14

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία - Λευκορωσία

Προϊστορία

12/10/2023 ΛευκορωσίαΡουμανία 0 - 0
28/3/2023 ΡουμανίαΛευκορωσία 2 - 1
11/11/2020 ΡουμανίαΛευκορωσία 5 - 3
7/10/2011 ΡουμανίαΛευκορωσία 2 - 2
7/9/2010 ΛευκορωσίαΡουμανία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 346,287 87.8%
X
€ 33,891 8.6%
2
€ 14,362 3.6%
Over
€ 21,187 33.2%
Under
€ 42,560 66.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

47 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

4

8

Σουτ εκτός εστίας

4

52%

Κατοχή μπάλας

48%

0

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

0

13

Φάουλ

12

2

«Κομμένα» Σουτ

9

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Arena Nationala
  • Χωρητικότητα: 55611
  • Θεατές: 27837
Έχουν προβάδισμα χωρίς όμως να πείθουν οι Ρουμάνοι

Έχουν προβάδισμα χωρίς όμως να πείθουν οι Ρουμάνοι

Η Ρουμανία υποδέχεται την Λευκορωσία στην 2η αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλους για το Euro 2024. Από εκτός έδρας νίκη επί της Ανδόρας στην πρεμιέρα προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντίστοιχα συνετρίβησαν εντός έδρας από τη Ελβετία.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά, αφού επικράτησε 2-0 της Ανδόρας εκτός έδρας. Το ματς ήταν αναμενόμενα... εύκολο, παρ'όλα αυτά στο πρώτο μισάωρο οι Ρουμάνοι παρ' ότι κυριαρχικοί δυσκολέυτηκαν να απειλήσουν. Στο 29' ο Άλιμπεκ πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι ακι σκοράροντας στην επαναφορά, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε αφού το VAR έδειξε πως χρησιμοποίησε το χέρι του για να κοντρολάρει την μπάλα. Στο 35' όμως ο Μαν με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ και απλοποίησε την κατάσταση, ενώ στο 49' ο Άλιμπεκ πλάσαρε όμορφα σε τετ-α-τετ διπλασιάζοντας τα τέρματα των φιλοξενούμενων, που λίγο αργότερα (61') απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής παίκτη των γηπεδούχων και όλα έγιναν ευκολότερα, αφού ως το φινάλε δεν καταγράφηκε κάτι άλλο σημαντικό στο παιχνίδι.

Η Ρουμανία έκανε το καθήκον της και πλέον στοχεύει στο 2/2 με την Λευκορωσία, ούσα το μεγάλο φαβορί. Δικαιούται να ελπίζει πλέον ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση για το Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, αφού η κληρωτίδα της χαμογέλασε και δεν υπάρχει ούτε ένα μεγαθήριο στον όμιλό της, με την Ελβετία να έχει προβάδισμα για την πρωτιά, αλλά από εκεί και πέρα όλα να είναι ρευστά.

«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά πού λίγο χρόνο. Οι παίκτες μου πρέπει να βελτιώσουν την νοοτροπία τους και να απρουσιάζονται πιο έτοιμοι» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Έντι Ιορντανέσκου.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού ο αριστερός μπακ Καμόρα (Κλουζ) και ο επιθετικός Πούσκας (Τζένοα), αν κι αμφότεροι είχαν κληθεί. Απόντες επίσης οι αμυντικοί Κίρικες (Κρεμονέζε) και Μπάνκου (Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα), αλλά και ο ποιοτικός εξτρέμ Μιχαΐλα (Πάρμα) γι'αυτό και κλήθηκε ο Στεφανέσκου (Σέπσι). Αμφίβολος ο μπακ Οπρούτ (Χέρμανσταντ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νίτσα (Παρντούμπιτσε), Ράντου (Οσέρ), Μολντοβάν (Ραπίντ Βουκουρεστίου)

Αμυντικοί: Νεντελτσεάρου (Παλέρμο), Μανέα (Κλουζ), Ρους (Πίζα), Μπούρτσα (Κλουζ), Ράτσιου (Ουέσκα), Ντραγκούσιν (Τζένοα), Οπρούτς (Χέρμανσταντ), Στεφανέσκου (Σέπσι)

Μέσοι: Στάντσιου (Γουχάν Θρι Τάουνς), Μάριν (Έμπολι), Τσιτσαλντάου (Ιτιχάντ Κάλμπα), Μαν (Πάρμα), Σορέσκου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Ολάρου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Μπαλιούτζα (Φαρούλ Κονστάντζα), Μ. Μάριν (Πίζα), Μορουτάν (Πίζα), Ποπέσκου (Στεάουα Βουκουρεστίου), Ντόμπρε (Φαμαλικάο), Σουτ (Στεάουα Βουκουρεστίου)

Επιθετικοί: Άλιμπετς (Φαρούλ Κονστάντζα), Τανάσε (Αλ Τζατζίρα), Μουντεάνου (Φαρούλ Κονστάντζα)

Συνετρίβη με 5-0 από την Ελβετία, ως τυπικά; γηπεδούχος στο Νόβι Σαντ της Σερβίας. Οι Λευκορώσοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά πάντως και παραλίγο να αιφνιδιάσουν τους μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Κβαρατσινίτσκι να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Αυτή όμως ήταν και η τελευταία τους απειλητική ενέργεια σε ολόκληρο το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 4' με γκολ-ριμπάουντ, μετά από δοκάρι και με ακόαμ δύο γκολ στο 17' και το 29' «τέλειωσαν» το ματς, την στιγμή που οι Λευκορώσοι έβγαζαν τεράστιες αμυντικές αδυναμίες και δεν μπορούσαν να βρουν απάντηση στο κάθετο παιχνίδι της αντιπάλου τους. Στο δεύτερο μέρος ήρθαν δύο γκολ ακόμα (62', 65'), ενώ ως το φινάλε γλίτωσαν ακόμα δύο φορές από τα δοκάρια.

Η Λευκορωσία όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει «σάκο του μποξ» μετά την Ανδόρα στον όμιλο, αφού μπορεί οι Ελβετοί να είναι το φαβορί για την πρωτιά, αλλά είναι η εικόνα της και όχι η έκταση του σκορ, που δεν αφήνει περιθώρια να σκεφτεί κάποιος κάτι διαφορετικό. Εξάλλου ολα είναι πιο δύσκολα τον τελευταίο χρόνο. Η εμπλοκή της χώρας στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, είχε ως αποτέλεσμα να έχει τιμωρηθεί από την UEFA και να μην δίνει στο έδαφός της τους εντός έδρας αγώνες, αλλά να χρησιμοποιεί ως έδρα τη Σερβία και φυσικά αυτό την αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Γκεόργκι Κοντρατίεφ συνεχίζει στην άκρη του πάγκου, παρά το γεγονός ότι τα αρνητικά αποτελέσματα είναι πολλά την τελευταία διετία. Ωστόσο υπάρχει η δικαιολογία της γενικότερης κατάστασης που δεν του επιτρέπει να εργαστεί με τον τρόπο που θα ήθελε και κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα.

Αγωνιστικά Νέα: Είχε κληθεί αρχικά αλλά τελικά έμεινε εκτός ο τερματοφύλακας Ιγκνάτοβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Πλοτνίκοφ (Κασπί), Κούντραβετς (Μπάτε Μπορίσοφ), Μακάβτσικ (Ντιναμό Μινσκ)

Αμυντικοί: Πολιάκοφ (Χάποελ Χάιφα), Γιούζεπτσουκ (Τορπέντο Μόσχας), Σεφτσένκο (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Σβιάτσοβ (Ντιναμό Μινσκ), Χαντάρκεβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Βολκόφ (Μπάτε Μπορίσοφ), Στεπάνοφ (Ατιράου)

Μέσοι: Κλίμοβιτς (Νέα Σαλαμίνα), Γιαμπλόνσκι (Άρης Λεμεσού), Έμπονγκ (Αστάνα), Μπαχάρ (Ιρόνι Κιριάτ), Μπίκοφ (Ντιναμό Μινσκ), Καβαλιόφ (Όρενμπουργκ), Μάλκεβιτς (Μπάτε Μπορίσοφ), Μποτσέροφ (Μπάτε Μπορίσοφ), Σελιάβα (Ροστόφ), Γκρέτσιχο (Μπάτε Μπορίσοφ), Καπλένκο (Όρενμπουργκ)

Επιθετικοί: Χβαστσίνσκι (Ντιναμό Μινσκ), Μορόζοφ (Ντιναμό Μινσκ)

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Φαβορί οι Ρουμάνοι μεν, αλλά με αδυναμίες στην άμυνα και σε αυτό θα εστιάσουν προκειμένου να μην την «πατήσουν» από τους Λευκορώσους, που θα το παλέψουν χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν και θέλοντας να δώσουν απαντήσεις μετά την συντριβή της πρεμιέρας. Θεωρώ πως το ματς θα έχει αργό τέμπο και θα είναι «κλειστό», συνεπώς επιλέγω το Under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  1 Ρουμανία 10 22 6 4 0 16:5
  4 Λευκορωσία 10 12 3 3 4 9:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.78% έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.59% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες