5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Μακεδονία - Πολωνία

7/6/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 872
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1790 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πολωνία - Βόρεια Μακεδονία στις 13/10/2019

1ο Ημίχρονο 0 - 0

  1. 28' Glik Kamil
  2. 41' Bednarek Jan

2ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 47' Piatek Krzysztof
  2. 66' Musliu Visar
  3. 85' Musliu Visar
  4. 87' Nestorovski Ilija

      Προϊστορία

      13/10/2019 ΠολωνίαΒόρεια Μακεδονία 2 - 0
      7/6/2019 Βόρεια ΜακεδονίαΠολωνία 0 - 1
      14/12/2012 ΠολωνίαΒόρεια Μακεδονία 4 - 1
      26/5/2008 Βόρεια ΜακεδονίαΠολωνία 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 20,840 18.3%
      X
      € 17,107 15.0%
      2
      € 76,096 66.7%
      Over
      € 2,725 26.9%
      Under
      € 7,397 73.1%

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      112 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Nacional Arena Todor Proeski, Skopje
      Δύσκολη αποστολή για τους Πολωνούς

      Δύσκολη αποστολή για τους Πολωνούς

      ΠΓΔΜ και Πολωνία έρχονται αντιμέτωπες στα Σκόπια σε έναν αρκετά αμφίρροπο αγώνα. Θετικά έχουν ξεκινήσει και οι δύο τα προκριματικά με τους Πολωνούς να αποτελούν το φαβορί του ομίλου.

      Τι ισχύει: Προκριματική φάση για το Euro 2020. Προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια που ισχύουν είναι: οι βαθμοί στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες νίκες εκτός έδρας.


      ΠΓΔΜ

      Μετά την επιτυχημένη παρουσία της στο Nations League,μπήκε με φόρα και στα προκριματικά του Euro και σε δύο αγωνιστικές κατάφερε να μαζέψει τέσσερις βαθμούς. Στην πρεμιέρα νίκησε εύκολα εντός έδρας τη Λετονία με 3-1 και στη συνέχεια πήρε μία δύσκολη ισοπαλία εκτός έδρας με την Σλοβενία.

      Βρίσκεται στο -2 από την σημερινή της αντίπαλο και με νίκη μπορεί να περάσει ακόμα και στην κορυφή του ομίλου. Εξαιρετικά δύσκολο βέβαια το έργο της απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, οι τελευταίες εμφανίσεις της όμως έχουν δημιουργήσει ένα πολύ θετικό κλίμα στις τάξεις της εθνικής. Στα τελευταία 15 παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα από την Αρμενία για το Nations League ( 11-5-1). Τη Δευτέρα αντιμετωπίζει και πάλι εντός έδρας την Αυστρία.

      «Θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Είμαι χαρούμενος που ξεπεράσαμε τους τραυματισμούς μας. Θα παίξουμε επιθετικά και δεν πρόκειται να αλλάξω τίποτα από τη φιλοσοφία μου. Δεν έχει τόσο σημασία με ποιον αντίπαλο παίζουμε αλλά για ποιο λόγο αγωνιζόμαστε. Είμαι σίγουρος ότι όποιος βγει στο γήπεδο θα δώσει τα πάντα», επισήμανε ο κόουτς Ανγκελόφσκι.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έχει μείνει ο φορ Τρισκόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας) λόγω τραυματισμού. Κανονικά ο αρχηγός Πάντεβ (Τζένοα).

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες:Στόλε Ντιμιτριέβσκι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Ντέγιαν Ιλιεβ (ΑρσεναλK23), Νταμιάν Σισκόβσκι (Ροπς)

      Αμυντικοί: Στέφαν Ριστόβσκι (Σπόρτινγκ), Βίσαρ Μούσλιου, Εγκζον Μπεϊτουλάι (Σκεντίγια), Κίρε Ριστέβσκι (Ούιπεστ), Ντάρκο Βελκόβσκι (Ριέκα), Κριστιάν Τοσέβσκι (Βαρντάρ), Γκόκο Ζάικοβ (Σαρλερουά)

      Μέσοι Ενις Μπάρντι (Λεβάντε), Αριαν Αντέμι (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Μπόμπαν Νικόλοβ (Βίντι), Εζτσιαν Αλιόσκι (Λιντς), Φερχάν Χασάνι (Αλ Ραέντ), Ελίφ Ελμας (Φενερμπαχτσέ), Κίρε Μαρκόσκι (Σπαρτάκ Τρνάβα), Μάριαν Ραντέσκι (Σκεντίγια)

      Επιθετικοί Γκόραν Πάντεβ (Τζένοα), Ιλια Νεστορόβσκι (Παλέρμο), Αλεξάνταρ Τραϊκόβσκι (Παλέρμο), Κρστε Βελκόσκι (Σαράγιεβο), Ντάρκο Τσουρλίκοβ (Κολωνία)

      ΠΟΛΩΝΙΑ

      Με δύο στις δύο νίκες ξεκίνησε τα προκριματικά η Πολωνία αφήνοντας πίσω τις κακές εμφανίσεις του Nations League. Στο ντέρμπι της πρεμιέρας επιβλήθηκε εκτός έδρας της Αυστρίας (1-0) και την προηγούμενη αγωνιστική, δυσκολεύτηκε αλλά στο τέλος έκαμψε την αντίσταση της Λετονίας (2-0). Λεβαντόφσκι στο 76' και Γκλικ στο 84' έδωσαν τη νίκη στην εθνική τους.

      Βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση με έξι βαθμούς και θέλει τη νίκη σήμερα ώστε να ξεφύγει και άλλο από την τρίτη θέση. Αρκετά δύσκολη έξοδος για τους Πολωνούς, με την εικόνα τους στα προκριματικά όμως δείχνουν ότι μπορούν να περάσουν από οπουδήποτε.

      «Ο αντίπαλος μας είναι μία αρκετά δύσκολη ομάδα. Μία μίξη μεταξύ νέων και παλιών ποδοσφαιριστών που ειδικά εντός έδρας είναι δυνατή και απρόβλεπτη», σχολίασε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πολωνίας, Γέρζι Μπρζέτσεκ.

      Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με τον βασικό τερματοφύλακα Σέζνι (Γιουβέντους) που είναι τραυματίας και δεν ακολούθησε την αποστολή.Στη θέση του κλήθηκε ο Γκίγκιεβιτς (Ούνιον Βερολίνου). Εκτός έμεινε και ο έμπειρος δεξιός μπακ Μπλατσικόφσκι( Βίσλα Κρακοβίας) όπως και ο φορ Κοβνάτσκι (Φιορεντίνα).

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες:Λούκας Φαμπιάνκσι (Γουέστ Χαμ), Λούκας Σκορούπσκι (Μπολόνια), Ράφαλ Γκίκιεβιτς (Ουνιόν Βερολίνου)

      Αμυντικοί: Γιαν Μπεντνάρεκ (Σαουθάμπτον), Μπάρτος Μπερεζίνσκι (Σαμπντόρια), Τιάγκο Τσιόνεκ (ΣΠΑΛ), Καμίλ Γκλικ (Μονακό), Αρτούρ Γιεντρίτσικ (Λέγκια), Μάρτσιν Καμίνσκι (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Τόμας Κετζιόρα (Ντινάμο Κιέβου), Μίχαλ Παζντάν (Ανκαραγκιουτσού), Ματσέι Ρίμπους (Λοκομοτίβ Μόσχας)

      Μέσοι: Πρζέμισλαβ Φρανκόβσκι (Σικάγο), Γιάτσεκ Γκοράλσκι (Λουντογκόρετς), Καμίλ Γκροσίτσκι (Χαλ), Νταμιάν Κατζιούρ (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Ματέους Κλιχ (Λιντς), Γκρέγκορζ Κριχόβιακ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Κάρολ Λινέτι (Σαμπντόρια), Νταμιάν Σιμάνσκι (Αχμάτ Γκρόζνι), Πιοτρ Ζιελίνσκι (Νάπολι)

      Επιθετικοί: Αρκάντιους Μίλικ (Νάπολι), Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), Κριστόφ Πιόντεκ (Μίλαν)

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Βρίσκονται και οι δύο σε καλή κατάσταση με τους Πολωνούς ωστόσο να είναι ανώτερη ομάδα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η δυνατή έδρα στα Σκόπια που πιστεύω ότι θα δώσει μία έξτρα ώθηση στους γηπεδούχους. Θα ρισκάρω οπότε με την ισοπαλία η οποία βολεύει και τις δύο ομάδες.

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        32 Πολωνία 10 25 8 1 1 18:5
        35 Βόρεια Μακεδονία 10 14 4 2 4 12:13
      7ο ΓΚΡΟΥΠ
        1 Πολωνία 10 25 8 1 1 18:5
        4 Βόρεια Μακεδονία 10 14 4 2 4 12:13
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο nuncamais, με το υψηλότερο yield +8.30% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Goal

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες