, αφού οι «πράσινοι» αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα από τα πλάγια και η μοναδική καλή τους στιγμή στο πρώτο μέρος ήρθε στο 7’ με ένα άστοχο πλασέ του Μολίνς από πλεονεκτική θέση.

Οι γηπεδούχοι, με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, «εγκλώβισαν» τον Παναθηναϊκό και στο 40’ είχαν σημαντική ευκαιρία για να προηγηθούν, με τον Βλαχοδήμο να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Ντεβέσα. Ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 55’ «άγγιξε» το γκολ, όταν μετά από σέντρα του Στάθη, ο Μπούτνικ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Βλαχοδήμος και πάλι με επέμβαση στην αριστερή του γωνία απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο 63’ ο Μπούτνικ γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη για σκληρό φάουλ στον Μολέντο και στο 70’ ο Βλαχοδήμος κράτησε ξανά «όρθιο» τον Παναθηναϊκό, διώχνοντας σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Ντεβέσα. Τελικά οι «πράσινοι» κατάφεραν να προηγηθούν κόντρα στη ροή χάρη σε γκολ του νεοεισελθόντα Τσάβες. Στο 72’ ο Λουτσιάνο έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Αργεντινό και εκείνος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας λογαριασμό στο ντεμπούτο του.

Ο Πλατανιάς έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και δικαιώθηκε στο 78’. Ο Ενσικουλού με ωραία ενέργεια από τα αριστερά, γύρισε τη μπαλιά παράλληλα στο πρώτο δοκάρι και ο Κοροβέσης με πλασέ νίκησε τον Βλαχοδήμο για το 1-1.

Στο 84’ οι Χανιώτες βρήκαν ξανά δίχτυα με τον Κοροβέση, όμως ο Παπαπέτρου υπέδειξε επιθετικό φάουλ του Ενσικουλού πάνω στον Μολέδο και σταμάτησε την φάση πριν σκοράρει ο παίκτης του Πλατανιά. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος αμυντικός χτύπησε σοβαρά στο χέρι και άφησε τους «πράσινους» με δέκα, αφού δεν υπήρχε δυνατότητα αλλαγής. Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το… αριστερό το πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.