10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Μακεδονία - Γεωργία

14/10/2020 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 751
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1304 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γεωργία - Βόρεια Μακεδονία στις 23/9/2022

Προϊστορία

23/9/2022 ΓεωργίαΒόρεια Μακεδονία 2 - 0
9/6/2022 Βόρεια ΜακεδονίαΓεωργία 0 - 3
12/11/2020 ΓεωργίαΒόρεια Μακεδονία 0 - 1
14/10/2020 Βόρεια ΜακεδονίαΓεωργία 1 - 1
8/9/2020 ΓεωργίαΒόρεια Μακεδονία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 10,761 24.0%
X
€ 15,166 33.9%
2
€ 18,874 42.1%
Over
€ 4,752 35.5%
Under
€ 8,649 64.5%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

164 ψήφοι:

Με το μυαλό από τώρα στο Νοέμβριο

Με το μυαλό από τώρα στο Νοέμβριο

Η Βόρεια Μακεδονία υποδέχεται στα Σκόπια την Γεωργία για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Γ΄Γκρουπ του Nations League. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 12 Νοεμβρίου στον τελικό της διοργάνωσης για μία θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στην έδρα της Εσθονίας, έδειξε χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά και τουλάχιστον έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (3-3). Αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές αλλά πήρε το προβάδισμα με αυτογκόλ του Κουσκ στο 3'. Νόμιζε θα έχει εύκολο έργο αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Δέχτηκε την ισοφάριση στο 33'και στην επανάληψη έμεινε πίσω στο σκορ στο 61'. Προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε πέναλτι με τον Τραϊκόφσκι στο 67' είδε όμως την αντίπαλο της να σκοράρει και τρίτο τέρμα με πέναλτι. Από εκείνο το σημείο και έπειτα έδειξε να ξυπνάει, ο Πάντεφ μείωσε στο 80' και οκτώ λεπτά μετά ο Ζάικοφ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Σημαντικός βαθμός για το σύνολο του Ανγκελόφσκι που το κράτησε στην πρώτη θέση στην ισοβαθμία με την σημερινή της αντίπαλο. Θα ήθελε φυσικά να ανέβει ένα γκρουπ δυναμικότητας στην διοργάνωση, αυτό που μετράει περισσότερο όμως είναι η αναμέτρηση με την Γεωργία τον Νοέμβριο εκεί όπου θα έχει την δυνατότητα να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

«Φυσικά και είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα στην Εσθονία γιατί βάσει της ποιότητας μας θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Συγχαρητήρια όμως στην αντίπαλο μας για το καλό παιχνίδι και το γεγονός ότι σκόραρε τρία γκολ», επισήμανε ο κόουτς Ανγκελόφσκι μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένοι ο μέσος Μπάρντι (Λεβάντε)και ο αμυντικός Μουσλιού (Φέχερβαρ). Αμφίβολη η συμμετοχή του μέσος Σπιρόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας) που χτύπησε στο προηγούμενο παιχνίδι, εκτός ο μέσος Χασάνι (Ελσίνκι). Κλήθηκαν 4 νέοι παίκτες, ο αμυντικός Κιτανόφσκι (Μακεντονίγια) και οι μέσοι Ντόριεφ (Σκεντίγια), Τότρε (Σκεντίγια) και Μιτσέφσκι (Βαρντάρ)

Η αποστολή της Βόρειας Μακεδονίας:

Τερματοφύλακες: Ντιμιτριέβσκι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Σισκόφσκι (Δόξα Κατωκοπιάς), Μποζινόφσκι (Σίλεκς)

Αμυντικοί: Ριστόφσκι (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ριστέφσκι (Ούιπεστ), Βελκόφσκι (Ριέκα), Μπειτουλάι (Σκεντίγια), Ζάικοβ (Σαρλερουά), Τοσχέφσκι (Τίρανα), Κιτανόφσκι (Μακεντονίγια)

Μέσοι: Αλιόσκι (Λιντς), Σπιρόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Νικολόβ (Φέχερβαρ), Αντέμι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Κοσταντίνοβ (Ρουζομπερόκ), Ντόριεφ (Σκεντίγια), Τότρε (Σκεντίγια), Μιτσέφσκι (Βαρντάρ)

Επιθετικοί : Πάντεφ (Τζένοα), Τραικόφσκι (Μαγιόρκα), Τριχκόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Νεστορόφσκι (Ουντινέζε), Βελκόσκι (Σαράγιεβο), Στοιανόφσκι (Σαμπλί)

ΓΕΩΡΓΙΑ

Έχασε μία σημαντική ευκαιρία να πάρει κεφάλι στον όμιλο το Σάββατο καθώς ισοφαρίστηκε στο τέλος του παιχνιδιού με την Αρμενία. Αγωνίστηκε και αυτή με αρκετές αλλαγές και είδε την αντίπαλο της να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6'. Προσπάθησε να πιέσει στο πρώτο μέρος αλλά ήταν άστοχη στην τελική της προσπάθεια και τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με το ξεκίνημα της επανάληψης και σκόρερ τον Κατσαράβα. Κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί με τον νεοεισελθόντα Οκριασβίλι στο 74', ωστόσο στο 88' υπέπεσε σε πέναλτι και ο Μικιταριάν ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Με την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε πάρει τους 3 βαθμούς και αυτόματα να γίνει το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Σημαντικό τεστ αυτό απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της για το παιχνίδι του Νοεμβρίου, όλοι έχουν εκεί στραμμένη την προσοχή τους. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια έληξαν με under, το rotation που έκανε στην τελευταία αναμέτρηση έφερε και περισσότερα γκολ στο παιχνίδι.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο σημαντικός μέσος Κανκάβα (Τομπόλ). Εκτός αποστολής ο αμυντικός Ναβαλόφκσι (Ντιναμό Μπατούμι) και ο μέσος μέσο Τσακβετάτζε (Γάνδη).


Η αποστολή της Γεωργίας:

Τερματοφύλακες: Λόρια (Ανόρθωση), Μακαρίτζε (Αλμερία), Κουπατάτζε (Σαμπουρτάλο)

Αμυντικοί: Κάσια (Σαν Χοσέ Έρθκουέικς), Κβιρκβέλια (Ρότορ Βόλβογκραντ), Κακαμπάτζε (Τενερίφη), Γκριγκαλάβα (Άρσεναλ Τούλα), Κοτσολάβα (Σαχτάρ), Ταμπίτζε (Ούφα), Μάλι (Σαμπουρτάλο), Ντβάλι (Φερεντσβάρος)

Μέσοι: Καζαϊσβίλι (Σαν Χοσέ Έρθκουέικς), Κβεκβεσκίρι, Κανκάβα (Τομπόλ), Αμπουράνια (Οβιέδο), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Κβαρατσκχέλια (Ρούμπιν Καζάν), Σενγκέλια (Κόνιασπορ), Τζιγκαούρι (Ντιναμό Μπατούμι), Γκβίλια (Λέγκια Βαρσοβίας), Νταουσβίλι (Ανόρθωση), Λομπζχανίντζε (Ανκαραγκουτσού), Νταβιχασβίλι (Ρότορ Βόλγκοραντ)

Επιθετικοί : Οκριασβίλι (Ανόρθωση, Κβιλιτάλια (Ανόρθωση), Λομπιανίτζε (Καϊσάρ), Κατσαράβα (Λεχ Πόζναν)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφίρροπη μάχη για την πρώτη θέση αλλά κυρίως οι προπονητές θέλουν να ετοιμάσουν τις ομάδες τους για την σημαντικότατη αναμέτρηση του Νοεμβρίου. Αμφότερες αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στα προηγούμενα παιχνίδια οπότε η κούραση δεν θα παίξει ρόλο. Περιμένω κλειστό παιχνίδι αλλά το under βρίσκεται χαμηλά. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  2 Βόρεια Μακεδονία 6 9 2 3 1 9:8
  3 Γεωργία 6 7 1 4 1 6:6
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο popov με το υψηλότερο yield +0.30% έπαιξε: X
  • » Ο kostas05, με το υψηλότερο yield +3.52% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Over
  • » Ο antara, με το υψηλότερο yield +2.49% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες