5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σλοβενία - Ρωσία

Προϊστορία

11/10/2021 ΣλοβενίαΡωσία 1 - 2
27/3/2021 ΡωσίαΣλοβενία 2 - 1
18/11/2009 ΣλοβενίαΡωσία 1 - 0
14/11/2009 ΡωσίαΣλοβενία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 224,898 53.2%
X
€ 112,692 26.7%
2
€ 85,199 20.2%
Over
€ 4,369 15.0%
Under
€ 24,853 85.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

152 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Ljudski vrt Stadion
  • Χωρητικότητα: 12994
  • Θεατές: 6524
Οι Σλοβένοι θέλουν να ελπίζουν, οι Ρώσοι θέλουν την πρωτιά

Οι Σλοβένοι θέλουν να ελπίζουν, οι Ρώσοι θέλουν την πρωτιά

Η Σλοβενία υποδέχεται τη Ρωσία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης του Μουντιάλ του Κατάρ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στη Μάλτα, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Σλοβακία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Την περασμένη Παρασκευή ταξίδεψε στη Μάλτα ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας. Έπρεπε απλώς να επιβεβαιώσει στο χορτάρι την ανωτερότητά της και το έκανε επικρατώντας «σβηστά» με 4-0, δίχως να συναντήσει σε καμία στιγμή αντίσταση από τους γηπεδούχους. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 27’ με τον Ίλισιτς και πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ανέβασε ρυθμό και στο 49’ ο Σπόραρ ήταν εκείνος ο οποίος πέτυχε το 0-2 τελειώνοντας στην ουσία την υπόθεση. Δεν έδειξε καμία διάθεση να πατήσει «φρένο» και στο 60’ ο Ίλισιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Σέσκο στο 67’, καθώς δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια, με τους αντιπάλους να προσπαθούν για το γκολ της τιμής δίχως όμως να καταφέρνουν κάτι αξιόλογο.

Με αυτόν τον τρόπο η Σλοβενία έφτασε στο τρίτο της «τρίποντο» σε αυτήν την προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου, έχοντας μπροστά της ένα «βουνό», καθώς απέχει 6 πόντους από την Κροατία και τη Ρωσία που συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ήταν No Goal.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Ματίας Κεκ τόνισε: «Έχουμε επίγνωση της δυσκολίας του αγώνα που μας περιμένει. Ξέρουμε την ποιότητα της ρωσικής ομάδας αλλά έχουμε κι εμείς τις επιθυμίες μας. Είναι ξεκάθαρη η σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού και δεν χρειάζεται να την αναφέρω εγώ. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε μία καλή εμφάνιση και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η απουσία του κεντρικού χαφ Ζάιτς (Φενέρμπαχτσε). Δεν προλαβαίνει και ο αμυντικός Μπλάζιτς (Φερεντσβάρος). Αμφίβολοι αλλά λογικά θα σφίξουν τα δόντια λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης ο μέσος Λόβριτς (Λουγκάνο) και οι επιθετικοί Ίλισιτς (Αταλάντα) και Σπόραρ (Μίντλεσμπρο).

Η αποστολή της Σλοβενίας:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (Σαλερνιτάνα), Βέκιτς (Πάκος Φερέιρα)

Αμυντικοί: Μέβλια (Αλάνιασπορ), Στογιάνοβιτς (Έμπολι), Μπάλκοβετς (Καραγκουμρούκ), Μπλάζιτς (Φερεντσβάρος), Κάρνιτσικ (Μούρα), Κόλμανιτς (Όστιν)

Μέσοι: Κούρτιτς (ΠΑΟΚ), Γκρινόι (Βενέτσια), Στούλατς (Έμπολι), Λόβριτς (Λουγκάνο), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Σερίν (Ριέκα), Ελσνίκ (Ολίμπια Λουμπιάνας)

Επιθετικοί: Ίλισιτς (Αταλάντα), Βέρμπιτς (Ντιναμό Κιέβου), Σπόραρ (Μίντλεσμπρο), Ζάχοβιτς (Πογκόν), Σέσκο (Σάλτσμπουργκ), Τίγανιτς (Γκεζτέπε)



ΡΩΣΙΑ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Σλοβακία. Ήταν το φαβορί του αγώνα και το απέδειξε στο χορτάρι, δίχως να εντυπωσιάσει σε καμία περίπτωση με την απόδοσή της. Παρ’ όλα αυτά πέτυχε μία εξαιρετικά σημαντική νίκη με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο 1-0. Μπήκε φουριόζα αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος και θα έκανε το έργο της πιο εύκολο. Δεν το βρήκε στις δύο πρώτες καλές στιγμές. Στο 24’ πάντως προηγήθηκε χάρη σε αυτογκόλ του Σκρίνιαρ μετά από παράλληλο γύρισμα. Πιέστηκε στη συνέχεια και οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση σε σουτ του Ντούντα μέσα από την περιοχή. Παρόμοια η εικόνα και στην επανάληψη. Έπαιξε προσεκτικά για να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα. Τα κατάφερε με πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ Σαφόνοφ ο οποίος επενέβη σε κάθε περίπτωση που χρειάστηκε.

Η Ρωσία πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία της και πλέον διεκδικεί στα ίσα την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Η συγκομιδή των 16 βαθμών τη φέρνει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με την Κροατία λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Φυσικά ο στόχος της δεν είναι άλλος από την πρωτιά που οδηγεί απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι έχει εξασφαλίσει την πρώτη δυάδα. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν No Goal.

«Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου για τον αγώνα με τη Σλοβακία. Εγώ ήμουν αυτός που είχε την ευθύνη γιατί δεν εξήγησα σωστά το πλάνο και δεν το έκανα κατανοητό. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές η Σλοβακία από τη Σλοβενία. Διαθέτουν ποδοσφαιριστές με παρόμοια χαρακτηριστικά. Θεωρώ ότι είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε παίξει μέχρι τώρα και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να πάρουμε τη νίκη» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Βαλερί Καρπίν.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο μεσοεπιθετικός Μίραντσουκ (Αταλάντα). Γνωστοί οι «πονοκέφαλοι». Έχει θέσει εαυτόν εκτός Εθνικής ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ Τζιούμπα (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης). Τραυματίας ο επιτελικός χαφ Γκολόβιν (Μονακό). Θα απουσιάσουν εκ νέου ο εξτρέμ Ιόνοφ (Κράσνονταρ), οι χαφ Ζόμπνιν (Σπαρτάκ Μόσχας), Μακάροβ (Ντιναμό Μόσχας), Γκλουσάκοβ (Χίμκι), ο μπακ Καραβάεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), ο αμυντικός χαφ Μαγκέεβ (Λοκομοτίβ Μόσχας). Αποσύρθηκε ο μπακ Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Η αποστολή της Ρωσίας:

Τερματοφύλακες: Γκιγιέρμε (Λοκομοτίβ Μόσχας), Λινιόβ (Λεβερκούζεν), Σαφόνοβ (Κράσνονταρ), Ντιούπιν (Ρούμπιν Καζάν)

Αμυντικοί: Κουντριασόβ (Ανταλιασπόρ), Τζικίγια (Σπαρτάκ Μόσχας), Ντιβιέγιεβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σαμοσνίκοβ (Ρούμπιν Καζάν), Οσιπένκο (Ροστόβ), Σουτόρμιν (Ζενίτ), Τσιστιακόβ (Ζενίτ), Τερέχοβ (Σότσι), Αντάμοβ (Ουράλ)

Μέσοι: Κουζιάγιεβ (Ζενίτ), Α. Μίραντσουκ (Αταλάντα), Γιερόκχιν (Ζενίτ), Μπαρίνοβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μπακάγιεβ (Σπαρτάκ Μόσχας), Ζεμαλέτνινοβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ακχμέτοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Φόμιν, Ζακχαριάν (Ντιναμό Μόσχας), Γκλέμποβ (Ροστόφ)

Επιθετικοί: Σμολόβ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ζαμπολότνι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αγκαλάροβ (Ούφα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με διαφορετικό -αλλά εξίσου μεγάλο- κίνητρο πάνε στο συγκεκριμένο αγώνα η Σλοβενία και η Ρωσία. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες τους για να τερματίσουν σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν το «διπλό» για να συνεχίσουν να κυνηγούν την κορυφή, την ώρα που και ενδεχόμενη ισοπαλία θα τους κρατήσει σταθερά εντός δυάδας. Αναμένεται μεγάλη «μάχη» που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Κανένας λόγος να μπλέξουμε με σημείο, τα 2-3 γκολ φαίνονται καλή επιλογή και θα τα στηρίξουμε.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ρωσία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  2 Ρωσία 10 22 7 1 2 19:6
  4 Σλοβενία 10 14 4 2 4 13:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.27% έπαιξε: X2
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες