6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μαυροβούνιο - Ρουμανία

4/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 627
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 694 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρουμανία - Μαυροβούνιο στις 14/6/2022

Προϊστορία

14/6/2022 ΡουμανίαΜαυροβούνιο 0 - 3
4/6/2022 ΜαυροβούνιοΡουμανία 2 - 0
20/11/2018 ΜαυροβούνιοΡουμανία 0 - 1
7/9/2018 ΡουμανίαΜαυροβούνιο 0 - 0
4/9/2017 ΜαυροβούνιοΡουμανία 1 - 0
4/9/2016 ΡουμανίαΜαυροβούνιο 1 - 1
31/5/2008 ΡουμανίαΜαυροβούνιο 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 22,214 14.7%
X
€ 40,612 26.8%
2
€ 88,669 58.5%
Over
€ 5,789 24.1%
Under
€ 18,250 75.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

123 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

1

7

Σουτ εκτός εστίας

5

46%

Κατοχή μπάλας

54%

3

Οφσάιντ

1

1

Αποκρούσεις

3

2

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

3

15

Σέντρες

21

5

Αλλαγές

5

13

Φάουλ

17

1

Ασίστ

0

1

Αντεπιθέσεις

0

19

Πλάγια Άουτ

28

18

Εκτελέσεις Φάουλ

16

7

Ελεύθερα Λακτίσματα

10

14

Προσπάθειες Για Γκολ

6

2

«Κομμένα» Σουτ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion Pod Goricom
  • Χωρητικότητα: 15230
  • Θεατές: 3998
Με σημαντικές απουσίες το Μαυροβούνιο, επίσημο ντεμπούτο Ιορντανέσκου στην Ρουμανία

Με σημαντικές απουσίες το Μαυροβούνιο, επίσημο ντεμπούτο Ιορντανέσκου στην Ρουμανία

Μαυροβούνιο και Ρουμανία αναμετρούνται στην Ποντγκόριτσα για την πρεμιέρα του Nations League. Με σημαντικές απουσίες οι γηπεδούχοι, επίσημο ντεμπούτο Ιορντανέσκου στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

* «Στάντιον Ποντ Γκόριτσομ» (11.050 θ.) Ποντγκόριτσα.

Δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση στα προκριματικά του Μουντιάλ, τερματίζοντας 4o, πάνω μόνο από Λετονία και Γιβραλτάρ. Δεν μπορούσε να ελπίζει και σε πολλά περισσότερα σε όμιλο με Ολλανδία, Τουρκία και Νορβηγία, κερδίζοντας μόνο τις δύο ουραγούς, ωστόσο πήρε δύο τιμητικές ισοπαλίες με Τούρκους (2-2 εκτός) και Ολλανδούς (2-2 εντός) παρότι και στα δύο ματς βρέθηκε πίσω με 2-0.

Στα φιλικά του Μαρτίου, έχασε με 1-0 από την Αρμενία αλλά ακολούθησε η νίκη επί της Ελλάδας (1-0), πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μπροστά της έχει τα παιχνίδια του Nations League, με το έργο της να μην είναι εύκολο στο όμιλο βαλκανικού χρώματος με Ρουμανία, Βοσνία και Φινλανδία.

Στον πάγκο του από τον Δεκέμβριο του 2020 ο Μιοντάγκρ Ραντούλοβιτς, ο οποίος παρουσιάζει μια μαχητική ομάδα, αλλά χωρίς την ποιότητα για το βήμα παραπάνω. Ο ίδιος έχει θέσει ως στόχο την αναμόρφωση της ομάδας, δίνοντας σταδιακά ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστής. Ενδεικτικό ότι ο ίδιος κάλεσε 32 ποδοσφαιριστές για τους τέσσερις αγώνες του Nations League. Εν όψει του σημερινού, σχολίασε: «Η Ρουμανία είναι μια ποιοτική ομάδα που έχει νέο προπονητή. Παρόλα αυτά δεν έχουν αλλάξει το στυλ παιχνιδιού, στο οποίο έχουμε την απάντηση. Διαθέτουν παίκτες που παίζουν σε εξαιρετικά ποιοτικές ομάδες. Σεβόμαστε την Ρουμανία αλλά έχω απόλυτη αυτοπεποίθηση στην ποιότητα των παικτών μου. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Κάθε βαθμός είναι σημαντικό και θα πάμε για τη νίκη».

Αγωνιστικά Νέα: Κατεβαίνει χωρίς τους δύο αστέρες της, αφού ο ηγετικός στόπερ Σάβιτς (Ατλέτικο Μαδρίτης) είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ ο αναντικατάστατος φορ Γιόβετιτς (Χέρτα) δεν υπολογίζεται για το σημερινό σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν ο έτερος φορ Τζούρτζεβιτς (Σπόρτινγκ Χιχόν), ο στόπερ Σίμιτς (Λιεπάγια) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Τσάρεβιτς (Μπαρτσελόνα Β’). Δεν προλαβαίνει τον αγώνα ο αμυντικός Σίπσιτς (Τενερίφη) αφού έχει υποχρεώσεις με το σύλλογο του. Αμφίβολος ο μέσος Όσμαγιτς (Μπαντιρμασπόρ) ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο αμυντικός μέσος Βούκσεβιτς (Λεβάντε).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μιγιάτοβιτς (ΜΤΚ), Πέτκοβιτς (Ανζέ), Μ. Ντραγκόγιεβιτς (Μπούντουκνοστ), Α. Ντραγκόγιεβιτς (Ντέσιτς)

Αμυντικοί: Τομάσεβιτς (Τομπόλ), Μάρουσιτς (Λάτσιο), Βέσοβιτς (Καραμπάγκ), Ραντούνοβιτς (Στεάουα), Βούγιατσιτς (Παρτιζάν), Μπάλιτς (Ζαγκλέμπιε Λούμπιν), Σίπσιτς (Τενερίφη), Μίλοβιτς (Βόζντοβατς), Βούκτσεβιτς (Ριέκα), Τούτλ (Ντέσιτς)

Μέσοι: Γιόβονιτς (Σούτιεσκα), Γιάνκοβιτς (Χαποέλ Τελ Αβίβ), Σκέκιτς (Ζαγκλέμπιε Λούμπιν), Χακσαμπάνοβιτς (τζουργκάρντεν), Όσμαγιτς (Μπαντιρμασπόρ), Ραϊτσκοβιτς (Μπούντουκνοστ), Μπόζοβιτς (Ντέσιτς), Βούκτσεβιτς (Ούτα Αράντ), Σαβίσεβιτς (Σαμσονσπόρ), Βούκοτιτς (Μποαβίστα), Καμάι (Κισβάρντα), Μπουμπάνια (Σούτιεσκα), Τέρζιτς (Μπουντουκνόστ)

Επιθετικοί: Μπειτσάρι (Ντέσιτς), Γιόβετιτς (Χέρτα), Μουγκόσα (Ίντσεον), Ντουράνοβιτς (Κολουμπάρα), Κρίστοβιτς (Ντουναϊσκα Στρέντα), Σέκουλιτς (Ίσκρα), Ντουκάνοβιτς (Μπούντουκνοστ)«Αυτοκτόνησε» στα προκριματικά του Μουντιάλ, αφού κρατούσε στα χέρια της την 2η θέση αλλά μία αγωνιστική πριν το τέλος «κόλλησε» στο 0-0 με την Ισλανδία στην έδρα της και επέτρεψε στην Βόρεια Μακεδονία να την προσπεράσει και να πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ.

Ο Μιρέλ Ραντόι αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της μετά την αποτυχία στα προκριματικά του Μουντιάλ. Αντικαταστάτης του ο Έντι Ιορντανέσκου, ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο στα δύο φιλικά του Μαρτίου με Ελλάδα (0-1) και Ισραήλ (2-2). Όχι καλές εμφανίσεις για τους Ρουμάνους, όμως υπήρξε το ελαφρυντικό των πολλών απουσιών λόγω κορωνοϊού.

Στόχος η πρώτη θέση σε όμιλο με Βοσνία, Φινλανδία και Μαυροβούνιο, ώστε να ανέβει στην League A και παράλληλα να έχει εναλλακτικό δρόμο για τα τελικά του Euro. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε για το νέο ξεκίνημα και την πορεία της ομάδας στο Nations League: «Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό σε κάθε ματς να δείχνουμε συγκέντρωση, χαρακτήρα, επιθυμία και το τελικό αποτέλεσμα να είναι αποτέλεσμα αυτών των πραγμάτων. Οι παίκτες που είναι στην αποστολή πρέπει να τα δώσουν όλα. Οι απαιτήσεις μου είναι πολύ υψηλές. Όσοι δεν δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις και στο γήπεδο, θα το λάβω υπόψη όταν κάνω τις επόμενες κλήσεις. Τα αποτελέσματα δεν θα αλλάξουν έως ότου αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε».

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός φορ Πούσκας (Πίζα) και ο χαφ Μάριν (Πίζα) άργησαν να ενσωματωθούν στην αποστολή λόγω της συμμετοχής της ιταλικής ομάδας στα μπαράζ της Σέριε Β και σύμφωνα με τα ρουμάνικα Μέσα ο Ιορντανέσκου σκέφτεται να τους προφυλάξει για το σημερινό. Αμφίβολος και ο δεξιός μπακ-χαφ Σορέσκου (Ρακόβ). Αποσύρθηκε από την Εθνική ο αμυντικός Τόσκα (Γκαζιαντέπ).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Νίτα (Σπάρτα Πράγας), Ταρνοβάνου (Στεάουα), Αϊοάνι (Φαρούλ Κονστάντα), Μόλντοβαν (Ραπίντ)

Αμυντικοί: Κίρικες (Σασουόλο), Μπάνκου (Ουνιβερσιτατέα), Μάνεα (Κλουζ), Ρους (Φέχερβαρ), Μπούρκα (Κλουζ), Καμόρα (Κλουζ), Ράτιου (Ουέσκα), Κρίστεα (Στεάουα), Γκίτα (Κρακόβια), Στεφανέσκου (Σέπσι)

Μέσοι: Μαξίμ (Γκαζιαντέπ), Ρ. Μάριν (Κάλιαρι), Κιτσαλντάου (Γαλατασαράι), Μιτρίτσα (ΠΑΟΚ), Μιχαίλα (Αταλάντα), Σορέσκου (Ρακόβ), Κρέτσου (Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα), Μ. Μάριν (Πίζα), Ολάρου (Στεάουα), Ποπέσκου (Στεάουα), Πάουν (Σέπτσι)

Επιθετικοί: Πούσκας (Πίζα), Αλιμπέκ (Ατρόμητος), Ιβάν (Ουνιβερσιτατέα), Τανάσε (Στεάουα).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Βαλκανική μονομαχία στην Ποντγκόριτσα, με τους γηπεδούχους να κατεβαίνουν χωρίς τα αστέρια τους και τους Ρουμάνους να ψάχνουν ένα νέο ξεκίνημα με τον Ιορντανέσκου στον πάγκο. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα πήγαν καλά στα δύο φιλικά του Μαρτίου, είχαν όμως αρκετά προβλήματα με κορωνοϊό και θα κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους δώσει και ψυχολογία εν όψει της συνέχειας. Θα τους δώσουμε τον πρώτο λόγο σε μια δύσκολη πάντως έδρα με το «διπλό» στο οριακό 2.60.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
3ος Όμιλος
  3 Μαυροβούνιο 6 7 2 1 3 6:6
  4 Ρουμανία 6 7 2 1 3 6:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Anarxos με το υψηλότερο yield +1.40% έπαιξε: Goal
  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +18.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες