1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρωσία - Σλοβενία

Προϊστορία

11/10/2021 ΣλοβενίαΡωσία 1 - 2
27/3/2021 ΡωσίαΣλοβενία 2 - 1
18/11/2009 ΣλοβενίαΡωσία 1 - 0
14/11/2009 ΡωσίαΣλοβενία 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,576,258 84.9%
X
€ 169,945 9.2%
2
€ 110,094 5.9%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 16:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

109 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Fisht Olympic Stadium
  • Χωρητικότητα: 44287
Υπερβολικό φαβορί οι Ρώσοι

Υπερβολικό φαβορί οι Ρώσοι

Η Ρωσία υποδέχεται τη Σλοβενία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στη Μάλτα, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας την Κροατία.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Άλλωστε στη Ρωσία υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες σε όλα τα παιχνίδια εδώ και μήνες.

ΡΩΣΙΑ

Την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψε στη Μάλτα για να αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας εκτός έδρας. Δεν εντυπωσίασε σε καμία περίπτωση με την απόδοσή της αλλά πήρε τη νίκη (3-1) και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά της για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Πίεσε από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον αρχηγό Τζιούμπα ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα μέσα από την περιοχή στο 23’. Δώδεκα λεπτά αργότερα βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον προωθημένο δεξιό μπακ Μάριο Φερνάντες κι έδειξε να «καθαρίζει» την υπόθεση. Το υπέρ της 2-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια. Παρουσιάστηκε χαλαρή στην επανάληψη και οι γηπεδούχοι μείωσαν με «κεραυνό» του Εμπόνγκ στο 56’. Στη συνέχεια δέχτηκε πίεση και ήταν αγχωμένη μέχρι το τέλος, όμως στις καθυστερήσεις ο Σομπόλεφ «κλείδωσε» την επικράτησή της στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της Μάλτας.

Η Ρωσία πήρε αυτό που ήθελε από το ταξίδι της στο νησί της Μεσογείου και τώρα θα κληθεί να δείξει ποια ομάδα θα είναι το αφεντικό στον 8ο όμιλο. Κι αυτό διότι η προσεχής αντίπαλος Σλοβενία συγκατοικεί μαζί της στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την πρεμιέρα, με την Κροατία και τη Σλοβακία να έχουν ήδη μείνει πίσω. Φυσικά ο στόχος της διοργανώτριας του προηγούμενου Μουντιάλ δεν είναι άλλος από την κορυφή και το απευθείας εισιτήριο για τα τελικά του τουρνουά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ τόνισε: «Υπήρχε πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού μας κόντρα στη Μάλτα επειδή αρκετοί από τους σημαντικούς μέσους μας εντάχθηκαν την τελευταία στιγμή και δεν είχαν προπονηθεί. Θα πρέπει να το διορθώσουμε γιατί ο αγώνας με τη Σλοβενία είναι δύσκολος και θέλουμε να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί νέα προβλήματα. Πλήρης.

Η αποστολή της Ρωσίας:

Τερματοφύλακες: Λιούνοφ (Ζενίτ), Σουνίν (Ντιναμό Μόσχας), Ντιούπιν (Ρούμπιν Καζάν)

Αμυντικοί: Ζιρκόφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Κουντριασόφ (Αντάλιασπορ), Ντζικίγια (Σπαρτάκ Μόσχας), Σεμιόνοφ (Αχμάτ Γκρόζνι), Καραβάγιεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Γιεβγκένιεφ (Ντιναμό Μόσχας), Σμόλνικοφ (Κράσνονταρ), Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νέουσταλντερ (Ντιναμό Μόσχας), Κουτέποφ (Σπάρτακ Μόσχας), Σαμοσίνκοφ (Ρούμπιν Καζάν), Ζιρόφ (Σάντχαουζεν)

Μέσοι: Ζιόνοφ (Κράσνονταρ), Οζντόγιεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Κουζιάγιεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Αλ. Μίραντσουκ (Αταλάντα), Μπακάγιεφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Μοστοβόι (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Φόμιν (Ντιναμό Μόσχας), Μίρτσοφ (Κίμκι), Ζεμαλεντίνοφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μούκχιν (Λοκομοτίβ Μόσχας)

Επιθετικοί: Τζιούμπα (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ζαμπολότνι (Σότσι), Σομπόλεφ (Σπάρτακ Μόσχας)



ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πολύ δύσκολο έργο στο βαλκανικό ντέρμπι με την Κροατία στην πρεμιέρα. Ανέτρεψε τα προγνωστικά που την ήθελαν να είναι το αουτσάιντερ και πανηγύρισε ένα σπουδαίο «τρίποντο» με το «φτωχό» αλλά αρκετό 1-0. Δέχτηκε πίεση στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και κινδύνευσε σοβαρά δύο φορές. Στο 6’ το σουτ του Κράμαριτς έφυγε μόλις άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Βλάσιτς σταμάτησε πρώτο στον Όμπλακ και στη συνέχεια στο δοκάρι της εστίας της. Κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 15’ με σουτ του Λόβριτς το οποίο κόντραρε κι άλλαξε πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Πήρε τα ηνία από εκείνο το σημείο κι έπειτα και δεν απειλήθηκε ξανά μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη έκλεισε σωστά τους διαδρόμους κι ανησύχησε μόνο μία φορά από σουτ του Πέρισιτς στο 84’. Το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη.

Με αυτόν τον τρόπο η Σλοβενία έστειλε το δικό της μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα έχει σκοπό να αποτελέσει κομπάρσο στον 8ο όμιλο και ήδη φιγουράρει στην κορυφή μετά την πρώτη «στροφή» παρέα με την προσεχή της αντίπαλο Ρωσία. Αν πάρει κάτι καλό και στο Σότσι θα αφήσει υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας, αναζητώντας μία καλή πορεία που θα την φέρει στη δυάδα.

«Ήταν κρίμα που δεν υπήρχαν οπαδοί για να πανηγυρίσουν μαζί μας. Υπάρχει χαρά αλλά όχι ευφορία. Η νίκη που πήραμε ήταν για τον κόσμο μας, για να τους δώσουμε ένα λόγο να πανηγυρίζουν. Ξεκινήσαμε τα προκριματικά όπως θέλαμε κερδίζοντας έναν αντίπαλο υψηλής ποιότητας. Έχουμε όμως ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Ρωσία που είναι πολύ απαιτητικό κι έχουμε αφοσιωθεί σε αυτό. Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα» ήταν τα λόγια του προπονητή της εθνικής ομάδας, Ματίας Κεκ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχει κάποιος φρέσκος «πονοκέφαλος».

Η αποστολή της Σλοβενίας:

Τερματοφύλακες: Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Μπέλετς (Σαλερνιτάνα), Φρίλιχ (Ολίμπια Λιουμπλιάνα)

Αμυντικοί: Γιόκιτς (Ούφα), Μέβλια (Σότσι), Στογιάνοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σκούμπιτς (Κόνιασπορ), Μπάλκοβετς (Φατίχ Καραγκουμρούκ), Μπλάζιτς (Φέρεντσβαρος), Μπαϊρίτς (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Γιούρτσεβιτς (Όσιγιεκ), Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς)

Μέσοι: Ίλιτσιτς (Αταλάντα), Κούρτιτς (Πάρμα), Ζάιτς (Τζένοα), Μπιγιόλ (Ανόβερο), Τσρνιγκόι (Βενέτσια), Βέτριχ (Γκαζιαντέπ), Βούτσκιτς (Σαραγόσα), Λόβριτς (Λουγκάνο), Κούτερ (Μούρα)

Επιθετικοί: Σπόραρ (Μπράγκα), Μπόχαρ (Όσιγιεκ), Κράμερ (Ζυρίχη), Ζάχοβιτς (Πογκόν)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρωσία δεν εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της κόντρα στη Μάλτα εκτός έδρας αλλά δεν «στραβοπάτησε» και τώρα θα πρέπει να ξεπεράσει ένα σαφώς πιο υψηλό «εμπόδιο» όπως είναι η Σλοβενία. Οι γηπεδούχοι είναι δικαίως το φαβορί αλλά οι τιμές του άσου είναι πολύ χαμηλές, με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σοβαρότητα απέναντι στην Κροατία και πανηγύρισαν ένα σπουδαίο «τρίποντο». Θεωρούμε ότι θα γίνει αρκετά ισορροπημένη «μάχη» και θα πάμε με την ισοπαλία στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 8ος όμιλος
  2 Ρωσία 10 22 7 1 2 19:6
  4 Σλοβενία 10 14 4 2 4 13:12
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Rin, με το υψηλότερο yield +5.42% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες