Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λευκορωσία - Ρουμανία

Προϊστορία

12/10/2023 ΛευκορωσίαΡουμανία 0 - 0
28/3/2023 ΡουμανίαΛευκορωσία 2 - 1
11/11/2020 ΡουμανίαΛευκορωσία 5 - 3
7/10/2011 ΡουμανίαΛευκορωσία 2 - 2
7/9/2010 ΛευκορωσίαΡουμανία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 27,878 14.0%
X
€ 28,492 14.3%
2
€ 143,065 71.7%
Over
€ 25,368 67.1%
Under
€ 12,433 32.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

210 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

5

6

Σουτ εκτός εστίας

10

36%

Κατοχή μπάλας

64%

2

Οφσάιντ

3

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

9

14

Φάουλ

7

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Szusza Ferenc Stadion
  • Χωρητικότητα: 13501
Δεν θα είναι τόσο απλό για τους Ρουμάνους στην ουδέτερη Ουγγαρία

Δεν θα είναι τόσο απλό για τους Ρουμάνους στην ουδέτερη Ουγγαρία

Η Λευκορωσία φιλοξενεί στην ουδέτερη Βουδαπέστη τη Ρουμανία για την 7η αγωνιστική του 9ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι τυπικά γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο Ισραήλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας το Κόσοβο.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Η Λευκορωσία παίζει μακριά από τη βάση της λόγω της εμπλοκής της στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις αρχές του 2022.

Ήλπιζε σε κάτι καλό στους δύο αγώνες που έδωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο, έστω κι αν αμφότεροι ήταν εκτός έδρας. Αρχικά υποχρεώθηκε να μεταβεί στα Πυρηναία και πιο συγκεκριμένα στην Ανδόρα ούτως ώστε να αντιμετωπίσει μία αδύναμη αντίπαλο. Θα περίμενε κανείς ότι εύκολα ή δύσκολα θα έπαιρνε το «τρίποντο» αλλά η μαζική άμυνα των γηπεδούχων τη δυσκόλεψε πάρα πολύ και «γκέλαρε» παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία (0-0). Στη συνέχεια ταξίδεψε στο Ισραήλ κι αποτελούσε ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Στάθηκε εξαιρετικά και όχι μόνο λειτουργούσε σωστά στον ανασταλτικό τομέα αλλά προσπαθούσε να γίνει κι απειλητική στις αντεπιθέσεις, σπαταλώντας πέντε σημαντικές ευκαιρίες. Όλα έδειχναν ότι θα έφευγε «όρθια» αλλά στο 93’ ένα σουτ του Κανισόφσκι άλλαξε πορεία και κατέληξε στο βάθος της εστίας της ρίχνοντάς τη στο καναβάτσο και διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Η Λευκορωσία δεν αποτελεί μεγαθήριο και το γεγονός ότι δεν μπορεί να παίζει μπροστά στο κοινό της -λόγω της γνωστής τιμωρίας που της έχει επιβληθεί για την εμπλοκή της στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία- καθιστά το έργο της ακόμα πιο δύσκολο. Έχει μαζέψει όλους κι όλους 4 βαθμούς και στέκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 9ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024, δίχως φυσικά την παραμικρή ελπίδα για πρόκριση. Τα τέσσερα από τα έξι ματς της ήταν Over.

Τους τελευταίους μήνες έχει αναλάβει τα ηνία της ο Ισπανός Κάρλος Αλός ο οποίος δεν έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό στην προπονητική του καριέρα όμως εμφανίζεται πεπεισμένος ότι θα κατορθώσει να την οδηγήσει σε ορισμένα θετικά αποτελέσματα που θα βοηθήσουν και στον ψυχολογικό τομέα. Μένει να φανεί αν θα τα καταφέρει.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ιγκνάτοβιτς (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Κούντραβετς (Μπάτε Μπορίσοφ), Ρούντενοκ (Νέμαν Γκρόντνο)

Αμυντικοί: Πολιακόφ (Χάποελ Χάιφα), Πολίτεβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Πετσένιν (Όρενμπουργκ), Γιούζεπτσουκ (Τορπέντο Μόσχας), Μάλκεβιτς (Ουράλ), Νετσάεφ (Μπάτε Μπορίσοφ), Βολκόφ (Χίμκι), Πάβλοβετς (Λαμία), Καρπόβιτς (Νέμαν Γκρόντνο), Παρκχομένο (Νέμαν Γκρόντνο)

Μέσοι: Έμπονγκ (Αστάνα), Κορζούν (Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ), Γκρομίκο (Τορπέντο Μόσχας), Μποσέροφ (Μπάτε Μπορίσοφ), Καπλένκο (Όρενμπουργκ), Μποροντίν (Καϊράτ)

Επιθετικοί: Μπαχάρ (Ντιναμό Μινσκ), Μορόζοφ (Ντιναμό Μινσκ), Αντιλέφσκι (Μπάτε Μπορίσοφ), Κοντσεβότι (Μπάτε Μπορίσοφ), Καρπίτσκι (Κρίλια Σοβέτοφ)

Θεωρητικά ήταν το φαβορί και στους δύο αγώνες που έδωσε πριν από περίπου ένα μήνα, όταν είχε κληθεί να αντιμετωπίσει κατά σειρά εντός έδρας το Ισραήλ αλλά και το Κόσοβο. Το πρώτο ματς ήταν εκείνο που είχε τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας και παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Άλιμπεκ αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο ξεκίνημα της επανάληψης από τον Γκλουκ και στη συνέχεια η νίκη θα μπορούσε να είχε καταλήξει και στις δύο πλευρές, δίχως τελικά να αλλάξει η μοιρασιά. Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα έπαιξε με το Κόσοβο και νίκησε 2-0 με πολύ άγχος. Από το 43’ έπαιξε με αριθμητικό πλεονέκτημα, έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 63’ αλλά είκοσι λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης λυτρώθηκε ανοίγοντας το σκορ. Στις καθυστερήσεις ο Μιχάιλα «έγραψε» το τελικό 2-0 μέσα σε αποθέωση.

Με αυτόν τον τρόπο η Ρουμανία έβαλε τέλος στο σερί των τριών ισοπαλιών που είχαν προηγηθεί κι επέστρεψε στις επιτυχίες, παραμένοντας πάντως αήττητη και πραγματοποιώντας μία πολύ καλή προσπάθεια. «Καίγεται» να τερματίσει στη δυάδα καθώς δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω Nations League. Η συγκομιδή των 12 πόντων φέρνει τους «τρικολόρ» στη 2η θέση της κατάταξης κι ελπίζουν ότι θα παραμείνουν εκεί μέχρι το φινάλε της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Τα τέσσερα από τα έξι ματς τους ολοκληρώθηκαν Under.

Από τον Ιανουάριο του 2022 όταν κι ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Έντι Ιορντανέσκου δέχτηκε αρκετά σκληρή κριτική και «πόλεμο» από τα ΜΜΕ τα οποία υποστήριζαν ότι πήρε το χρίσμα απλά και μόνο επειδή είναι ο γιος του σπουδαίου παλιού προπονητή, Άνχελ Ιορντανέσκου. Ο 45χρονος πάντως έχει κερδίσει τους πάντες με την καλή του δουλειά κι αν οδηγήσει την Εθνική Ρουμανίας στα γήπεδα της Γερμανίας, τότε θα θεωρείται πλήρως επιτυχημένος.

Αγωνιστικά Νέα: Είχε κληθεί αλλά έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού ο αριστερός μπακ Καμόρα (Κλουζ). Σε σχέση με τον Σεπτέμβριο δεν υπολογίζονται ο γκολκίπερ Αϊοάνι (Φαρούλ Κονστάντζα), ο αμυντικός Μανέα (Κλουζ), ο μέσος Μπαλιούτα (Φαρούλ Κονστάντζα) και ο επιθετικός Πούσκας (Τζένοα).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Νίτσα (Γκαζιαντέπ), Μολντοβάν (Ραπίντ Βουκουρεστίου), Ταρνοβάνου (Στεάουα Βουκουρεστίου)

Αμυντικοί: Μπάνκου (Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα), Μπούρτσα (Αλ Οκχντόντ), Ρους (Πάφος), Σορέσκου (Ρακόβ Τσεστόχοβα), Ράτσιου (Ράγιο Βαγιεκάνο), Ντραγκούσιν (Τζένοα), Μπόρτσα (Ραπίντ Βουκουρεστίου), Ρατσοβίταν (Ρακόβ Τσεστόχοβα)

Μέσοι: Στάντσιους (Ντάμακ), Μάριν (Έμπολι), Τσιτσαλντάου (Κόνιασπορ), Χάτζι (Αλαβές), Μαν (Πάρμα), Μιχάιλα (Πάρμα), Μ. Μάριν (Πίζα), Μορουτάν (Ανκαραγκιουτσού), Κομάν (Στεάουα Βουκουρεστίου), Στσρέτσιου (Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα)

Επιθετικοί: Άλιμπεκ (Μουάιτχερ), Ντράγκους (Γκαζιαντέπ), Μουντεάνου (Φαρούλ Κονστάντζα), Μπιρλιγκέα (Κλουζ)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Εντελώς διαφορετικοί είναι οι στόχοι για τη Λευκορωσία και τη Ρουμανία, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Οι τυπικά γηπεδούχοι -οι οποίοι είναι εξόριστοι λόγω της εμπλοκής της χώρας τους στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία- θέλουν να κάνουν «ζημιές» και να είναι ρυθμιστές. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν ξεκάθαρα στην πρόκριση και θέλουν να φύγουν με το «διπλό». Σίγουρα πάντως δεν πείθουν και οι τιμές της νίκης τους δεν είναι αποδεκτές. Προκλητικό κι ελκυστικό το αμφίσκορο, καθώς η άμυνα των «τρικολόρ» δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 9ος Όμιλος
  1 Ρουμανία 10 22 6 4 0 16:5
  4 Λευκορωσία 10 12 3 3 4 9:14
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο ABAM με το υψηλότερο yield +1.68% έπαιξε: 2
  • » Ο Lion, με το υψηλότερο yield +18.47% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες