6

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

ΟΦΗ - Κηφισιά

6/12/2023 17:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 893
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 144 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Κηφισιά - ΟΦΗ στις 16/3/2024

Προϊστορία

16/3/2024 ΚηφισιάΟΦΗ 0 - 0
4/2/2024 ΟΦΗΚηφισιά 1 - 2
17/1/2024 ΚηφισιάΟΦΗ 1 - 1
6/12/2023 ΟΦΗΚηφισιά 3 - 1
22/10/2023 ΚηφισιάΟΦΗ 0 - 0
20/10/2022 ΚηφισιάΟΦΗ 1 - 0
21/2/2016 ΚηφισιάΟΦΗ 0 - 3
11/10/2015 ΟΦΗΚηφισιά 1 - 0

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 17:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

113 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

Με υπηρεσιακούς προπονητές

Με υπηρεσιακούς προπονητές

ΟΦΗ και Κηφισιά αναμετρούνται στο Ηράκλειο στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο ομάδες θα παραταχθούν στο σημερινό με υπηρεσιακούς προπονητές αφού αποχώρησαν οι Νταμπράουσκας και Αναστασίου αντίστοιχα.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, διαθέσιμο το VAR. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ μετά τη ρεβάνς η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στους «8» με τον νικητή του Παναιτωλικός-Καλλιθέα.

Υπέστη συντριβή με 4-0 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο στο τελευταίο -όπως αποδείχθηκε- παιχνίδι του Νταμπράουσκας στον πάγκο του. Τα πήγε καλά ανασταλτικά έως το ημίωρο όπου και δέχτηκε το γκολ από πέναλτι. Μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και είχε καλή στιγμή με τον Φελίπε για την ισοφάριση όμως τελικά δέχτηκε δεύτερο στο 62’ και έκτοτε πέταξε λευκή πετσέτα με τον αντίπαλο του να βρίσκει άλλα δύο τέρματα (69’, 90+1’).

Μία ημέρα μετά το παιχνίδι η διοίκηση των Κρητικών συναντήθηκε με τον Βάλντας Νταμπράουσκας και οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους μετά από 14 μήνες. Η ομάδα αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία (0-3-3), μετράει μόλις μία στα δέκα πιο πρόσφατα (1-6-3) και έκλεισε τον πρώτο γύρο στην 8η θέση και στο -2 από την εξάδα, χάρη στο δυνατό της ξεκίνημα, το οποίο όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή για τον αγώνα Κυπέλλου με την Κηφισιά θα αναλάβει ο συνεργάτης του Λιθουανού τεχνικού, Πέδρο Καραβέλα. Όσον αφορά το μόνιμο διάδοχο, έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, μεταξύ αυτών και του μέχρι πρότινος τεχνικού της Κηφισιάς, Γιάννη Αναστασίου.

Επιθυμεί τη διάκριση στο Κύπελλο ο κρητικός σύλλογος, που στην έδρα του έχει μόνο μία ήττα σε επτά ματς (3-1-1) αυτή με τον Ολυμπιακό (0-2) και σε περίπτωση πρόκρισης θα παίξει στα προημιτελικά με Παναιτωλικό ή Κηφισιά. Στον προηγούμενο γύρο κέρδισε με το χορταστικό 5-3 τα Χανιά στο Παγκρήτιο. Ακολουθεί απαιτητικό ματς με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Στη χθεσινή προπόνηση βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί της ομάδας οι οποίοι τα είπαν σε πολύ έντονο ύφος στους παίκτες και απαίτησαν να παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο στην συνέχεια, αρχής γενομένης από το σημερινό αγώνα στο Κύπελλο.

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε κόντρα στον Παναθηναϊκό ο στόπερ Πασαλίδης (11/0), οι εξετάσεις του ήταν καθαρές αλλά θα προφυλαχθεί στο σημερινό. Χάνει άλλο ένα ο επιθετικός χαφ Μπάκιτς (9/0) που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Από εκεί και πέρα, συνεχίζει στα πιτς ο γκολκίπερ Χριστογεώργος (1/0) ενώ έμεινε εκτός σε δεύτερο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο αναπληρωματικός εξτρέμ Μοσκέρα (8/0).Γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τον Παναιτωλικό στο εξάποντο παραμονής του Αγρινίου και υποχώρησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κατέβηκε ξανά με σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή, αλλά γενικά η εικόνα της ήταν κατώτερη των περιστάσεων σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Κυρίως σε αμυντικό ρόλο, βρέθηκε πίσω από πέναλτι στο φινάλε του ημιχρόνου και δέχτηκε δεύτερο στο 61’. Μετά το 2-0 έβγαλε αντίδραση και είχε μια σημαντική στιγμή για να μειώσει και να επιστρέψει στο ματς όμως στο 78’ ήρθε το 3-0 και εκεί τα πάντα τελείωσαν.

Ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα της και τέταρτη στα πέντε τελευταία (0-1-4). Έκλεισε τον πρώτο γύρο στην τελευταία θέση με μόλις μια νίκη (1-4-7) και βρίσκεται στο -2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 26 γκολ παθητικό σε 13 αγωνιστικές (2 ανά αγώνα) ενώ μακριά από την έδρα της μάζεψε μόλις ένα βαθμό σε έξι εξόδους.

Ραγδαίες εξελίξεις έφερε η ήττα στο Αγρίνιο αφού η διοίκηση αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους της με τον Γιάννη Αναστασίου. Έως το βράδυ της Δευτέρας δεν υπήρξε ανακοίνωση διαζυγίου αλλά ο Έλληνας τεχνικός δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο Ηράκλειο και θεωρείται παρελθόν. Μάλιστα ακούγεται ως υποψήφιος αντικαταστάτης του σημερινού αντιπάλου της, ΟΦΗ.

Σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο αφού ο στόχος είναι η παραμονή στα μεγάλα σαλόνια και το Σάββατο έχει το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα της. Στον προηγούμενο γύρο είχε νικήσει με 2-0 τον Αχαρναϊκό εκτός έδρας.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν ανακοινώθηκε αποστολή. Δεν ταξίδεψε στην Κρήτη λόγω ενοχλήσεων ο αμυντικός μέσος Πέιος (7/0) ενώ συνεχίζουν εκτός ο ομοθεσίτης Σνάϊντερλαν (4/0) και ο επιθετικός χαφ Νίνης (5/0). Ερωτηματικό με τη συμμετοχή των αμυντικών μέσων Παπασάββα (8/1), Κωνσταντακόπουλο (4/1) που έχασαν τα δύο προηγούμενα.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Οι προπονητές των δύο ομάδων αποτέλεσαν παρελθόν μετά τις ήττες στην τελευταία αγωνιστική και στο σημερινό θα παραταχθούν με υπηρεσιακούς. Σαφώς φαβορί ο πιο ποιοτικός ΟΦΗ που στην έδρα του έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό και ψάχνει αντίδραση για τα άσχημα αποτελέσματα, με οπαδούς μάλιστα να επισκέπτονται την ομάδα στη χθεσινή προπόνηση. Το Κύπελλο είναι στόχος για τους Κρητικούς που έχουν βατό δρόμο ως τα ημιτελικά και θα το κυνηγήσουν απέναντι σε μια Κηφισιά που μάλλον έχει ήδη στο μυαλό της το πολύ κρίσιμο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Λίγο κάτω από το 1.60 ο άσος αυτή τη στιγμή, θα τον ήθελα λίγο πιο ψηλά.

FACTS

  • Η ομάδα Κηφισιά δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.09 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κηφισιά έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο thodoris7 με το υψηλότερο yield +1.92% έπαιξε: 1
  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +20.55% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Κύπελλο] έπαιξε: 1
  • » Ο Mrgreen, με το υψηλότερο yield +23.53% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες