7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία - Μαυροβούνιο

Προϊστορία

14/6/2022 ΡουμανίαΜαυροβούνιο 0 - 3
4/6/2022 ΜαυροβούνιοΡουμανία 2 - 0
20/11/2018 ΜαυροβούνιοΡουμανία 0 - 1
7/9/2018 ΡουμανίαΜαυροβούνιο 0 - 0
4/9/2017 ΜαυροβούνιοΡουμανία 1 - 0
4/9/2016 ΡουμανίαΜαυροβούνιο 1 - 1
31/5/2008 ΡουμανίαΜαυροβούνιο 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 104,875 77.9%
X
€ 14,630 10.9%
2
€ 15,157 11.3%
Over
€ 2,082 21.7%
Under
€ 7,503 78.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

111 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

3

3

Σουτ εκτός εστίας

5

60%

Κατοχή μπάλας

40%

4

Οφσάιντ

1

0

Αποκρούσεις

2

4

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

5

11

Σέντρες

13

5

Αλλαγές

5

11

Φάουλ

13

0

Ασίστ

3

0

Αντεπιθέσεις

0

13

Πλάγια Άουτ

13

14

Εκτελέσεις Φάουλ

15

5

Ελεύθερα Λακτίσματα

5

8

Προσπάθειες Για Γκολ

12

3

«Κομμένα» Σουτ

4

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadionul Rapid-Giulesti
  • Χωρητικότητα: 14047
  • Θεατές: 11657
Οι «τρικολόρ» ψάχνουν εκδίκηση αλλά δεν θα είναι εύκολο

Οι «τρικολόρ» ψάχνουν εκδίκηση αλλά δεν θα είναι εύκολο

Η Ρουμανία θα κοντραριστεί με το Μαυροβούνιο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη εντός έδρας κόντρα στη Φινλανδία, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο «σπίτι» τους με τη Βοσνία.

Θα παίξει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, μια και το περασμένο Σάββατο αντιμετώπισε εντός έδρας τη Φινλανδία και νίκησε με το οριακό αλλά πολύτιμο 1-0. Μπήκε φουριόζα στο ματς κι αναζήτησε ένα γρήγορο γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο της. Πίεσε αφόρητα και στο 13’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Τσιτσαλντάου. Ένα λεπτό αργότερα κέρδισε πέναλτι αλλά ο Πούσκας νικήθηκε από τον Γιορόνεν. Επέμεινε και δικαιώθηκε ανοίγοντας το σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρας. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Μπάνκου με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στην επανάληψη όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πίεσαν αφόρητα ψάχνοντας την ισοφάριση. Έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Λουντ. Ο γκολκίπερ Νίτσα εξελίχθηκε σε μορφή αποκρούοντας πολύ καλές προσπάθειες του Πογιάνπαλο σε δύο περιπτώσεις. Άντεξε πάντως μέχρι το φινάλε και το τελευταίο σφύριγμα τη βρήκε να πανηγυρίζει.

Με αυτόν τον αγχωτικό και περιπετειώδη τρόπο η Ρουμανία κατόρθωσε να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη στο Nations League και παράλληλα να αφήσει πίσω της τις δύο διαδοχικές αποτυχίες που είχαν προηγηθεί και είχαν δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στο εσωτερικό της. Οι «τρικολόρ» έχουν συγκεντρώσει 3 βαθμούς και παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου γκρουπ, ωστόσο πλέον έχουν μπει στο κόλπο ακόμα και για την πρωτιά. Και τα τρία ματς τους στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Under και No Goal.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Έντουαρντ Ιορντανέσκου υποστήριξε: «Στον αγώνα με τη Φινλανδία είχαμε μία καλή βραδιά και δείξαμε ότι η Ρουμανία διαθέτει χαρακτήρα κι έχει μέλλον. Δείχνουμε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα κι αυτό το γεγονός μου δίνει αυτοπεποίθηση για όσα θα ακολουθήσουν. Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που μπορούμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά των προηγούμενων προπονητών και είναι σαν να χτίζω ένα τούβλο κάθε μέρα. Όσο η κριτική είναι αξιοπρεπής και δίκαιη δεν έχω κανένα πρόβλημα να τη δέχομαι».

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει ξανά ο αμυντικός Κριστέα (Στέαουα Βουκουρεστίου), όπως και ο επιθετικός Άλιμπεκ (Ατρόμητος).

Η αποστολή της Ρουμανίας:

Τερματοφύλακες: Νίτσα (Σπάρτα Πράγας), Ταρνοβάνου (Στεάουα), Αϊοάνι (Φαρούλ Κονστάντα), Μόλντοβαν (Ραπίντ)

Αμυντικοί: Κίρικες (Σασουόλο), Μπάνκου (Ουνιβερσιτατέα), Μάνεα (Κλουζ), Ρους (Φέχερβαρ), Μπούρκα (Κλουζ), Καμόρα (Κλουζ), Ράτιου (Ουέσκα), Κρίστεα (Στεάουα), Γκίτα (Κρακόβια), Στεφανέσκου (Σέπσι)

Μέσοι: Μαξίμ (Γκαζιαντέπ), Ρ. Μάριν (Κάλιαρι), Τσιτσαλντάου (Γαλατασαράι), Μιτρίτσα (ΠΑΟΚ), Μιχαίλα (Αταλάντα), Σορέσκου (Ρακόβ), Κρέτσου (Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα), Μ. Μάριν (Πίζα), Ολάρου (Στεάουα), Ποπέσκου (Στεάουα), Πάουν (Σέπτσι)

Επιθετικοί: Πούσκας (Πίζα), Αλιμπέκ (Ατρόμητος), Ιβάν (Ουνιβερσιτατέα), Τανάσε (Στεάουα)

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» το υποχρέωσε να μετρήσει τις δυνάμεις του εντός έδρας με αντίπαλο την πιο ποιοτική και θεωρητικά πιο ισχυρή Βοσνία. Κινδύνευσε σοβαρά με ήττα αλλά απέσπασε ισοπαλία 1-1 που θεωρήθηκε θετικό αποτέλεσμα δίχως την παραμικρή αμφιβολία. Το πρώτο μέρος δεν έκρυβε πολλές εκπλήξεις όμως ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε προηγηθεί. Οι δύο αντίπαλοι δημιούργησαν από μία καλή στιγμή. Στο 42’ «άγγιξε» το γκολ όταν ο Γιόβοβιτς έκανε εκπληκτική ατομική ενέργεια και πλάσαρε, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Δεν ήταν το ίδιο πειστικό στο δεύτερο σαρανταπεντάλπετο. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα πήραν το προβάδισμα με πλασέ του Μέναλο στο 62’, έπειτα από καλά εκδηλωμένη αντεπίθεση. Έβγαλε αντίδραση και πίεσε ψάχνοντας την ισοφάριση. Τα κατάφερε στο 77’ με σουτ του Μάρουσιτς που κόντραρε κι άλλαξε πορεία. Κυνήγησε και την ανατροπή και είχε ακόμα μία καλή ευκαιρία με τον σκόρερ, χωρίς πάντως να διαφοροποιηθεί η κατάσταση.

Το Μαυροβούνιο τα καταφέρνει αρκετά καλά έως τώρα σ’ έναν όμιλο που δεν υπάρχει κάποιο μεγαθήριο. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια του όμως η συγκομιδή των 4 βαθμών, φέρνει τα «γενναία γεράκια» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, υστερώντας στην ισοβαθμία με τη Φινλανδία. Ο πρώτος και βασικός τους στόχος πάντως είναι να αποφύγουν την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία. Σύνολο που αρέσκεται να παίζει «σφιχτά», δεν είναι τυχαίο ότι και τα τρία ματς στο φετινό Nations League ήταν Under.

«Οι παίκτες μου έκαναν ακόμα μία καλή εμφάνιση στον αγώνα με τη Βοσνία. Είχαμε τακτική πειθαρχία, υπευθυνότητα στο παιχνίδι μας και μαχητικό πνεύμα. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο όταν παίζουμε δίχως δύο παίκτες του επιπέδου του Γιόβετιτς και του Σάβιτς. Είναι οι αρχηγοί μας και λείπουν πολύ. Ο κόσμος μας έδωσε μεγάλη βοήθεια και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα κι έχουμε προσπαθήσει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τη Ρουμανία. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Μίοντραγκ Ραντούλοβιτς.

Αγωνιστικά Νέα: Ο δεξιός χαφ Μάρουσιτς (Λάτσιο) έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού. Στα «πιτς» και ο μέσος Χακσαμπάνοβιτς (Τζουργκάρντεν).

Η αποστολή του Μαυροβουνίου:

Τερματοφύλακες: Μιγιάτοβιτς (ΜΤΚ), Πέτκοβιτς (Ανζέ), Μ. Ντραγκόγιεβιτς (Μπουντούτσνοστ), Α. Ντραγκόγιεβιτς (Ντέσιτς)

Αμυντικοί: Τομάσεβιτς (Τομπόλ), Μάρουσιτς (Λάτσιο), Βέσοβιτς (Καραμπάγκ), Ραντούνοβιτς (Στεάουα), Βούγιατσιτς (Παρτιζάν), Μπάλιτς (Ζαγκλέμπιε Λούμπιν), Σίπσιτς (Τενερίφη), Μίλοβιτς (Βόζντοβατς), Βούκτσεβιτς (Ριέκα), Τούτλ (Ντέσιτς)

Μέσοι: Γιόβονιτς (Σούτιεσκα), Γιάνκοβιτς (Χαποέλ Τελ Αβίβ), Σκέκιτς (Ζαγκλέμπιε Λούμπιν), Χακσαμπάνοβιτς (Τζουργκάρντεν), Όσμαγιτς (Μπαντιρμασπόρ), Ραϊτσκοβιτς (Μπουντούτσνοστ), Μπόζοβιτς (Ντέσιτς), Βούκτσεβιτς (Ούτα Αράντ), Σαβίσεβιτς (Σαμσονσπόρ), Βούκοτιτς (Μποαβίστα), Καμάι (Κισβάρντα), Μπουμπάνια (Σούτιεσκα), Τέρζιτς (Μπουντούτσνοστ)

Επιθετικοί: Μπειτσάρι (Ντέσιτς), Γιόβετιτς (Χέρτα), Μουγκόσα (Ίντσεον), Ντουράνοβιτς (Κολουμπάρα), Κρίστοβιτς (Ντουναϊσκα Στρέντα), Σέκουλιτς (Ίσκρα), Ντουκάνοβιτς (Μπουντούτσνοστ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ρουμανία ψάχνει μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη μέσω της οποίας θα αφήσει οριστικά την γκρίνια πίσω της, έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημα στο Nations League. Παράλληλα αναζητά εκδίκηση από το Μαυροβούνιο για την ήττα πριν από περίπου μία εβδομάδα. Οι «τρικολόρ» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επικράτησή τους κόντρα στη Φινλανδία, όμως δεν χωρά αμφιβολία πως δεν εμπνέουν την παραμικρή εμπιστοσύνη. Από την άλλη τα «γεράκια» θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και να ανατρέψουν τα προγνωστικά. Δεν συμφωνούμε με το φαβοριτισμό των γηπεδούχων αλλά δεν θα τον κοντράρουμε. Θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο σε άκρως ελκυστική τιμή.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Μαυροβούνιο, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.51 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ρουμανία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.51 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  3 Μαυροβούνιο 6 7 2 1 3 6:6
  4 Ρουμανία 6 7 2 1 3 6:8
Εμφάνιση όλων
Μαυροβούνιο - Τελ. αγώνες
25/3/2024
Μαυροβούνιο
Βόρεια Μακεδονία
1 - 0
21/3/2024
Λευκορωσία
Μαυροβούνιο
0 - 2
19/11/2023
Ουγγαρία
Μαυροβούνιο
3 - 1
16/11/2023
Μαυροβούνιο
Λιθουανία
2 - 0
17/10/2023
Σερβία
Μαυροβούνιο
3 - 1
12/10/2023
Μαυροβούνιο
Λίβανος
3 - 2
10/9/2023
Μαυροβούνιο
Βουλγαρία
2 - 1
7/9/2023
Λιθουανία
Μαυροβούνιο
2 - 2
20/6/2023
Μαυροβούνιο
Τσεχία
1 - 4
17/6/2023
Μαυροβούνιο
Ουγγαρία
0 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +18.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες