9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Γεωργία - Βόρεια Μακεδονία

Προϊστορία

23/9/2022 ΓεωργίαΒόρεια Μακεδονία 2 - 0
9/6/2022 Βόρεια ΜακεδονίαΓεωργία 0 - 3
12/11/2020 ΓεωργίαΒόρεια Μακεδονία 0 - 1
14/10/2020 Βόρεια ΜακεδονίαΓεωργία 1 - 1
8/9/2020 ΓεωργίαΒόρεια Μακεδονία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 604,246 79.5%
X
€ 67,523 8.9%
2
€ 88,727 11.7%
Over
€ 16,548 14.3%
Under
€ 98,977 85.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Παρασκευή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

153 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

6

4

Σουτ εκτός εστίας

8

41%

Κατοχή μπάλας

59%

1

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

9

14

Φάουλ

12

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Boris Paichadze Dinamo Arena
  • Χωρητικότητα: 54549
  • Θεατές: 54200
Τελικός για την πρωτιά στην Τιφλίδα

Τελικός για την πρωτιά στην Τιφλίδα

Γεωργία και Βόρεια Μακεδονία αναμετρούνται στην Τιφλίδα σ’ ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για την πρωτιά στον όμιλο. Για δύο αποτελέσματα οι γηπεδούχοι, μόνο νίκη για να ελπίζουν θέλουν οι φιλοξενούμενοι.

Πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο Nations League και βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο στην League B. Ξεκίνησε με άνετη νίκη επί του Γιβραλτάρ (4-0 εντός) και ακολούθησαν τα δύο εντυπωσιακά «διπλά» με Βουλγαρία (5-2) και Βόρεια Μακεδονία (3-0). Στο τελευταίο ματς «κόλλησε» στο 0-0 με την Βουλγαρία εντός, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη αλλά άστοχη.

Βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς και στο +3 από την 2η Βόρεια Μακεδονία δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στο σημερινό, αφού «σφραγίζει» την πρωτιά και με ισοπαλία αφού θα υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων. Σε περίπτωση ήττας θέλει να μην χάσει με πάνω από 3 γκολ διαφορά ώστε να έχει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία και θα πάει την τελευταία αγωνιστική να παίξει στο Γιβραλτάρ ενώ η αντίπαλος της με την Βουλγαρία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σανιόλ παρουσιάζει μια καλοδουλεμένη ομάδα που αμύνεται με συγκέντρωση και ξεδιπλώνεται εξαιρετικά στις επιθέσεις της, με τους παίκτες της να παίζουν ωραίο συρτό ποδόσφαιρο με πολλές μεταβιβάσεις. Αστέρι της ομάδας ο 21χρονος εξτρέμ της Νάπολι Κβαρατσκέλια, ο οποίος βγάζει μάτια στην Σέριε Α με 4 γκολ σε 7 ματς, ενώ με την Εθνική ομάδα έχει ήδη 8 γκολ σε 17 συμμετοχές.

Εν όψει του σημερινού ο τεχνικός της Σανιόλ δήλωσε: «Στο ξεκίνημα είχα πει ότι η Βόρεια Μακεδονία είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου διότι πήγε στο Euro και ήταν ικανή να κερδίσει την Ιταλία στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ξεκινήσαμε καλά το τουρνουά, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και στόχος είναι να τερματίσουμε πρώτοι. Δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι σκεπτόμενοι την ισοπαλία. Από την εμπειρία μου, δεν θα πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στόχος είναι να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο που πιάσαμε τον Ιούνιο. Τα τελευταία ματς μας έδωσαν την πεποίθηση ότι για να κερδίσεις ένα παιχνίδι χρειάζεσαι μια καλή ομαδική άμυνα και όταν έχουμε την μπάλα να δείχνουμε όλο το ταλέντο μας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι κορυφαίου επιπέδου απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα επιλέξω τους παίκτες με βάση το χρόνο συμμετοχής τους στις ομάδες και αυτούς που θα είναι έτοιμοι να παίξουν έντονα για 90 λεπτά».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε και αποχώρησε από την αποστολή ο στόπερ Ταμπίτζε (Ντιναμό Τιφλίδας). Στη θέση του ο μπακ Τσαμπράτζε (Ντιναμό Μπατούμι).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Λόρια (Ανόρθωση), Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια), Σοβνάτζε (Σαμγκουράλι)

Αμυντικοί: Αζαρόβι (Ερυθρός Αστέρας), Τσαμπράτζε (Ντιναμό Μπατούμι), Γκιορμπελίτζε (Ζαγκλέμπι Λούμπιν), Κακαμπάτζε (Κρακόβια), Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κοτσολάχα (Κοπεγχάγη), Κβιρκβέλια (Νεφτσί Μπακού), Λοκοσβίλι (Κρεμονέσε)

Μέσοι: Αμπουρτζάνια (Ζιλ Βιθέντε), Κακβετάτζε (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Νταβιτασβίλι (Μπορντό), Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Μαμουσασβίλι (Ντιναμό Μπατούμι), Μεκβαμπισβίλι (Ντιναμό Τιφλίδας), Τσιταισβίλι (Λεχ Πόζναν)

Επιθετικοί: Κβαρατσκέλια (Νάπολι), Λομπζανίτζε (Χατάισπορ), Μικαουτάτζε (Μετς), Καζαϊσβίλι (Ουλσάν), Ζιβζιβάτζε (Φέχερβαρ).Ήταν το φαβορί του ομίλου αλλά δεν το απέδειξε στην πράξη παίρνοντας 7 βαθμούς στα τέσσερα ματς του Ιουνίου. Ξεκίνησε με ισοπαλία στην Βουλγαρία (1-1), ακολούθησε η δύσκολη νίκη στο Γιβραλτάρ (2-0) και η βαριά εντός έδρας ήττα από την Γεωργία (0-3). Έκλεισε τις υποχρεώσεις με το άνετο 4-0 επί του Γιβραλτάρ σ’ ένα ματς που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ έως το 31’.

Βρίσκεται στην 2η θέση και στο -3 από την πρωτοπόρο Γεωργία δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ως εκ τούτου το σημερινό έχει χαρακτήρα τελικού αν θέλει να ελπίζει για την πρωτιά και την άνοδο στην League B, με την ίδια να χρειάζεται μόνο νίκη. Ιδανικά θα ήθελε να κερδίσει με 4+ τέρματα ώστε να πάρει την ισοβαθμία, αφού είχε χάσει με 0-3 το ματς στην έδρα της. Την τελευταία αγωνιστική παίζει εντός με την Βουλγαρία ενώ η Γεωργία με το Γιβραλτάρ.

Εν όψει της σημερινής κρίσιμης αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μιλέφσκι δήλωσε: «Συγκεντρωνόμαστε στο πως θα παίξουμε ως ομάδα απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Η Βόρεια Μακεδονία είχε εξαιρετική πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ αλλά δυστυχώς αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στο Nations League. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς και αναγκαστικές αλλαγές. Βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο και αυτό είναι και μια ευκαιρία να τεστάρουμε την ποιότητα των νεαρών παικτών. Όσο υπάρχουν ελπίδες για την πρόκριση, θα παλέψουμε. Δεν κοιτάω ποτέ το παρελθόν και αυτό ισχύει και για το ματς με την Γεωργία στα Σκόπια. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και εάν δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε δεν θα ήμασταν εδώ. Ήρθαμε για να κερδίσουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησαν από την αποστολή λόγω προβλημάτων ο κάπτεν/μπακ Ριστόφσκι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), ο μέσος Εθέμι (Ιστανμπουλσπόρ) και ο εξτρέμ Τσουρλίνοβ (Μπέρνλι). Και οι τρεις θεωρούνται σημαντικές απουσίες. Από την άλλη, δίνεται αμφίβολος ο βασικός μέσος Αντέμι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ). Δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμών οι μέσοι Ρακίπ (Μάλμε), Κωνσταντίνοβ (Πιαστ) και ο φορ Ντάτσι (Βέστερλοφ) αλλά και οι Νικολόβ, Ριστέφσκι και Μπαμπούνσκι οι οποίοι δεν έχουν ομάδα. Πρώτη κλήση για τους Ελέζι και Αλεκσόφσκι.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ντιμιτριέφσκι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Σισκόφσκι (Δόξα Κατωκοπιάς), Ναουμόφσκι (Σκούπι), Αλεκσόφσκι (Ραμποτνίτσκι)

Αμυντικοί: Αλιόσκι (Φενέρμπαχτσε), Μουσλιού (Ίνγκολσταντ), Βελκόφσκι (Αλ-Ετιφάκ), Μπεϊτουλάι (Σκεντίγια), Ζάικοβ (Βόρσκλα), Ασκόφσκι (Λαμία), Τοντόρσκι (Σουμγκαγίτ), Σεραφιμόβ (Φεχερβάρ), Ντιμόφσκι (Ακαντεμίγια Πάντεβ)

Μέσοι: Σπιρόφσκι (Πιούνικ), Μπαρντί (Τραμπζονσπόρ), Ελμάς (Νάπολι), Ατανασόβ (Χάιντουκ), Φάζλαγκικ (Ντουναίτσκα Στρέντα), Ελέζι (Βαραζντίν)
Επιθετικοί: Τραϊκόφσκι (Αλ-Φάιχα), Ριστόφσκι (Σπαρτάκ Τρνάβα), Μιόβσκι (Αμπερντίν), Μπαμπούνκσι (Ντεμπρετσέν), Ντόριεβ (Σκεντίγια).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Γεωργία που εντυπωσίασε στα ματς του Σεπτεμβρίου παίζει για δύο αποτελέσματα σήμερα αφού και με ισοπαλία θα «κλειδώσει» την πρωτιά. Η Βόρεια Μακεδονία είναι αναγκασμένη να πάρει ρίσκα αφού χρειάζεται μόνο τη νίκη και ιδανικά με πολλά γκολ αφού είχε χάσει με 0-3 στα Σκόπια. Οι Βαλκάνιοι είναι ομάδα με εμπειρία και ποιότητα και θα έχουν τις ευκαιρίες τους όμως θα αφήσουν χώρους και οι Γεωργιανοί είναι… φωτιά στις αντεπιθέσεις. Θα στραφούμε στο αμφίσκορο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Γεωργία 6 16 5 1 0 16:3
  3 Βόρεια Μακεδονία 6 7 2 1 3 7:7
Εμφάνιση όλων
Βόρεια Μακεδονία - Τελ. αγώνες
25/3/2024
Μαυροβούνιο
Βόρεια Μακεδονία
1 - 0
22/3/2024
Βόρεια Μακεδονία
Μολδαβία
1 - 1
20/11/2023
Βόρεια Μακεδονία
Αγγλία
1 - 1
17/11/2023
Ιταλία
Βόρεια Μακεδονία
5 - 2
17/10/2023
Βόρεια Μακεδονία
Αρμενία
3 - 1
14/10/2023
Ουκρανία
Βόρεια Μακεδονία
2 - 0
12/9/2023
Μάλτα
Βόρεια Μακεδονία
0 - 2
9/9/2023
Βόρεια Μακεδονία
Ιταλία
1 - 1
19/6/2023
Αγγλία
Βόρεια Μακεδονία
7 - 0
16/6/2023
Βόρεια Μακεδονία
Ουκρανία
2 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες