6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Μακεδονία - Γεωργία

Προϊστορία

23/9/2022 ΓεωργίαΒόρεια Μακεδονία 2 - 0
9/6/2022 Βόρεια ΜακεδονίαΓεωργία 0 - 3
12/11/2020 ΓεωργίαΒόρεια Μακεδονία 0 - 1
14/10/2020 Βόρεια ΜακεδονίαΓεωργία 1 - 1
8/9/2020 ΓεωργίαΒόρεια Μακεδονία 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 61,802 52.9%
X
€ 28,276 24.2%
2
€ 26,645 22.8%
Over
€ 3,790 34.7%
Under
€ 7,122 65.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

168 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

6

6

Σουτ εκτός εστίας

5

54%

Κατοχή μπάλας

46%

2

Οφσάιντ

1

3

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

3

Κόρνερ

3

4

Αλλαγές

5

10

Φάουλ

8

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Todor Proeski Arena
  • Χωρητικότητα: 33460
  • Θεατές: 10775
Μάχη κορυφής στα Σκόπια

Μάχη κορυφής στα Σκόπια

Βόρεια Μακεδονία και Γεωργία αναμετρούνται στα Σκόπια σε παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού για την πρωτιά στον όμιλο.

* Είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων μετά τον τελικό των πλει-οφ τον Νοέμβριο του 2020 για την πρόκριση στα τελικά του Euro, με την Βόρεια Μακεδονία να παίρνει τη νίκη με 1-0 στην Τιφλίδα.

Πήρε την πρώτη νίκη στον όμιλο, επικρατώντας με 2-0 του Γιβραλτάρ εκτός έδρας. Παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Βουλγαρία, είχε δοκάρι στο 7’ αλλά δέκα λεπτά μετά υπέπεσε σε τραγικό λάθος στην άμυνα και γλίτωσε από χαμένο τετ-α-τετ των γηπεδούχων. Πήρε το προβάδισμα στο 21’ με ωραία ατομική ενέργεια του Μπάρντι και συνέχισε να έχει την υπεροχή, χωρίς όμως να βγάζει τις πολύ μεγάλες φάσεις. Μάλιστα στο 62’ χρειάστηκε επέμβαση του γκολκίπερ της σε εκτέλεση φάουλ για να αποφύγει το 1-1. Εν τέλει βρήκε το δεύτερο γκολ στο 84 με τον Νικολόβ έπειτα από τραγικό λάθος των γηπεδούχων και «κλείδωσε» το τρίποντο.

Έχει τέσσερις βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές, καθώς στην πρεμιέρα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Βουλγαρίας. Δεν εντυπωσίασε πάντως σε κανένα από τα δύο παιχνίδια της, καθώς ακόμα και η νίκη με το αδύναμο Γιβραλτάρ δεν ήρθε όσο εύκολα ενδεχομένως θα περίμενε. Το σημερινό είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της, όπου βέβαια έχει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία (1-2-2).

Ο τεχνικός της Μιλέφσκι ρωτήθηκε για τις μέτριες εμφανίσεις σε αυτά τα δύο ματς του Ιουνίου αλλά και την εμφατική νίκη της Γεωργίας επί της Βουλγαρίας (5-2), ομάδα που δεν κέρδισε λίγες μέρες νωρίτερα η δική του (1-1): «Δεν μπορούμε να περιμένουμε από παίκτες να αποκτήσουν ξαφνικά ανταγωνιστική φόρμα σ αυτό το σημείο της σεζόν. Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια τελείωσαν και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό κόντρα στην Γεωργία για να αφήσουμε πίσω μας τα δύο προηγούμενα. Κέρδισαν με 5-2 στην Βουλγαρία αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Περιμένω διαφορετικό παιχνίδι από ότι το δικό μας και το δικό τους με την Βουλγαρία. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Έκαναν πολύ καλό ματς με την Βουλγαρία αλλά κάθε ματς είναι διαφορετικό. Έχουν ποιότητα και αν τους αφήσεις να τη δείξουν, ξέρουν πως να γίνουν επικίνδυνοι. Τους έχουμε αναλύσει, ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα επιβάλουμε το ρυθμό».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν προκύψει «φρέσκα» προβλήματα. Ο Μιλέφσκι ξεκούρασε αρκετούς βασικούς με το Γιβραλτάρ, με τους Ν. Ίλιεβ και Σεραφίμοβ να κάνουν ντεμπούτο. Εκτός κλήσεων στα ματς του Ιουνίου λόγω τραυματισμού ο αρχηγός/δεξιός μπακ Ριστόβσκι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και οι μέσοι Ατανάσοβ (Χάιντουκ Σπλιτ) και Κονταντίνοβ (Πιαστ). Αποχώρησε μετά το ματς με την Βουλγαρία ο αναπληρωματικός χαφ Ρακίπ (Μάλμε).

Η αποστολή της Βόρειας Μακεδονίας:

Τερματοφύλακες: Ντιμιτριέβσκι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Σισκόβσκι (Δόξα Κατοκοπιάς), Ναουμόφσκι (Σκούπι), Ίλιεβ (Τρέντσιν)

Αμυντικοί: Ντιμόβσκι (Ακαντέμια Πάντεφ), Ζάικοφ (Σλάβια Σόφιας), Βελκόβσκι (Ριέκα), Μούσλιου (Ίνγκολσταντ), Ριστέβσκι (ΑΕ Λεμεσού), Αλιόσκι (Αλ Αχλί), Τοντορόβσκι (Σερέντ), Ασκόβσκι (Σέπσι), Σεραφίμοβ (Ζαλαέγκερζεγκ)

Μέσοι: Ελμάς (Νάπολι), Μπάρντι (Λεβάντε), Γκροζντανόβσκι (Ζλάτε Μοράβτσε), Σπιρόβσκι (ΜΤΚ), Τσούρλινοβ (Σάλκε), Ετέμι (Ιστανμπούλσπορ), Νταβίντ Μπαμπούνσκι (Ντέμπρετσεν), Νικόλοφ (Σέριφ Τιρασπόλ), Φαζλαγκίκαϊ (Βίσλα Κρακοβίας)

Επιθετικοί: Ριστόβσκι (Σπαρτάκ Τρνάβα), Μιόβσκι (ΜΤΚ), Τραϊκόφσκι (Αλ Φάιχα), Ντόριαν Μπαμπούνσκι (Ντέμπρετσεν).Επιβεβαίωσε με εμφατικό τρόπο την ανοδική πορεία της, διαλύοντας με 5-2 την Βουλγαρία μέσα στο Ράσγκαρντ. Μετουσίωσε σε γκολ τις δύο πρώτες τελικές της, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων (4’ Νταβιτασβίλι, 31’ Χριστόβ αυτ.) και στο φινάλε του ημιχρόνου έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0. Δέχτηκε τη μείωση του σκορ στο 50’ αλλά απάντησε δύο λεπτά μετά με τον Ζίβτζιβάτζε και στο 58’ ο Μπαραντσέλια έκανε το 4-1 με πέναλτι. Στο 69’ ο Καζαϊσβίλι έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, με την αντίπαλο της να μειώνει απλώς στο 83’ για το τελικό σκορ.

Έκανε το 2x2 στον όμιλο, αφού στην πρεμιέρα κέρδισε με 4-0 το αδύναμο Γιβραλτάρ. Βρίσκεται στο +2 από την 2η Βόρεια Μακεδονία που αποτελεί και βασική αντίπαλο της για την πρωτιά στον όμιλο. Προέρχεται από αξιοπρεπή παρουσία στα προκριματικά του Μουντιάλ βάζοντας δύσκολα σε Ισπανία, Σουηδία και Ελλάδα κι εν τέλει τερμάτισε στην 4η θέση και στο +2 από το Κόσοβο. Η τελευταία ήττα της ήταν τον Οκτώβριο του 2021 κόντρα στην Ελλάδα. Έκτοτε τρέχει εντυπωσιακό σερί επτά αγώνων με 6 νίκες και 1 ισοπαλία, κερδίζοντας ομάδες όπως το Κόσοβο, την Σουηδία, την Βοσνία και προ ημερών την Βουλγαρία.

Ο Βίλι Σανιόλ έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά, με την ομάδα να παίζει με αυτοπεποίθηση και να πραγματοποιεί ωραίους συνδυασμούς στο κομμάτι της ανάπτυξης. Ο πήχης πάντως ανεβαίνει σημαντικά στο σημερινό παιχνίδι. «Η Βόρεια Μακεδονία είναι ποιοτική ομάδα, τη σεβόμαστε αλλά σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε στο νικητήριο δρόμο που έχουμε χαράξει. Εάν μπορούμε να κερδίσουμε εκτός την Βουλγαρία, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε και στα Σκόπια. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είμαστε έτοιμοι και έχουμε υψηλό κίνητρο», δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα. Κανονικά διαθέσιμος ο εξτρέμ Τσιταϊσβίλι (Βίσλα Κρακοβίας) που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός αποστολής οι επιθετικοί του ΑΠΟΕΛ, Οκριασβίλι και Κβιλιτάλια (ΑΠΟΕΛ) και ο έμπειρος αμυντικός μέσος Κανκάβα (Σλόβαν Μπρατισλάβας).

Η αποστολή της Γεωργίας:

Τερματοφύλακες: Κουπατάτζε (Ντινάμο Μπατούμι), Λόρια (Ανόρθωση), Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια)

Αμυντικοί: Αζαρόβι (Ντινάμο Μπατούμι), Τσαμπράτζε (Ντινάμο Μπατούμι), Ντβάλι (Φερεντσβάρος), Γκιορμπελίτζε (Ντινάμο Δρέσδης), Κακαμπάτζε (Κρακοβία), Κάσια (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Κοτσολάβα (Κοπεγχάγη), Κομπακχίτζε (Ντινάμο Μπατούμι), Κβιρκβέλια (Γκάργκα), Λοκοσβίλι (Βόλφσμπεργκερ)

Μέσοι: Αμπουρτζάνια (Ζιλ Βιθέντε), Αλτουνασβίλι (Ντινάμο Μπατούμι), Κακβετάτζε (Αμβούργο), Νταβιτασβίλι (Ντινάμο Μπατούμι), Γκβίλα (Ρακόβ Τσεστόχοβα), Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Μαμουκασβίλι (Ντινάμο Μπατούμι), Μεκβαμπισβίλι (Ντινάμο Τιφλίδας)

Επιθετικοί: Κβαρατσκέλια (Ντινάμο Μπατούμι), Λομπχανίτζε (Χατάισπορ), Μικελτάτζε (Νιούκαστλ Τζετς), Καζαϊσβίλι (Ουλσάν), Τσιταϊσβίλι (Βίσλα Κρακοβίας), Ζιβζιβάτζε (Ουίπεστ).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Βόρεια Μακεδονία είναι το φαβορί στην έδρα της αλλά η Γεωργία έρχεται με… φόρα από το εμφατικό 5-2 στην Βουλγαρία και τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί που της έχει φτιάξει ψυχολογία. Περιμένουμε μεγάλη μάχη, άλλωστε το σημερινό αποτελεί και έναν πρόωρο τελικό για την πρωτιά στον όμιλο. Από τα ματς που η μπίλια μπορεί να κάτσει παντού, προτιμότερο να μην ασχοληθούμε με σημείο. Και οι δύο ομάδες προσπαθούν να κυκλοφορούν τη μπάλα και να φτιάχνουν ευκαιρίες, μπαίνει όμως στην κουβέντα και ο παράγοντας σκοπιμότητα, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν θα έλεγαν όχι σε μια ισοπαλία. Μοιάζουν πάντως λίγο τσιμπημένες οι αποδόσεις στο αμφίσκορο και αν έπρεπε να παίζαμε κάτι, θα στρεφόμασταν στο G/G.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Βόρεια Μακεδονία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  1 Γεωργία 6 16 5 1 0 16:3
  3 Βόρεια Μακεδονία 6 7 2 1 3 7:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Over
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +4.04% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες