5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κηφισιά - Παναθηναϊκός

12/11/2023 21:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 596
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 168 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Παναθηναϊκός - Κηφισιά στις 25/2/2024

Προϊστορία

25/2/2024 ΠαναθηναϊκόςΚηφισιά 1 - 1
12/11/2023 ΚηφισιάΠαναθηναϊκός 0 - 1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

233 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

6

1

Σουτ εκτός εστίας

5

27%

Κατοχή μπάλας

73%

3

Οφσάιντ

3

5

Αποκρούσεις

2

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

0

Κόρνερ

9

13

Φάουλ

14

19

Πλάγια Άουτ

34

17

Εκτελέσεις Φάουλ

16

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Michalis Kritikopoulos Stadium
  • Χωρητικότητα: 4851
  • Θεατές: 1371
Πληγωμένος και… υποψιασμένος στην Καισαριανή ο Παναθηναϊκός

Πληγωμένος και… υποψιασμένος στην Καισαριανή ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μετά την πικρή ήττα στην Βρετάνη επί της Ρεν, δοκιμάζεται στην Καισαριανή απέναντι στην Κηφισιά, η οποία προέρχεται από μεγάλο βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ.

* Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής του Παναθηναϊκού οδηγώντας τους «πράσινους» στην κατάκτηση του Κυπέλλου τη σεζόν 2013-14.

Έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής αποσπώντας βαθμό στο εντός έδρας με την ΑΕΚ (1-1). Παρότι κατέβηκε χωρίς αρκετούς βασικούς τα πήγε πολύ καλά στο πρώτο μέρος κρατώντας το μηδέν, αλλά στο ξεκίνημα της επανάληψης δέχτηκε το γκολ από σπόντα, με το τέρμα να χρεώνεται ως αυτογκόλ στον Σνάιντερλαν (58’). Πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στη συνέχεια αλλά έμεινε ζωντανή χάρη στις επεμβάσεις του Αναγνωστόπουλου και στο 84’ ισοφάρισε με τον Βαφέα έπειτα από κόρνερ. Στις καθυστερήσεις χρειάστηκε άλλη μια μεγάλη επέμβαση του γκολκίπερ της και στο φινάλε πανηγύρισε έναν ιστορικό βαθμό.

Απόλυτα ικανοποιημένος ο τεχνικός του Αναστασίου: «Σ’ όλο το παιχνίδι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν, το πλάνο λειτούργησε τέλεια. Είμαστε μια ομάδα που είχα πει από την αρχή ότι για να πάρουμε βαθμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει να ματώνουμε σε κάθε παιχνίδι. Δε θα μας χαριστεί τίποτα και δεν μπορούμε να μπαίνουμε να κερδίζουμε παιχνίδι με τη φανέλα. Θα πρέπει να προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σε κάποια παιχνίδια μας κόστισε η έλλειψη εμπειρίας και η έλλειψη συγκέντρωσης αλλά παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα δείχνει τις δυνατότητες της. Υπάρχουν ακόμα σκαμπανεβάσματα αλλά θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι».

Συνεχίζει να αφήνει καλές εντυπώσεις στην πρώτη σεζόν της ιστορίας της στην πρώτη κατηγορία, έχοντας μόλις δύο ήττες στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της (1-5-2). Βέβαια παραμένει με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή με τον Ατρόμητο την 1η Σεπτεμβρίου ωστόσο παρουσιάζει ένα άκρως μαχητικό σύνολο που βελτιώνεται συνεχώς, παλεύει σε όλα τα παιχνίδια και έχει αποδειχθεί αρκετά δυσκολοκατάβλητη. Βρίσκεται στην 11η θέση και στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει μπροστά της ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές επιστροφής καθώς εξέτισαν ο στόπερ Μποτία (5/1), ο κάπτεν/μέσος Παπασάββας (8/1) και ο εξτρέμ Σάντος (8/0). Από την άλλη παραμένουν εκτός στόπερ Τσάπμαν (8/0) και ο επιθετικός χαφ Ίλιεβ (8/0).Ηττήθηκε με 3-1 από την Ρεν στην Βρετάνη παρά το γεγονός πως έπαιζε από το 33’ με αριθμητικό πλεονέκτημα. Βρέθηκε πίσω στο 9’ από άτυχη στιγμή του Μπρινιόλι καθώς έχασε τη μπάλα κάτω από τα χέρια του σε εκτέλεση φάουλ, όμως δεν πτοήθηκε και στο 33’ κέρδισε αποβολή και πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ιωαννίδης. Πήρε τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος αλλά δεν έφτιαξε τη μεγάλη φάση και έχασε τα πάντα σ’ ένα πεντάλεπτο δεχόμενος δύο γκολ, το πρώτο από αντεπίθεση (65’) και το δεύτερο με πέναλτι (70’).

«Ήταν ένα σκληρό ματς και ένα πολύ σκληρό αποτέλεσμα, αλλά είναι δίκαιο. Στη διάρκεια του πρώτου μέρους παρά το ότι δεχθήκαμε γκολ νωρίς, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Μετά την κόκκινη, παίξαμε αργά, χωρίς ιδέες και δε δημιουργήσαμε όπως θα θέλαμε σε μία κλειστή άμυνα. Η Ρεν σε λίγες αλλά ποιοτικές αντεπιθέσεις κατάφερε να πάρει τη νίκη», δήλωσε μετά το φινάλε ο τεχνικός του Γιοβάνοβιτς.

Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα από την Ρεν, έπεσε έτσι στην 3η θέση του ομίλου του στο Γιουρόπα Λιγκ και στο -5 από την κορυφή. Παράλληλα βρίσκεται στο -2 από την 2η Βιγιαρεάλ την οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στην Ισπανία σ’ έναν τελικό πρόκρισης.

Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από τη δύσκολη νίκη με 2-1 στην Λαμία χάρη σε γκολ στο 90’. Πολύ ανοιχτό παιχνίδι με τον ίδιο να δημιουργεί αρκετές φάσεις και να προηγείται τελικά στο 31’ με γκολάρα του Μλαντένοβιτς. Παράλληλα ευάλωτος στις αντεπιθέσεις γλιτώνοντας από δοκάρι και σε άλλες 1-2 φάσεις ώσπου στο 64’ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από τον πρώην παίκτη του, Καρλίτος. Τα πάντα φάνηκε να στραβώνουν στο 83’ όταν έχασε με άδικη αποβολή τον Αραό όμως λυτρώθηκε στο 90’ με τον Σπόραρ, ο οποίος στις καθυστερήσεις είχε χαμένο πέναλτι για το 3-1.

Τρέχει αήττητο πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα (4-1-0) και μετά την εκδίκαση της έφεσης για τα όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης», διατηρείται στην κορυφή και στο +4 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Αγωνιστικά Νέα:Τιμωρημένος ο μέσος Αραό (10/1), χάνει ακόμα ένα ο μπακ Χουάνκαρ (3/0), ενώ συνεχίζουν εκτός οι στόπερ Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν (3/0).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Υποψιασμένος ο Παναθηναϊκός μετά τη γκέλα της ΑΕΚ σ’ αυτό το γήπεδο την περασμένη αγωνιστική, περιμένουμε να μπει αποφασισμένος στο ματς ώστε να αφήσει πίσω του την άσχημη ήττα στην Βρετάνη. Χωρίς αξία προφανώς το «διπλό» σ’ αυτές τις τιμές, ανεβαίνει η απόδοση αν το αναζητήσουμε στο ημίχρονο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 7 αγώνες της ομάδας Παναθηναϊκός, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.62 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.05 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Κηφισιά έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1.
    Σημείο: X με απόδοση 5.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παναθηναϊκός νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.31 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Κηφισιά, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Σούπερ Λιγκ 1).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.15 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Σούπερ Λιγκ
  4 Παναθηναϊκός 26 56 17 5 4 62:21
  11 Κηφισιά 26 21 4 9 13 31:56
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +21.64% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1] έπαιξε: Ημ.1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες