5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Μακεδονία - Ολλανδία

Προϊστορία

21/6/2021 Βόρεια ΜακεδονίαΟλλανδία 0 - 3
1/4/2009 ΟλλανδίαΒόρεια Μακεδονία 4 - 0
10/9/2008 Βόρεια ΜακεδονίαΟλλανδία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 106,530 3.4%
X
€ 148,323 4.7%
2
€ 2,921,551 92.0%
Over
€ 259,212 70.4%
Under
€ 108,807 29.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

226 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Johan Cruijff ArenA
  • Χωρητικότητα: 56130
  • Θεατές: 15227
Χωρίς άγχος αμφότερες

Χωρίς άγχος αμφότερες

Βόρεια Μακεδονία και Ολλανδία έρχονται αντιμέτωπες για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οριστικά εκτός διοργάνωσης οι τυπικά γηπεδούχοι, έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά οι «οράνιε».

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Έβγαλε αντίδραση στο 2ο ημίχρονο του παιχνιδιού της απέναντι στην Ουκρανία την Πέμπτη αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει την ήττα με 2-1. Στο πρώτο μέρος βέβαια αδυνατούσε να κρατήσει την μπάλα και παράλληλα την αντίπαλο της μακριά από την εστία της, είδε τους Γιαρμολένκο και Γιάρεμτσουκ μέσα σε 5 λεπτά (28’-33’) να πετυχαίνουν δύο τέρματα και το μόνο που είχε να επιδείξει ήταν ένα ακυρωθέν γκολ του Πάντεφ στο 39’, με τον βετεράνο της ομάδας να είναι όντως εκτεθειμένος.

Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοση της και μπήκε αποφασισμένη να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Στο 47’ απείλησε με τον Αντέμι και επτά λεπτά μετά "άγγιξε" το 2-1 αλλά το σουτ του Τραϊκόφσκι χτύπησε στο δοκάρι μετά και από παρέμβαση του Μπούστσαν. Κατάφερε τελικά να μειώσει με τον Αλιόσκι ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» από το πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος στο 55’ αλλά από εκεί και έπειτα το παιχνίδι πήγε πιο κοντά στο 3-1 παρά στο 2-2. Ενδεικτικό το γεγονός ότι ο Ντιμιτριέφσκι “έβγαλε το πέναλτι του Μαλινόφσκι στο 82΄αλλά η Βόρεια Μακεδονία δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί.

Η ήττα αυτή την καταδίκασε και στην τελευταία θέση του ομίλου καθώς ακόμα και σε ισοβαθμία με μία εκ των Αυστρία ή Ουκρανία υστερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η εικόνα της πάντως στις πρώτες της εμφανίσεις σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν είναι αρνητική. Δεν προσπάθησε απλά να κλειστεί στην άμυνα της, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο απλά υστερούσε σε ποιότητα. Φυσικά το παιχνίδι με την Ολλανδία θα το δει ως μία μεγάλη ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, εξάλλου είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από το μεγάλο διπλό στην έδρα της Γερμανίας τον Μάρτιο, για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Στο 2ο ημίχρονο με την Ουκρανία δείξαμε τον χαρακτήρα μας και ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ. Αυτός είναι και ο τρόπος που πρέπει να παίξουμε απέναντι στην Ολλανδία. Στόχος μας να μαζέψουμε τους πρώτους πόντους στο τουρνουά», τόνισε ο κόουτς Ανγκελόφσκι

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν, λογικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά στα πρώτα δύο παιχνίδια.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Στόλε Ντιμιτριέφσκι (Ράγιο Βαγεκάνο), Νταμιάν Σισόφσκι (Δόξα Κατωκοπιάς), Ρίστε Γιάνκοφ (Ραμποτνίτσκι)

Αμυντικοί: Στεφάν Ριστόφσκι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Βισάρ Μουσλίου (Φεχερβάρ), Εγκζον Μπεϊτουλάι (Σκεντίγια), Κίρε Ριστέφσκι (Ουίπεστ), Γκόικο Ζάικοφ (Σαρλερουά), Ντάρκο Βελκόφσκι (Ριέκα), Εζτζάν Αλιόσκι (Λιντς)

Μέσοι: Άριαν Αντέμι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Ενις Μπαρντί (Λεβάντε), Στεφάν Σπιρόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Μπόμπαν Νικολόφ (Λέτσε), Τίχομιρ Κοσταντίνοφ (Ρουζεμπερόκ), Φερχάν Χασάνι (Παρτιζάνι Τιράνων), Ελίφ Ελμάς (Νάπολι), Ντάνιελ Αβραμόφσκι (Καϊσερίσπορ), Ντάρκο Τσουρλίνοφ (Στουτγκάρδη), Μάριαν Ραντέσκι (Ακαντέμια Πάντεφ)

Επιθετικοί: Γκόραν Πάντεφ (Τζένοα), Αλεξάνταρ Τραϊκόφσκι (Μαγιόρκα), Ιβάν Τριτσκόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Βλάτκο Στογιανόφσκι (Σαμπλί), Κρστε Βελκόφσκι (Σαράγεβο), Μίλαν Ριστόφσκι (Σπάρτακ Τρνάβα)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Έχοντας τον έλεγχο για όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, επικράτησε με 2-0 της Αυστρίας την Πέμπτη και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου. Μόλις στο 11’ προηγήθηκε με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντεπάι, ο οποίος όμως στο 40’ έχασε τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Οι «οράνιε» βέβαια κρατούσαν σχετικά εύκολα το μηδέν στην άμυνα τους και στο 67’ ο Μάλεν, που είχε περάσει νωρίτερα στο παιχνίδι, έφυγε ταχύτητα στην αντεπίθεση και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ντάμφρις που δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να γράψει το 2-0. Στη συνέχεια πιέστηκε από την αντίπαλο της αλλά ο Στεκέλενμπουργκ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα.

Με αυτή της τη νίκη κατάφερε να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο και παράλληλα τον πρώτο στόχο που είχε θέσει για την αρχή. Ο Ντε Μπουρ έχει δεχτεί αρκετή κριτική για τον τρόπο παιχνδιού της ομάδας, για το 3-5-2 το οποίο προτιμάει αλλά η αλήθεια είναι πως βλέπουμε μία Ολλανδία η οποία ξέρει τι ζητάει από το γήπεδο. Ο Ντάμφρις μέχρι στιγμής είναι η αποκάλυψη, φαίνεται ότι υπάρχει η δυνατότητα για κάτι καλό και οι δύο νίκες για αρχή φέρνουν την ηρεμία.

«Τώρα μπορούμε να συγκεντρωθούμε στην βελτίωση τομέων όπως η αμυντική μας λειτουργία, το επιθετικό transition και όλα αυτά. Φυσικά η πίεση είναι διαφορετική καθώς έχουμε ήδη προκριθεί και ξέρουμε ακόμα και τις διασταυρώσεις μας μέχρι τον τελικό. Χρέος μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», τόνισε ο κόουτς Ντε Μπουρ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Ντε Μπουρ δεν αποκάλυψε τα χαρτιά του αν και η λογική λέει ότι θα προβεί σε αλλαγές.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μάρκο Μπίζοτ (Άλκμααρ), Τιμ Κρουλ (Νόριτς), Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ (Άγιαξ)

Αμυντικοί: Ντάλει Μπλιντ (Άγιαξ), Στεφάν Ντε Φράι (Ίντερ), Ζόελ Φέλτμαν (Μπράιτον), Ματάις Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Νατάν Ακέ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντένζελ Ντάμφριζ (Αϊντχόφεν), Πάτρικ Φαν Άανχολτ (Κρίσταλ Πάλας), Όουεν Βάινταλ (Άλκμααρ), Γιούριεν Τίμπερ (Άγιαξ)

Μέσοι: Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Φρένκι Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Ντάβι Κλάασεν (Άγιαξ), Μάρτεν Ντε Ρόον (Αταλάντα), Ράιαν Χράφενμπερχ (Άγιαξ), Τουν Κόπμεϊνερς (Άλκμααρ)

Επιθετικοί: Μέμφις Ντεπάι (Λυών), Κουίνσι Πρόμες (Σπαρτάκ Μόσχας), Στίβεν Μπεργκίς (Φέγενορντ), Ντόνιελ Μάλεν (Αϊντχόφεν), Βουτ Βέγκχορστ (Βόλφσμπουργκ), Κόντι Γκάκπο (Αϊντχόφεν)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει στον όμιλο ωστόσο η Βόρεια Μακεδονία θέλει να βρει τους πρώτους της βαθμούς σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ποιοτικά υστερούν κατά πολύ απέναντι στην Ολλανδία ακόμα και αν ο Ντε Μπουρ προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Η πρώτη θέση έχει εξασφαλιστεί από τους «οράνιες» αλλά θέλουν να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στους «16». Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι και θα πάμε με το over.

FACTS

  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Βόρεια Μακεδονία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολλανδία δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.02 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ολλανδία νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.19 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ολλανδία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Euro: 3ος όμιλος
  1 Ολλανδία 3 9 3 0 0 8:2
  4 Βόρεια Μακεδονία 3 0 0 0 3 2:8
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο PROPHET με το υψηλότερο yield +5.22% έπαιξε: Over
  • » Ο 9Iceberg11, με το υψηλότερο yield +12.94% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες