2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Μακεδονία - Ιταλία

9/9/2023 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 290
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 231 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ιταλία - Βόρεια Μακεδονία στις 17/11/2023

Προϊστορία

17/11/2023 ΙταλίαΒόρεια Μακεδονία 5 - 2
9/9/2023 Βόρεια ΜακεδονίαΙταλία 1 - 1
24/3/2022 ΙταλίαΒόρεια Μακεδονία 0 - 1
6/10/2017 ΙταλίαΒόρεια Μακεδονία 1 - 1
9/10/2016 Βόρεια ΜακεδονίαΙταλία 2 - 3
21/6/2013 ΙταλίαΒόρεια Μακεδονία 5 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 45,487 3.5%
X
€ 61,441 4.8%
2
€ 1,181,869 91.7%
Over
€ 68,684 63.6%
Under
€ 39,371 36.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

171 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

3

3

Σουτ εκτός εστίας

3

35%

Κατοχή μπάλας

65%

1

Οφσάιντ

2

2

Αποκρούσεις

2

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

3

10

Σέντρες

21

4

Αλλαγές

5

14

Φάουλ

15

0

Ασίστ

1

4

Αντεπιθέσεις

0

12

Πλάγια Άουτ

25

17

Εκτελέσεις Φάουλ

15

10

Ελεύθερα Λακτίσματα

4

10

Προσπάθειες Για Γκολ

9

4

«Κομμένα» Σουτ

3

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Todor Proeski Arena
  • Χωρητικότητα: 33460
  • Θεατές: 28126
Ώρα εκδίκησης για τους «ατζούρι» στην πρεμιέρα του Σπαλέτι

Ώρα εκδίκησης για τους «ατζούρι» στην πρεμιέρα του Σπαλέτι

Η Βόρεια Μακεδονία φιλοξενεί την Ιταλία για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διασυρμό στην Αγγλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εκτός έδρας τη Μάλτα.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι είχε πάρα πολύ δύσκολο έργο τον περασμένο Ιούνιο, καθώς αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο «Ολντ Τράφορντ» του Μάντσεστερ ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τα «τρία λιοντάρια». Έγινε έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων της διασύρθηκε με 7-0. Φυσικά ο αγώνας δεν αντέχει στην παραμικρή κριτική όπως μαρτυρά και το σκορ, καθώς δέχθηκε τρία τέρματα στο πρώτο μέρος κι άλλα τέσσερα στο δεύτερο, κάποια εκ των οποίων μάλιστα ήταν σπάνιας ομορφιάς. Άντεξε μέχρι το 29’ όταν ο Κέιν άνοιξε το σκορ. Στο 38’ ο Σάκα πέτυχε το 2-0 και στο 45’ ήταν η σειρά του Ράσφορντ να «γράψει» το 3-0. Στην επανάληψη ήταν σαν να μην εμφανίστηκε καν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 47’ και το 51’ ο Σάκα πέτυχε ακόμα δύο γκολ για το προσωπικό του χατ-τρικ και στο 64’ ο Φίλιπς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0, πριν διαμορφώσει το τελικό 7-0 με πέναλτι ο Κέιν στο 73’.

Η Βόρεια Μακεδονία ενδεχομένως να ανακουφίστηκε που οι Βρετανοί τράβηξαν το πόδι από το γκάζι και δεν σκόραραν διψήφιο αριθμό τερμάτων. Μάλιστα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα των Βαλκάνιων, καθώς είχε προηγηθεί η «σφαλιάρα» από την Ουκρανία εντός έδρας. Τα «λιοντάρια» έχουν μαζέψει μόλις 3 βαθμούς από τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Μάλτα και φυσικά σ’ έναν τόσο απαιτητικό όμιλο, δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα για να πάρουν την πρόκριση σε τελική φάση Euro για δεύτερη σερί φορά, μετά την παρουσία τους το 2021. Και τα τρία ματς τους στα προκριματικά ήταν Over.

Αγωνιστικά Νέα: Έμεινε εκτός ο αρχηγός και βασικός δεξιός μπακ Ριστόφσκι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ). Κανείς άλλος από τους υπόλοιπους τέσσερις παίκτες που δεν κλήθηκαν σε σχέση με τα παιχνίδια του Ιουνίου δεν αποτελεί σημαντική απουσία.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντιμιτριέφσκι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Σισκόφσκι (Δόξα Κατωκοπιάς), Αλεκσόφσκι (Ραμποτνίτσκι)

Αμυντικοί: Αλιόσκι (Αλ Αχλί), Μούσλιου (Πάντερμπορν), Βελκόφσκι (Αλ-Ετιφάκ), Ζάικοφ (Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα), Ασκόφσκι (Λαμία), Σεραφίμοφ (Φέχερβαρ), Ντιμόσκι (Άκρον), Μάνεφ (Αδάνα Ντεμίρσπορ), Ιλιαζόφσκι (Χβιντόβρε)

Μέσοι: Μπάρντι (Τραμπζονσπόρ), Ελμάς (Νάπολι), Αντέμι (Μπεϊγίνγκ Γκουοάν), Μπαμπούνσκι (Μεζοκόβεσντ), Ατανάσοφ (Κρακόβια), Ελέζι (Βαράζντιν), Μιτρόφσκι (Βαράζντιν), Ζντραβκόφσκι (Μάδεργουελ)

Επιθετικοί: Τραϊκόφσκι (ελεύθερος), Ντεστορόφσκι (Άσκολι), Ριστόφσκι (Σπαρτάκ Τρνάβα), Μιόφσκι (Αμπερντίν), Ντόριεφ (Σογκντιάνα), Ντόρ. Μπαμπούνσικ (Γκρασχόπερς)

Ένα απρόσμενο συμβάν έλαβε χώρα λίγο πριν τα μέσα Αυγούστου. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αν κι έχαιρε της απόλυτης εμπιστοσύνης και στήριξης των διοικούντων την Ομοσπονδία, πήρε την απόφαση να παραιτηθεί, έχοντας δεχθεί μία μυθική πρόταση για να αναλάβει τη Σαουδική Αραβία. Ο 58χρονος παράτησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους για να πάει στην Ασία, καθώς τα χρήματα ήταν πάρα πολλά. Ο αντικαταστάτης του βρέθηκε άμεσα στο πρόσωπο του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο τελευταίος αφού οδήγησε τη Νάπολι σε ιστορικό πρωτάθλημα, είχε ξεκαθαρίσει ότι θα έμενε εκτός πάγκων. Παρ’ όλα αυτά δεν έκανε πράξη την υπόσχεσή του κι αποδέχθηκε την πρόκληση, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026. Στα 64 του χρόνια λοιπόν αποτελεί το νέο «αφεντικό».

Το πρόγραμμα για εκείνη πριν από τρεις μήνες δεν περιελάμβανε αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2024 αλλά δύο παιχνίδια για την τελική φάση του Nations League που διεξήχθη στην Ολλανδία. Στον ημιτελικό τέθηκε αντιμέτωπη με την Ισπανία και «λύγισε» 2-1. Έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 3’ από τέρμα του Πίνο όμως αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 11’ με πέναλτι του Ιμόμπιλε. Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα οδηγούνταν στην παράταση όμως στο 88’ ο Χοσέλου σκόραρε και την έριξε στο καναβάτσο. Στον μικρό τελικό συναντήθηκε με τους «οράνιε» και πήρε τη νίκη γοήτρου με 3-2 και μαζί την τρίτη θέση. Προηγήθηκε νωρίς με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ντιμάρκο και Φρατέζι στο πρώτο εικοσάλεπτο. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μπέργκβαϊν στο 68’, όμως τέσσερα λεπτά μετά ο Κιέζα «έγραψε» το 3-1, με τον Βαϊνάλντουμ να «γράφει» απλά το τελικό 3-2 στο 89’.

Παρά την απώλεια του τίτλου, η Ιταλία δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα, καθώς μόλις πριν από δύο χρόνια στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, γεγονός που τη βοήθησε να ξεπεράσει εύκολα και την απουσία της από το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Κατάρ. Δεν ξεκίνησε καλά τα προκριματικά του Euro 2024 καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκε (1-2) από την Αγγλία εντός έδρας και στη συνέχεια νίκησε 2-0 τη Μάλτα στο νησί της Μεσογείου. Η συγκομιδή των 3 πόντων φέρνει τους «ατζούρι» στην τρίτη θέση της κατάταξης του ομίλου όμως έχουν παιχνίδια λιγότερα. Βέβαια ακόμα κι αν δεν μπουν στη δυάδα, θα έχουν δεύτερη ευκαιρία στα πλέι οφ εξαιτίας της καλής τους πορείας στο Nations League.

Αγωνιστικά Νέα: Την τελευταία στιγμή χτύπησαν και δεν υπολογίζονται ο μεσοεπιθετικός Κιέζα (Γιουβέντους) και ο επίσης μεσοεπιθετικός Πελεγκρίνι (Ρόμα). Έξι ποδοσφαιριστές από τις κλήσεις του Ιουνίου έμειναν εκτός. Ξεχωρίζει η απουσία του βετεράνου σέντερ μπακ Μπονούτσι (Ουνιόν Βερολίνου). Εκτός ακόμα οι μπακ Ατσέρμπι (Ίντερ), Τολόι (Αταλάντα), Μπουοντζόρνο (Τορίνο), όπως και οι μέσοι Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν) και Ζορζίνιο (Άρσεναλ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντοναρούμα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μέρετ (Νάπολι), Προβεντέλ (Λάτσιο), Βικάριο (Τότεναμ)

Αμυντικοί: Νταρμιάν (Ίντερ), Ντι Λορέντσο (Νάπολι), Σπινατσόλα (Ρόμα), Μπαστόνι (Ίντερ), Μπιράγκι (Φιορεντίνα), Ντιμάρκο (Ίντερ), Μαντσίνι (Ρόμα), Σκαλβίνι (Αταλάντα), Καζάλε (Λάτσιο)

Μέσοι: Μπαρέλα (Ίντερ), Κριστάντε (Ρόμα), Πελεγκρίνι (Ρόμα), Λοκατέλι (Γιουβέντους), Πεσίνα (Μόντσα), Τονάλι (Νιούκαστλ), Φρατέζι (Ίντερ)

Επιθετικοί: Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Κιέζα (Γιουβέντους), Ρασπαντόρι (Νάπολι), Τζανιόλο (Άστον Βίλα), Γκνόντο (Λιντς), Πολιτάνο (Νάπολι), Ρετέγκι (Τζένοα), Ζακάγκνι (Λάτσιο)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ενάμιση χρόνο μετά το ιστορικό κάζο της Βόρειας Μακεδονίας στην Ιταλία μέσα στο Παλέρμο, οι δύο ομάδες συναντιούνται για τα προκριματικά του Euro 2024. Οι «ατζούρι» είναι εκείνοι που θα αναζητήσουν μία άτυπη ρεβάνς για εκείνο το αρνητικό αποτέλεσμα που τους στέρησε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στην ουσία αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τη θητεία του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην άκρη του πάγκου. Πλέον ο κόουτς Σπαλέτι θα κάνει το ντεμπούτο του κι ελπίζει ότι θα είναι θετικό. Έχουν άγνοια κινδύνου οι γηπεδούχοι και θα στηρίξουμε το αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Euro
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 3ος Όμιλος
  2 Ιταλία 8 14 4 2 2 16:9
  4 Βόρεια Μακεδονία 8 8 2 2 4 10:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Oli, με το υψηλότερο yield +10.95% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες