5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γεωργία - Βόρεια Μακεδονία

12/11/2020 19:00
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1275 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Γεωργία - Βόρεια Μακεδονία στις 23/9/2022

Προϊστορία

23/9/2022 ΓεωργίαΒόρεια Μακεδονία 2 - 0
9/6/2022 Βόρεια ΜακεδονίαΓεωργία 0 - 3
12/11/2020 ΓεωργίαΒόρεια Μακεδονία 0 - 1
14/10/2020 Βόρεια ΜακεδονίαΓεωργία 1 - 1
8/9/2020 ΓεωργίαΒόρεια Μακεδονία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 149,174 44.6%
X
€ 136,260 40.7%
2
€ 48,973 14.6%
Over
€ 8,295 11.7%
Under
€ 62,650 88.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

112 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Boris Paichadze Dinamo Arena
  • Χωρητικότητα: 54549
Για μια θέση στα τελικά του Euro

Για μια θέση στα τελικά του Euro

Γεωργία και Βόρεια Μακεδονία αναμετρούνται στην Τιφλίδα για μια θέση στην τελική φάση του Euro. Πρόκειται για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας τους, αφού αμφότερες δεν έχουν συμμετάσχει ποτέ στο παρελθόν σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Τι ισχύει: Τελικός των πλέι οφ του Nations League. Μονή αναμέτρηση. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής κερδίζει μία θέση στο ερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

* Κεκλεισμένων των θυρών

* Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν Σεπτέμβριο και Οκτώβριο για το Nations League, όπου και τα δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα 1-1.

ΓΕΩΡΓΙΑ

«Σφράγισε» το εισιτήριο για τον σημερινό τελικό μετά τη νίκη του Οκτωβρίου επί της Λευκορωσίας στην έδρα της (1-0). Προηγήθηκε μόλις στο 7’ με πέναλτι του Οκριασβίλι και στη συνέχεια διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της σκορ. Απειλήθηκε μονάχα σε μια φάση σ’ όλο το παιχνίδι, ενώ είχε 1-2 καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ.

Τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων (2-3-0) και διεκδικεί μαζί με τη σημερινή της αντίπαλο, Βόρεια Μακεδονία την πρώτη θέση στον όμιλο στο Nations League. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ και μάλιστα είχαν αναμετρηθεί στις 14 Οκτωβρίου στα Σκόπια, φέρνοντας ισοπαλία 1-1. Καλύτερη η αντίπαλος της στο πρώτο μέρος, απέκτησε όμως αριθμητικό πλεονέκτημα στο 67’ και προηγήθηκε λίγα λεπτά μετά με τον Κβαρατσκχέλια (74’). Ωστόσο ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 90+3 για το τελικό 1-1.

Δίνει το μεγαλύτερο παιχνίδι της ιστορίας της, αφού θα διεκδικήσει την παρθενική της συμμετοχή σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Εν όψει του σημερινού τελικού, ο τεχνικός της, Βλάντιμιρ Βάις δήλωσε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για το ποδόσφαιρο της Γεωργίας και για αυτήν τη γενιά. Ελπίζουμε να κάνουμε το καλύτερο για να δώσουμε χαρά σε όλους στη Γεωργία και να πετύχουμε το μεγάλο στόχο μας μετά από πέντε χρόνια δουλειά. Θέλουμε να νικήσουμε και έχω μεγάλη πεποίθηση ότι όλοι θα είναι χαρούμενοι μετά το παιχνίδι. Η Βόρεια Μακεδονία προετοιμάζεται με παρόμοια διάθεση. Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα στη δημιουργία. Αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι απλώς μια τακτική ή τεχνική μονομαχία, αλλά είναι επίσης πολύ σημαντικό να παίξουμε με συναίσθημα, το πώς θα τρέχουμε και πώς θα παλεύουμε σε κάθε φάση. Αντιμετωπίσαμε δύο φορές τη Βόρεια Μακεδονία, και στις δύο περιπτώσεις ο αντίπαλος έπαιξε με διαφορετικά συστήματα. Είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε σενάριο. Περιμένω ένα συναισθηματικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, γιατί αυτός είναι ο τελικός».

Αγωνιστικά Νέα: Μαζεύτηκαν προβλήματα από τη μέση και μπροστά, αφού θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκε το next big thing του ποδοσφαίρου της χώρας, ο εξτρέμ Κβαρατσκέλια (Ρούμπεν Καζάν), αλλά και ο ομοθεσίτης Σεγκέλια (Κόνιασπορ). Από την άλλη, τραυματίες είναι οι επιθετικοί μέσοι Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς) και Τσακβετάτζε (Γάνδη).

Πιθανή Ενδεκάδα: Λόρια – Χοτσολάβα, Κβιρκβέλια, Ντβάλι, Ταμπίτζε – Παπουνασβίλι, Γκβίλια, Καζαϊσβίλι, Νταουσβίλι, Κβεκβεσκίρι, Τζιγκαούρι - Κβιλιτάγια

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Λόρια (Ανόρθωση), Μακαρίτζε (Αλμερία), Κουπατάτζε (Σαμπούρταλο)

Αμυντικοί: Κάσια (Σαν Χοσέ), Κακαμπάτζε (Τενερίφη), Χοτσολάβα (Σαχτάρ), Γκριγκάλαβα (Άρσεναλ Τούλα), Κομπαχίτζε, Ναβινόφσκι (Ντιναμό Μπατούμι), Κβιρκβέλια (Ρότορ), Ταμπίτζε (Ούφα), Ντβάλι (Φερεντσβάρος)

Μέσοι: Κανκάβα, Κβεκβεσκίρι (Τομπόλ), Αμπουρτζάνια (Οβιέδο), Νταουσβίλι (Ανόρθωση), Λομπανίτζε (Ανκαραγκουτσού), Καζαϊσβίλι (Σαν Χοσέ), Νταβιτασβίλι (Ρότορ), Γκβίλια (Λέγκια), Τζιγκαούρι (Ντιναμό Μπατούμι), Παπουνασβίλι (Σαραγόσα)

Επιθετικοί: Κβιλιτάγια, Οκριασβίλι (Ανόρθωση),Λομπανίτζε (Καϊσάρ), Μιλκετάτζε (Ρότορ)

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Κέρδισε με 2-1 το Κόσοβο των απουσιών στα Σκόπια και εξασφάλισε την πρόκριση στο σημερινό τελικό των πλει-οφ για μια θέση στο Euro 2020. Πήρε το προβάδισμα στο 16’ με αυτογκόλ, ισοφαρίστηκε στο 29’ από τραγικό λάθος του γκολκίπερ της, ωστόσο δεν πτοήθηκε και πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 33’ με τον Βελκόφσκι. Στην επανάληψη είχε ορισμένες καλές στιγμές για ένα τρίτο γκολ, δεν «κλείδωσε» όμως το ματς και στο 90+5’ ο αντίπαλος της είχε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια της (3-3-0), έχοντας κάνει σημαντικά βήματα μπροστά τα τελευταία χρόνια. Υπενθυμίζεται πως στην προκριματική φάση του Euro τερμάτισε στην 3η θέση χάνοντας μόνο από τις δύο πρωτοπόρες, Πολωνία και Αυστρία, ενώ έφερε από μία νίκη και μία ισοπαλία κόντρα σε Σλοβενία και Ισραήλ.

Μπροστά της έχει όμως ιστορική δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στα τελικά του Euro, αρκεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γεωργίας. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ στο Nations League με την ίδια να παραμένει στην κορυφή μετά την εντός έδρας ισοπαλία επί των Γεωργιανών στα Σκόπια (1-1). Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Ιγκόρ Ανγκελόφσκι δήλωσε: «Ξέρουμε καλά ο ένας τις ποιότητες του άλλου και είμαστε ξανά εδώ στην Τιφλίδα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχω στη διάθεση μου 21 παίκτες έτοιμους να μας φέρουν την πρόκριση. Έτοιμους να παίξουν γι’ αυτούς και για όλη τη χώρα. Παίκτες που με κάνουν ήρεμο, γαλήνιο και να κοιμάμαι χωρίς ανησυχία. Αν και ήρθαμε μόνοι, νιώθουμε την υποστήριξη από τα μηνύματα που έχουμε λάβει από πρώην προπονητές της Εθνικής, παίκτες και φίλους. Θα παίξουμε για όλους αυτούς».

Αγωνιστικά Νέα: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του βασικού αμυντικού μέσου Αντέμι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), καθώς προέρχεται από τραυματισμό. Αν δεν αγωνιστεί τη θέση του θα πάρει ο Σπιρόφσκι. Εκτός λόγω κορωνοϊού ο έμπειρος αμυντικός Ριστέφσκι (Ούιπεστ) και οι δύο αναπληρωματικοί, ο γκολκίπερ Μποζινόφσκι (Σίλεκς) κι ο φορ Βελκόφσκι (Σαράγιεβο). Νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών ο καλός επιθετικός μέσος Μπάρντι (Λεβάντε). Κανονικά στην αποστολή ο ηγετικός χαφ Ελμάς (Νάπολι), αφού οι «παρτενοπέι» έδωσαν το οκ.

Πιθανή Ενδεκάδα: Ντιμιτριέfσκι – Μπεϊτουλάι, Βελκόφσκι, Μουσιλού – Ριστόφσκι, Νικόλοφ, Αντέμι (Σπιρόφσκι), Αλιόσκι – Πάντεφ, Ελμάς – Νεστορόφσκι.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντιμιτριέφσκι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Μπογκαντίνοφ (Εθνικός Άχνας), Σισκόφσκι (Δόξα Κατωκοπιάς), Μποζινόφσκι (Σίλεκς)

Αμυντικοί: Αλιόσκι (Λιντς), Μουσιλού (Βίντι), Μπεϊτουλάι (Σκεντίγια), Ριστόφσκι (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Βελκόφσκι (Ριέκα), Ζάικοφ (Σαρλερουά)

Μέσοι: Αντέμι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Νικόλοφ (Βίντι), Σπιρόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Ελμάς (Νάπολι), Κοσταντίνοφ (Ρουζομπερόκ)

Επιθετικοί: Πάντεφ (Τζένοα), Τρικόφσκι (ΑΕΚ Λάρνακας), Νεστορόφσκι (Ουντινέζε), Τραϊκόφσκι (Μαγιόρκα), Στογιανόφσκι (Σαμπλί)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ιστορικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι οποίες διεκδικούν την παρθενική τους παρουσία σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Το διακύβευμα του αγώνα είναι πολύ μεγάλο και λογικά οι δύο ομάδες θα παίξουν αρκετά προσεκτικά, περιμένοντας το λάθος του αντιπάλου. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για ομάδες που έχουν θέμα στο δημιουργικό κομμάτι ενώ αμφότερες κατεβαίνουν με ορισμένες σημαντικές απουσίες. Ισόπαλα και Under έληξαν τα δύο παιχνίδια τους στο Nations League, πιθανό να δούμε παιχνίδι στο ίδιο μοτίβο και θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Γεωργία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Βόρεια Μακεδονία - Τελ. αγώνες
25/3/2024
Μαυροβούνιο
Βόρεια Μακεδονία
1 - 0
22/3/2024
Βόρεια Μακεδονία
Μολδαβία
1 - 1
20/11/2023
Βόρεια Μακεδονία
Αγγλία
1 - 1
17/11/2023
Ιταλία
Βόρεια Μακεδονία
5 - 2
17/10/2023
Βόρεια Μακεδονία
Αρμενία
3 - 1
14/10/2023
Ουκρανία
Βόρεια Μακεδονία
2 - 0
12/9/2023
Μάλτα
Βόρεια Μακεδονία
0 - 2
9/9/2023
Βόρεια Μακεδονία
Ιταλία
1 - 1
19/6/2023
Αγγλία
Βόρεια Μακεδονία
7 - 0
16/6/2023
Βόρεια Μακεδονία
Ουκρανία
2 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες