Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παραγουάη - Περού

9/10/2020 01:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 829
2 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1309 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Παραγουάη - Περού στις 8/9/2023

Προϊστορία

8/9/2023 ΠαραγουάηΠερού 0 - 0
17/11/2022 ΠερούΠαραγουάη 1 - 0
30/3/2022 ΠερούΠαραγουάη 2 - 0
3/7/2021 ΠερούΠαραγουάη 3 - 3
9/10/2020 ΠαραγουάηΠερού 2 - 2
23/3/2019 ΠερούΠαραγουάη 1 - 0
9/6/2017 ΠερούΠαραγουάη 1 - 0
11/11/2016 ΠαραγουάηΠερού 1 - 4
14/11/2015 ΠερούΠαραγουάη 1 - 0
4/7/2015 ΠερούΠαραγουάη 2 - 0
19/11/2014 ΠερούΠαραγουάη 2 - 1
15/11/2014 ΠαραγουάηΠερού 2 - 1
17/10/2012 ΠαραγουάηΠερού 1 - 0
8/10/2011 ΠερούΠαραγουάη 2 - 0
12/2/2009 ΠερούΠαραγουάη 0 - 1
16/10/2008 ΠαραγουάηΠερού 1 - 0

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

96 ψήφοι:

Αμφίρροπη «μάχη» στην Ασουνσιόν

Αμφίρροπη «μάχη» στην Ασουνσιόν

Η Παραγουάη υποδέχεται το Περού στον αγώνα με τον οποίο ανοίγει η αυλαία της προκριματικής φάσης στη Νότια Αμερική, για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Η τελευταία της επίσημη υποχρέωση δεν ήταν άλλη από το Κόπα Αμέρικα του 2019. Συμμετείχε στο δεύτερο όμιλο κι αντιμετώπισε την Αργεντινή, την Κολομβία και την Ιαπωνία. Δεν πανηγύρισε ούτε μία νίκη, όμως με δύο ισοπαλίες απέναντι στους Ασιάτες και στους «καφετέρος» τερμάτισε στην 3η θέση και πήρε από το... παράθυρο την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ κόντρα στους γηπεδούχους και διοργανωτές Βραζιλιάνους οι οποίοι είχαν τον πρώτο λόγο. Στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων κι απέσπασε ισοπαλία, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Ηττήθηκε με 4-3 και είδε το όνειρο για διάκριση να τελειώνει, φεύγοντας όμως με το κεφάλι ψηλά.

Έδωσε τέσσερα φιλικά τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2019, τα τρία από αυτά κόντρα σε εθνικές ομάδες από την Ευρώπη. Η Παραγουάη ηττήθηκε 1-0 από τη Σερβία, αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σλοβακία και πανηγύρισε τη νίκη στη Σόφια επί της Βουλγαρίας με 1-0. Το τελευταίο της ματς ήταν αυτό με αντίπαλο τη Σαουδική Αραβία στη χώρα της Ασίας κι απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0). Και τα τέσσερα παιχνίδια της ήταν Under.

Στην άκρη του πάγκου της συνεχίζει ο Αργεντινός Εντουάρντο Μπερίσο ο οποίος χαρακτήρισε αυτή την προκριματική φάση ως τη μεγαλύτερη πρόκληση της προπονητικής καριέρας του. Από την πλευρά του ο σέντερ φορ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας Ραούλ Μπομπαντίγια επισήμανε: «Θέλω να απολαύσω την επιστροφή μου στην εθνική ομάδα κι έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στο στόχο που έχουμε για να μπορέσουμε να τον πετύχουμε, αλλιώς θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι ένα όνειρο για εμάς να παίξουμε στο Μουντιάλ και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.

Η αποστολή της Παραγουάης:

Τερματοφύλακες: Σίλβα (Ουρακάν), Φερνάντες (Μποταφόγκο), Ορτίς (Όνσε Κάλντας)

Αμυντικοί: Γκόμες (Παλμέιρας), Αλόνσο (Ατλέτικο Μινέιρο), Μπαλμπουένα (Γουέστ Χαμ), Αρθαμεντία (Σέρο Πορτένιο), Ριβέρος (Μπρόντμπι), Εσκομπάρ (Κρουζ Αζούλ), Ρόχας (Ρίβερ Πλέιτ), Πατίνιο (Ρασίνγκ), Αλντερέτε (Χέρτα Βερολίνου), Εσπινόλα (Σέρο Πορτένιο)

Μέσοι: Ρομέρο (Σαν Λορέντζο), Αλμιρόν (Νιούκαστλ), Ορτίς (Μοντερέι), Σάντσες (Αμέρικα), Βιγιασάντι (Σέρο Πορτένιο), Καρντόσο (Σέρο Πορτένιο), Κούμπας (Νιμ), Χιμένες (Σικάγο Φάιρ)

Επιθετικοί : Πέρες (Αλ-Αχλί), Ρομέρο (Σαν Λορέντζο), Ρεστσάνο (Χουάρεζ), Σανάμπρια (Μπέτις), Μπομπαντίγια (Γκουαρανί), Ρομέρο (Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς), Σαμούδιο (Ρίζεσπορ), Μπαρέιρο (Αλάνιασπορ)



ΠΕΡΟΥ

Φλέρταρε με την κατάκτηση του περσινού Κόπα Αμέρικα που διεξήχθη στα γήπεδα της Βραζιλίας, όμως δεν τα κατάφερε, κερδίζοντας πάντως τις εντυπώσεις. Κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης κι αντιμετώπισε τους διοργανωτές, τη Βενεζουέλα και τη Βολιβία. Ξεκίνησε με «λευκή» ισοπαλία (0-0) κόντρα στους Βενεζουελάνους, ενώ νίκησε 3-1 τους Βολιβιανούς με ανατροπή. Διασύρθηκε από τη Βραζιλία με 5-0, όμως κατάφερε να περάσει στα προημιτελικά ως καλύτερη τρίτη. Στους «8» ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ απέναντι στην Ουρουγουάη αλλά άντεξε και μετά από ισοπαλία χωρίς γκολ, πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4. Στον ημιτελικό ήταν ξανά αουτσάιντερ με αντίπαλο τη Χιλή, όμως με μία εντυπωσιακή εμφάνιση πήρε τη νίκη-πρόκριση με 3-0. Στον τελικό βρήκε ξανά απέναντί της τη «Σελεσάο». Αυτή την φορά ήταν πιο ανταγωνιστικό και ηττήθηκε 3-1, τερματίζοντας δεύτερο.

Η εθνική ομάδα του Περού έδωσε στο υπόλοιπο του 2019 πέντε φιλικούς αγώνες και πανηγύρισε μόλις μία φορά, νικώντας τη Βραζιλία σε ματς που έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ με 1-0. Ηττήθηκε από το Εκουαδόρ, την Κολομβία και

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη την προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ήταν μεγάλη χαρά που συμμετείχαμε στην προηγούμενη διοργάνωση και θέλουμε να επαναλάβουμε αυτό το κατόρθωμα. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι με την Παραγουάη κρύβει πολλές δυσκολίες, όμως περιμένω μία καλή εμφάνιση αφού έχουμε δουλέψει καλά» ήταν τα λόγια του Αργεντινού προπονητή των «Ίνκας», Ρικάρντο Γκαρέκα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν αντιμετωπίζει κανέναν «πονοκέφαλο» και το απουσιολόγιο είναι «λευκό».

Η αποστολή του Περού:

Τερματοφύλακες: Γκαλέζ (Ορλάντο Σίτι), Καρβάγιο (Ουνιβερσιτάριο), Κασέδα (Μελγκάρ)

Αμυντικοί: Αντβίνκουλα (Ράγιο Βαγιεκάνο), Ράμος (Ουνιβερσιδάδ Σέζαρ Βαγιέχο), Σαμπράνο (Μπόκα Τζούνιορς), Τραούκο (Σεν Ετιέν), Κόρσο (Ουνιβερσιτάριο), Άμπραμ (Βελέζ Σάρσφιλντ), Αραούχο (Έμεν), Σάνταμαρια (Άτλας), Λόπες (Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς)

Μέσοι: Γιοτούν (Κρουζ Αζούλ), Κουέβα (Μαλάτιασπορ), Τάπια (Θέλτα Βίγκο), Ακίνο (Λεόν), Γκονζάλες (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Πένια (Έμεν), Καρταχένα (Γοδόι Κρουζ), Ντιόσες (Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ), Φαρφάν (ελεύθερος), Καρίγιο (Αλ-Χιλάλ), Ρουιντίαζ (Σιάτλ Σάουντερς), Πόλο (Πόρτλαντ Τίμπερς), Ροντρίγκες (Αμέρικα ντε Κάλι), Σουκάρ (Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ), Βαλέρα (Ντεπορτίβο Γιακουαμπάμπα)

Επιθετικοί : Φαρφάν (ελεύθερος), Καρίγιο (Αλ-Χιλάλ), Ρουίντιας (Σιάτλ Σάουντερς), Πόλο (Πόρτλαντ Τίμπερς), Ροντρίγκες (Αμέρικα ντε Κάλι), Σουκάρ (Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ), Βαλέρα (Ντεπορτίβο Λακουαμπάμπα)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Παραγουάη θέλει να μπει με το δεξί στην προκριματική φάση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο του Περού. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν στο περσινό Κόπα Αμέρικα ότι διαθέτουν μία ισχυρή κι αρκετά «σκληρή» ομάδα που ποτέ δεν παραδίδεται. Παράλληλα στο ρόστερ υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ενώ την τελευταία πενταετία, ο κόουτς Γκαρέγκα τους έχει οδηγήσει σε σημαντικές επιτυχίες, όπως η συμμετοχή στο Μουντιάλ της Ρωσίας πριν δύο χρόνια. Αν και πρόκειται για πρεμιέρα, οι τιμές του διπλού δεν περνούν απαρατήρητες κι αξίζει το ρίσκο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  5 Περού 18 24 7 3 8 19:22
  8 Παραγουάη 18 16 3 7 8 12:26
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες