6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρουμανία - Λευκορωσία

11/11/2020 19:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1277 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λευκορωσία - Ρουμανία στις 12/10/2023

1ο Ημίχρονο 4 - 0

  1. 11' Mitrea Bogdan
  2. 20' Marin Razvan (πέναλτι)
  3. 31' Nedelcearu Ionut
  4. 44' Puscas George

2ο Ημίχρονο 5 - 3

  1. 55' Nedelcearu Ionut
  2. 63' Kendysh Yuri
  3. 80' Bakhar Ivan
  4. 90' Klimovich Vladislav

      Προϊστορία

      12/10/2023 ΛευκορωσίαΡουμανία 0 - 0
      28/3/2023 ΡουμανίαΛευκορωσία 2 - 1
      11/11/2020 ΡουμανίαΛευκορωσία 5 - 3
      7/10/2011 ΡουμανίαΛευκορωσία 2 - 2
      7/9/2010 ΛευκορωσίαΡουμανία 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 204,349 91.1%
      X
      € 10,374 4.6%
      2
      € 9,681 4.3%
      Over
      € 0 0%
      Under
      € 0 0%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      40 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Stadionul Ilie Oana
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 15073
      Με απουσίες αμφότερες

      Με απουσίες αμφότερες

      Ρουμανία και Λευκορωσία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Πλοϊέστι, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από αποκλεισμούς στα ημιτελικά των πλει-οφ του Euro 2020.

      ΡΟΥΜΑΝΙΑ

      Τον Οκτώβριο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να συμμετάσχει στην τελική φάση του Euro, αφού αποκλείστηκε από την Ισλανδία (1-2 εκτός) στα ημιτελικά των πλει-οφ κι έμεινε εκτός συνέχειας. Δεν κατάφερε να διαχειριστεί καθόλου καλά την πίκρα του αποκλεισμού και ακολούθησαν δύο ήττες με κακές εμφανίσεις κόντρα σε Ρουμανία (0-4 εκτός) και Αυστρία (0-1 εντός) που την άφησαν ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς.

      Στο 1-1-2 ο απολογισμός της στον όμιλο, θα παλέψει με την Β. Ιρλανδία για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Αντιμετωπίζει τους Β. Ιρλανδούς στο Μπέλφαστ την τελευταία αγωνιστική αλλά προέχει το εντός έδρας με την Νορβηγία, όπου σύμφωνα με τον τεχνικό της, Μιρέλ Ραντόι, ψάχνει εκδίκηση για την ήττα του Οκτωβρίου με 4-0:

      «Το παιχνίδι με την Λευκορωσία είναι φιλικό και όχι πρόβα για τους αγώνες με Νορβηγία και Β. Ιρλανδία. Μετράει το αποτέλεσμα αλλά και η συμπεριφορά που θα δείξουν οι παίκτες. Θέλω να δω πρέσινγκ και κατοχή της μπάλας. Κόντρα στην Νορβηγία είναι ώρα για εκδίκηση. Θέλω να δω το 100% από τους παίκτες», δήλωσε ο Ραντόι, ο οποίος σε ερώτηση για το μέλλον του μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, σχολίασε: «Δε μετάνιωσα το γεγονός ότι συμφώνησα να αναλάβω την Ρουμανία. Θα δούμε την ατμόσφαιρα στην Εθνική ομάδα μετά από αυτά τα τρία παιχνίδια. Δε νομίζω να παραιτηθώ μετά από αυτούς τους αγώνες».

      Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκε ο αστέρας μεσοεπιθετικός Χάτζι (Ρέιντζερς) ώστε να ενισχύσει την Εθνική Ελπίδων Παραμένει εκτός ο κάπτεν/στόπερ Κίρικες (Σασουόλο), ενώ ο φορ/εξτρέμ Κεσέρου (Λουντογκόρετς) αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός επίσης ο βασικός μέσος Στάντσιου (Σλάβια Πράγας) καθώς θα γίνει πατέρας, ενώ ο αμυντικός Μπάνκου (Κραϊόβα) είναι θετικός στον κορωνοϊό. Πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Ταταρουσάνου (Μίλαν), Κογιουτσάρου (Βιτορούλ), Λαζάρ (Άστρα)

      Αμυντικοί: Τόσκα (Γκαζιαντέπ), Νεντελτσεάρου (ΑΕΚ), Γκανέα (Άρης) Τίρου (Γιαγκελόνια), Κριστέα, Κρέτου (Στεάουα), Μόγκος (Κιέβο), Καμόρα (Κλουζ), Μιτρέα (Σέπσι)

      Μέσοι: Μαν, Τανάσε (Στεάουα), Μαξίμ (Γκαζιαντέπ), Μάριν (Κάλιαρι), Μπίτσφαλβι (Ούφα), Μπαλούτα (Πούσκας Ακαντέμια), Νίστορ (Κραϊόβα), Άλμπου (Αράντ)

      Επιθετικοί: Πούσκας (Ρέντινγκ), Άλιμπετς (Καϊσέρισπορ)

      ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

      Αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών στον ημιτελικό των πλει-οφ του Euro τον Οκτώβριο απέναντι στην Γεωργία και η ήττα με 1-0 στην Τιφλίδα έβαλε τέλος στα όνειρα για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στα θετικά ότι έβγαλε αντίδραση στα παιχνίδια για το Nations League, αφού απέσπασε ισοπαλία 2-2 στην Λιθουανία και στη συνέχεια νίκησε με το δύσκολο 2-0 το Καζακστάν στο Μινσκ.

      Με τους τέσσερις βαθμούς που μάζεψε στα παιχνίδια του Οκτωβρίου έφτασε τους 7 στον όμιλο (2-1-1) και πέρασε στην πρώτη θέση με +2 από Λιθουανία και Αλβανία, τις οποίες αντιμετωπίζει στις 15 και 18 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

      Εν όψει του σημερινού φιλικού με την Ρουμανία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Μικχαίλ Μαρκχέλ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενοι που θα παίξουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με τόσο πλούσια ποδοσφαιρική ιστορία. Υπάρχουν αρκετές ομοιότητες μεταξύ των δύο ομάδων, και οι δύο ηττήθηκαν στα ημιτελικά του Euro τον Οκτώβριο ενώ και οι δύο έχουν πρώην τεχνικούς της Εθνικής Ελπίδων ως προπονητές. Το βλέπουμε ως ευκαιρία καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να προωθηθούν οι νέοι παίκτες για να ενταχθούν με τους έμπειρους».

      Αγωνιστικά Νέα: Ευκαιρίες σε νεαρούς σκοπεύει να δώσει ο Μάρκχελ. Εκτός για διάφορους λόγους ο κάπτεν/στόπερ Μαρτίνοβιτς (Κράσνονταρ) και οι μέσοι Ντραγούν, Νιάκχαιτσικ (ΜΠΑΤΕ). Αποχώρησαν από την αποστολή λόγω κορωνοϊού ο βασικός γκολκίπερ Χούταρ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), ο στόπερ Ζολότοφ (Ουράλ) και ο εξτρέμ Πόντστρελοβ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ). Εκτός επίσης ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Ιγκνάτοβιτς (Ντιναμό Μπρεστ), ενώ ο φορ Λισάκοβιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας) θα ενισχύσει την ομάδα μόνο στους επίσημους αγώνες.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Χάτκεβιτς (Ίσλοχ), Τσιτσκάν (ΜΠΑΤΕ)

      Αμυντικοί: Μπαρντατσόφ (Τορπέντο Ζόντινο), Πολιακόβ (Καιράτ), Ναούμοβ (Ζετίσου), Σατσίβκομ Μπεγκούνοβ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Πάβλοβετς (Ροστόφ), Γιούζεπτσουκ, Πιάτσενιν (Ντιναμό Μπρεστ)

      Μέσοι: Στάσεβιτς, Γιαμπλόνσκι (ΜΠΑΤΕ), Μαγιέβσκι, Εμπόνγκ (Αστάνα), Κέντις (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Μπακχάρ, Κλίμοβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Κχατσατουριάν (Τορπέντο Ζόντινο)

      Επιθετικοί: Λάπτσεβ (Ντιναμό Μπρεστ), Σκάβις (ΜΠΑΤΕ)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Και οι δύο ομάδες προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα τον Οκτώβριο και στο σημερινό θα αναμετρηθούν με αλλαγές. Πιο ποιοτική η Ρουμανία αλλά πρόκειται για φιλικό και ο άσος είναι πολύ χαμηλά. No bet.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο manconha, με το υψηλότερο yield +10.37% στο [ΦΙΛΙΚΑ: Διεθνή Φιλικά] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες