6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Τουρκία - Ελλάδα

30/5/2019 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 917
2 - 1
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 11' Under Chengiz
  2. 17' Karaman Kenan

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 93' Kourmpelis Dimitrios

      Προϊστορία

      30/5/2019 ΤουρκίαΕλλάδα 2 - 1
      17/11/2015 ΤουρκίαΕλλάδα 0 - 0
      3/7/2009 ΕλλάδαΤουρκία 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 279,582 87.9%
      X
      € 24,571 7.7%
      2
      € 13,902 4.4%
      Over
      € 44,764 57.5%
      Under
      € 33,134 42.5%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 21:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      177 ψήφοι:

      Με πολλές απουσίες η «γαλανόλευκη»

      Με πολλές απουσίες η «γαλανόλευκη»

      Ελλάδα και Τουρκία διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε φιλικό παιχνίδι στην Ατάλλεια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα προκριματικά του Euro 2020. Και οι δύο τεχνικοί αναμένεται να προβούν σε δοκιμές προσώπων, με την «γαλανόλευκη» να κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες σε άμυνα και επίθεση.

      * Για 14η φορά θα συγκρουστούν οι δύο ομάδες με την Τουρκία να μετρά 7 νίκες, έναντι 3 της Ελλάδας, ενώ 2 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στις 17 Νοεμβρίου του 2015 έληξε ισόπαλη 0-0, ωστόσο η ΕΠΟ τιμωρήθηκε από τη FIFA για την αντικανονική χρησιμοποίηση του Γιάννου και οι Τούρκοι πήραν το ματς με 3-0 στα χαρτιά.

      ΤΟΥΡΚΙΑ (39η στην FIFA)

      Μπήκε με το δεξί στην προκριματική φάση του Euro 2020, κάνοντας το 2x2 απέναντι σε Αλβανία (2-0 εκτός) και Μολδαβία (4-0 εντός). Δύο νίκες που έφεραν ξανά τα χαμόγελα στο τουρκικό στρατόπεδο μετά το κάζο στο Nations League που προκάλεσε την αποχώρηση του Μιρτσέλα Λουτσέσκου αλλά και την επιστροφή του Σενόλ Γκιουνές ύστερα από 15 χρόνια. Μεγάλος στόχος η επιστροφή της ομάδας σε τελική φάση Euro, με τα «λιοντάρια» να έχουν μπροστά τους τα πιο κρίσιμα παιχνίδια του ομίλου απέναντι σε Γαλλία (8/6 εντός) και Ισλανδία (11/6 εκτός).Η τουρκική ομάδα έχει ξεκινήσει μίνι προετοιμασία στην Αττάλεια και μετά το φιλικό με την Εθνική μας θα δώσει ένα ακόμη απέναντι στο Ουζμπεκιστάν. «Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro και θέλουμε να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και σε αυτές τις 15 ημέρες δουλεύουμε πολύ ώστε να μάθουν οι παίκτες το στυλ παιχνιδιού που θέλω να αγωνιζόμαστε. Το φιλικό με την Ελλάδα θα μας βοηθήσει να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δικοί μας παίκτες. Τέτοια εποχή, το βασικό είναι να μην τους επιβαρύνουμε και κυρίως να τους κρατήσουμε όσο μπορούμε πιο φρέσκους. Γι' αυτό θα ξεκουράσουμε μερικούς, όμως θέλουμε να νικήσουμε, όπως σε κάθε ματς. », δήλωσε ο 66χρονος τεχνικός.

      Ελάχιστες αλλαγές στην αποστολή του Γκιουνές σε σχέση με αυτή για τα προκριματικά του Μαρτίου, με τον έμπειρο τεχνικό να αφήνει εκτός τους Γκιονούλ (Μπεσίκτας) και Κιλίντς (Σίβασπορ) και να καλεί για πρώτη φορά τον μπακ της Αντάλιασπορ, Σανγκαρέ, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Γερμανία και έχει ρίζες από Γουϊνέα, αλλά και τους Σαχινέρ (χαφ, Κόνιασπορ, Μεράς (μπακ, Μπούρσασπορ).

      Αγωνιστικά Νέα: Ο 66χρονος τεχνικός αποκάλυψε πως θα ξεκουράσει ορισμένους ποδοσφαιριστές του. Νοκ άουτ δίνεται ο βασικός φορ Γιλμάζ (54/24) και ο μέσος Τοκόζ (2/0), ενώ ο φορ Ουνάλ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο και ενδέχεται να προφυλαχθεί. Πλήγμα με τον τραυματισμό του στόπερ της Στουτγάρδης Καμπάκ , ο οποίος έσπασε τη μύτη του και αποχώρησε από την αποστολή. Ενοχλήσεις είχαν ο κάπτεν/χαφ Εμρέ (97/9) και ο μπακ Τασντεμίρ (4/0) και δεν αποκλείεται να μην αγωνιστούν.

      Η αποστολή της Τουρκίας:

      Τερματοφύλακες: Μερτ Γκουνόκ (Μπασακσεχίρ), Γκόχκαν Ακάν (Ρίζεσπορ), Σιναν Μπολάτ (Άντβερπ), Ουγκουρτσάν Τσακίρ (Τράμπσονζπορ)

      Αμυντικοί: Ζεκί Τσελίκ (Λιλ), Τσαγκλάρ Σογιουντσού (Λέστερ), Κάαν Αϊχάν (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Ναζίμ Σανγκαρέ (Ανταλιασπορ), Ουμούτ Μεράς (Μπούρσασπορ), Μερίχ Ντεμιράλ (Σασσουόλο) , Χασάν Αλί (Φενερμπαχτσέ), Εμρέ Τασντεμίρ (Γαλατασαράι)

      Μέσοι: Αμπντουλκαντίρ Ομούρ (Τράμπσονσπορ), Ντενίζ Τουρούτς (Καϊσέρισπορ), Τσενγκίζ Ουντέρ (Ρόμα), Ντορουκάν Τοκόζ (Μπεσίκτας , Εφεκάν Καρατσά (Αλάνιασπορ), Γιουσούφ Γιαζίτσι (Τραμπζονσπόρ), Εμρέ Μπελόζογλου (Μπασακσεχίρ), Ιρφάν Καχβετσί (Μπασακσεχίρ), Μαχμούτ Τεκντεμίρ (Μπασακσεχίρ), Ογκουζάν Οζιακούπ (Μπεσίκτας), Οκάι Γιοκουσλού (Θέλτα), Γιούνους Μάλι (Βόλφσμπουργκ), Οζάν Τουφάν (Αλάνιασπορ), Γιουσούφ Γιαζίτσι (Τράμπσονσπορ), Ομέρ Αλί Σαχινερ (Κόνιασπορ), Χακάν Τσαλχάνογλου (Μίλαν)

      Επιθετικοί: Μπουράκ Γιλμάζ (Μπεσίκτας), Τσενκ Τοσούν (Εβερτον), Ενές Ουνάλ (Βαγιαδολίδ), Γκουβέν Γιαλτσίν (Μπεσίκτας), Κενάν Καραμάν (Στουτγκάρδη)

      ΕΛΛΑΔΑ (43η στη FIFA)

      Ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο την πορεία της στα προκριματικά του Euro 2020, επικρατώντας με 2-0 του Λιχτενστάιν στο Βαντούζ, ενώ απέσπασε ισοπαλία 2-2 από την έδρα της Βοσνίας, βασικής αντιπάλου για την 2η θέση του ομίλου. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 15’, ωστόσο έδειξε μέταλλο και ισοφάρισε με Φορτούνη και Κολοβό, ενώ είχε ευκαιρίες και για τη νίκη. Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη μετά από αρκετό καιρό, αφού είχε προηγηθεί το κάζο στο Nations League που έφερε και την αποχώρηση του Μίκαελ Σκίμπε.

      Ακολουθούν τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με την πρωτοπόρο Ιταλία (8/6) και την Αρμενία (11/6), όπου η «γαλανόλευκη» θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Από τις 22 Μαΐου μέχρι το πρωί της Τετάρτης (29/5) βρίσκονταν στην Ολλανδία, όπου πραγματοποίησε μίνι προετοιμασία, ενώ έδωσε και ένα φιλικό-ξεμούδιασμα με τοπική ομάδα του Άπελντοορν (2-0/ 31’ Μασούρας, 87’ Κουλούρης).

      «Θα είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Θα δούμε την κατάσταση στην οποία είμαστε, ενώ οι Τούρκοι παίζουν με τους Γάλλους στα προκριματικά, θα είναι κέρδος και για τους δυο. Η προετοιμασία μας έπρεπε να συντονιστεί, γιατί άλλοι παίκτες τελείωσαν στις 5 Μαΐου, άλλοι στις 17. Καταφέραμε να μεταφέρουμε μια εβδομάδα πίσω τον τελικό του Κυπέλλου, ήταν σημαντικό να προλάβουν οι παίκτες να ξεκουραστούν. Το κλίμα είναι αυτό που πρέπει. Πρέπει να δούμε την εικόνα μας και να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά δικαιολογία δεν υπάρχει. Δουλέψαμε με τις συνθήκες που υπήρχαν», δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, αναφερόμενος φυσικά στις πολλές απουσίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

      Αγωνιστικά Νέα: Πολλές και σημαντικές απουσίες. Οι βασικοί στόπερ Παπασταθόπουλος (86/3), Μανωλάς (39/1) και ο μεσοεπιθετικός Δώνης (9/1) είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους και θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ την ίδια στιγμή νοκ άουτ λόγω τραυματισμού τέθηκαν οι δύο δεξιοί μπακ, Τοροσίδης (100/0) και Μπακάκης (9/0) όπως και ο φορ Μήτρογλου (65/17).

      Η αποστολή της Ελλάδας:

      Τερματοφύλακες: Βασίλης Μπάρκας (ΑΕΚ), Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Αλέξανδρος Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ).

      Αμυντικοί: Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Αρσεναλ)*, Κώστας Μανωλάς (Ρόμα)*, Κώστας Σταφυλλίδης (Αουγκσμπουργκ), Δημήτρης Σιόβας (Λεγκανές), Λεονάρντο Κούτρης (Ολυμπιακός), Γιώργος Βαλεριάνος (Αρης), Γιάννης Κώτσιρας (Αστέρας Τρ.).

      Μέσοι: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κολοβός (Ομόνοια), Χάρης Μαυρίας (Ομόνοια), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Σιώπης (Αρης).

      Επιθετικοί: Τάσος Δώνης (Στουτγκάρδη)*, Τάσος Μπακασέτας (ΑΕΚ), Ευθύμης Κουλούρης (Ατρόμητος), Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Φιόρι Ντουρμισάι (Πανιώνιος).

      *Θα ενσωματωθούν στην αποστολή στις 3 Ιουνίου

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες